Madrid od 465€ - svi troškovi uračunati u cenu

Mart - 4 dana / 3 noćenja

Madrid od 465€ - svi troškovi uračunati u cenu

Madrid, prestonica Španije, velegrad od oko 5 miliona stanovnika, središte je  kulturnog i umetničkog života države.

Kao i svaku metropolu, vredi ga upoznati kroz najpoznatije građevine i spomenike, ali i kroz ona manje poznata mesta: gradske četvrti, uličice, trgove, raznolike dućane i naravno, restorane. Madrid u svojoj neposrednoj blizini ima dve izuetne kulturne atrakcije, drevnu prestonicu Toledo i monumentalni El Escorial.

Individulani polasci

4 dana avionom                                                                                                                                           

1. dan BEOGRAD - MADRID

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta za Madrid. Poletanje u 00:55. Sletanje u Madrid 09:10 Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2.– 3. dan MADRID

Boravak u hotelu 3* na bazi noćenja s doručkom, uz mogućnost organizovanja fakultativnih izleta i poseta (Plaza Mayor, teatro Real, crkva Sv.Nikolasa, tvrđava San Pedro el Viejo...).

4. dan MADRID - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do transfera na let za Beograd u 21:00. Dolazak na aerodrom Nikola Tesla  u 23:55.

NAZIV HOTELA:

     mart

PRINCIPE PIO 3*

  465 €

Cena uključuje: avio prevoz, transfere aerodrom-hotel-aerodrom, 3 noćenja s doručkom (švedski sto) u hotelu 3*, organizaciju i realizaciju putovanja

Cena ne uključuje: putno osiguranje, fakultativne izlete i ostale nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Nalazi se u neposrednoj blizini Kraljevske palate i Plaza Espana. Sobe su komforne, klimatizovane, sa predivnim pogledom na palatu i bašte Sabatini.

Licenca OTP br. 258 / 2020 A 25 , vazi od 01.02.2020. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 250.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi 30000016020, od 21.01.2020  Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2020 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X