Aspery hotel ***

Aspery hotel Aspery hotel Aspery hotel

Azija / Tajland / Puket

Adresa:

Aspery Co., Ltd. 5/41-51 Patong Beach Road, Patong, Kathu, Phuket Thailand


Telefon:

(66) 76 345 234


Web:

http://www.asperyphuket.com/

Hotel je lociran na samo par minuta hoda od Patong plaže, i na 10 minuta hoda od čuvene Bangla Road ulice. Sve sobe su opremljene sa kablovskom TV, klimom, i besplatnim WiFi. U samom hotelu možete iznajmiti vozilo, ugovoriti izlete, ili uživati na krovnom bazenu.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Andaman Seaview Hotel Karon ****

Andaman Seaview Hotel Karon

Predivan hotel sa kinesko portugalskim šarmom, nalazi se na Karon plaži. Gostima stavlja na raspolaganje restoran, hotelsku pekaru sa pecivom i pool bar...

The Surin *****

The Surin

Luksuzni resort, predstavlja kombinaciju savremene elegancije i moderne kulture. Izolovan je u jednom prelepom zalivu, sa nizom bungalova smeštenih na padini brega.

Holiday Inn Resort Phuket ****

Holiday Inn Resort Phuket

Komforan kompleks koji je samo putem odvojen od plaže Patong i leži u jednoj tropskoj bašti, a čine ga glavno krilo i ekskluzivno Busakom krilo.

Kata Beach Resort & Spa ****

Kata Beach Resort & Spa

Lep kompleks visoke srednje klase nalazi se na lepoj 1km dugoj Kata Yai plaži.

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa ****

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa

Prijatan hotelski kompleks, nalazi se direktno na dugoj peščanoj plaži Bang Tao, na severu Puketa, sa prelepim panoramskim pogledom na more.

Amari Phuket ****

Amari Phuket

Smešten u malom zalivu, na mirnoj lokaciji, na samom kraju Patonga, na manjoj plaži, od koje je Patong plaža udaljena samo 10-12 minuta hoda.

JW Marriott Phuket Resort & Spa *****

JW Marriott Phuket Resort & Spa

Smešten na severu Puketa, na lepoj plaži Mai Khao, u blizini nacionalnog parka. U svom sastavu ima veliki otvoreni lobi, sobe su rapoređene u 2 trospratne zgrade.

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa *****

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

Ekskluzivan kompleks koji čine 3 hotelska krila na površini od 75 hektara, u tropskoj bašti. Aerodrom Puket udaljen je oko 50km.

Burasari Resort ****

Burasari Resort

Ekskluzivan boutique resort se nalazi u jednoj od sporednih ulica Patonga, na samo nekoliko minuta hoda od plaže Patong. Predstavlja oazu mira u savremenom thai stilu.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X