Adaaran Prestige Water Villas *****

Adaaran Prestige Water Villas Adaaran Prestige Water Villas Adaaran Prestige Water Villas Adaaran Prestige Water Villas Adaaran Prestige Water Villas Adaaran Prestige Water Villas

Azija / Maldivi / Maldivi

Adresa:

Meedupparu, Raa Atoll Republic of Maldives, Maldivi

Ovaj deo resorta je praktično luksuzni odeljak hotela Adaaran Select Meedhuparu i smešten je na severnoj obali ostrva. Raspolaže sa restoranom, dobrim izborom vina, a privatni deo plaže sadrži i bazen koji gostima nudi visok nivo privatnosti.

Adaaran Prestige Water Villas - oaza mira i opuštanja u egzotičnom okruženju na Maldivima. Radosti idiličnog tropskog okruženja - penušavo tirkizno more od koga zastaje dah, bele plaže, lepršave bujne palme - sve to vam pruža ovaj fantastični resort.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Kuredu Island Resort & Spa ****

Kuredu Island Resort & Spa

Ovaj popularan resort nalazi se u severnom delu Lhaviyani atola, poznatom po brojnim ribljim vrstama.

Malahini Kuda Bandos ***

Malahini Kuda Bandos

Smešten u gradu Maleu, rizort Malahini Kuda Bandos sadrži spa centar i privatnu plažu. Pored toga raspolaže restoranom, hidromasažnom kadom i sadržajima za sportove...

The Barefoot Eco Hotel ****

The Barefoot Eco Hotel

Nalazi se na ostrvu Hanimaadhoo, na severu Maldiva.

Soneva Fushi *****

Soneva Fushi

Ušuškan u tropsku vegetaciju, Soneva Fushi napravljen je u rustičnom ambijentu uz prvoklasnu uslugu i privatnu atmosferu.

Conrad Maldives Rangali Island *****

Conrad Maldives Rangali Island

Kompleks posebno omiljen kod ronilaca, sastoji se od 2 ostrva. Na glavnom ostrvu Rangalifinohlu nalaze se recepcija i lounge, Beach i Spa Water vile i glavni restoran.

Anantara Veli Resort & Spa *****

Anantara Veli Resort & Spa

Zajedno sa dva sestrinska ostrva čine kompleks Anantara Resort Maldives, u kojem gosti Ananatara Veli mogu koristiti sadžaj hotela Anantara Dhigu i Naladhu.

Constance Moofushi Maldives *****

Constance Moofushi Maldives

Predivan resort savremenog dizajna nalazi se na ostrvu Moofushi i povezuje šarm ostrva Robinsona Crusoe i visoki standard renomiranog hotelskog lanca.

Banyan Tree Vabbinfaru *****

Banyan Tree Vabbinfaru

Nalazi se na velikom Vabbinfaru ostrvu, okružen prelepom lagunom. Prestavlja perfektan ambijent za odmor na visokom nivou, u opuštenoj atmosferi.

Niyama Resort *****

Niyama Resort

Kompleks ujedinjuje nekadašnje vrednosti jednog maldivskog ostrva i novi koncept dizajna i hotelske filozofije.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X