Apartmani Konaci *

Apartmani Konaci Apartmani Konaci Apartmani Konaci

Evropa / Srbija / Kopaonik

Adresa:

Kopaonik, SrbijaApartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, diskoteka, supermarketa, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvenirnica...

Lokacija: u središtu turističkog kompleksa i Nacionalnog parka Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staza. 

Hotelska ponuda: Apartmani su kompletno renovirani 2012. recepcija (Family Hotel Angella****), restoran (restoran Dancing, Family Hotel Angella****), skijašnica, otvoreni javni parking.

Deluxe studio 0+1 (2 osobe) – kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa francuskim ležajem ili sofom na razvlačenje za dve osobe,

Deluxe studio 1+1 (3 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa ležajem za jednu osobu i sofom na razvlačenje za dve osobe.

Deluxe studio 2+1 (4 osobe) - kupatilo (tuš), jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja i sofom na razvlačenje za dve osobe,

Deluxe apartman 3+1 (5 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa 3 odvojena ležaja.

Deluxe apartman 2+2 (6 osoba) - kupatilo (tuš), dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem i ležajem za jednu osobu, spavaća soba sa jednim ležajem.

Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Apartmani JAT Kopaonik *

Apartmani JAT Kopaonik

Objekat ima 130 apartmana različite veličine i strukture (1-6 osoba) sa 501 krevetom.

Apartmani Nebeske Stolice 1 *

Apartmani Nebeske Stolice 1

Objekat ima 35 apartmana različite strukture za boravak 2-6 osoba. Enterijer apartmana je urađen u hrastovini.

Family Hotel Angella ****

Family Hotel Angella

Family Hotel Angella je nastao spajanjem nekadašnjih konaka Ras i Zvečan, i pruža idealne mogućnosti za ljubitelje skijanja, upravo zato što se nalazi u srcu Kopaonika.

Hotel Putnik ***

Hotel Putnik

Hotel Putnik nalazi se na 1650m nadmorske visine, na prelepom delu Kopaonika koji se naziva Sunčana dolina.

Apartmani Konaci *

Apartmani Konaci

Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, diskoteka, supermarketa, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara...

Hotel Grand ****

Hotel Grand

Grand Hotel & SPA je sinonim za luksuz i tradiciju više od 20 godina; otvoren je cele godine i zauzima idealnu poziciju - u središtu turističkog centra, na 1770m visine.

Apartmani Nebeske Stolice 2 *

Apartmani Nebeske Stolice 2

Objekat ima 40 savremeno opremljenih apartmana, različite strukture od 2-7 osoba. Enterijer apartmana je rađen kao u objektu Nebeska stolica 1 sa opremom nove generacije.

LINKOVI

X