Beyond Resort Karon ****

Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon

Azija / Tajland / Puket

Adresa:

51 Karon Road, Tambon Karon, Muang District, Phuket, 83100 ThailandDivan hotelski kompleks visoke srednje klase, lociran direktno na lepoj peščanoj plaži, u mirnom delu, na kraju zaliva, sa lepim pogledom na Karon plažu. Sve sobe su smeštene ka moru i imaju prelep pogled. Ovaj hotel ima kategorizaciju ****+.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Holiday Inn Resort Phuket ****

Holiday Inn Resort Phuket

Komforan kompleks koji je samo putem odvojen od plaže Patong i leži u jednoj tropskoj bašti, a čine ga glavno krilo i ekskluzivno Busakom krilo.

The Surin *****

The Surin

Luksuzni resort, predstavlja kombinaciju savremene elegancije i moderne kulture. Izolovan je u jednom prelepom zalivu, sa nizom bungalova smeštenih na padini brega.

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa *****

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

Ekskluzivan kompleks koji čine 3 hotelska krila na površini od 75 hektara, u tropskoj bašti. Aerodrom Puket udaljen je oko 50km.

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa ****

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa

Prijatan hotelski kompleks, nalazi se direktno na dugoj peščanoj plaži Bang Tao, na severu Puketa, sa prelepim panoramskim pogledom na more.

Impiana Resort Patong Phuket ****

Impiana Resort Patong Phuket

Predivan hotel lociran direktno na lepoj beloj Petong peščanoj plaži, sastoji se od bungalova koji su poređani u nizu i izgrađeni u tajlandskom stilu.

Andaman Seaview Hotel Karon ****

Andaman Seaview Hotel Karon

Predivan hotel sa kinesko portugalskim šarmom, nalazi se na Karon plaži. Gostima stavlja na raspolaganje restoran, hotelsku pekaru sa pecivom i pool bar...

Beyond Resort Karon ****

Beyond Resort Karon

Divan hotelski kompleks visoke srednje klase, lociran direktno na lepoj peščanoj plaži, u mirnom delu, na kraju zaliva, sa lepim pogledom na Karon plažu.

JW Marriott Phuket Resort & Spa *****

JW Marriott Phuket Resort & Spa

Smešten na severu Puketa, na lepoj plaži Mai Khao, u blizini nacionalnog parka. U svom sastavu ima veliki otvoreni lobi, sobe su rapoređene u 2 trospratne zgrade.

Kata Beach Resort & Spa ****

Kata Beach Resort & Spa

Lep kompleks visoke srednje klase nalazi se na lepoj 1km dugoj Kata Yai plaži.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X