Beyond Resort Karon ****

Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon Beyond Resort Karon

Azija / Tajland / Puket

Adresa:

51 Karon Road, Tambon Karon, Muang District, Phuket, 83100 ThailandDivan hotelski kompleks visoke srednje klase, lociran direktno na lepoj peščanoj plaži, u mirnom delu, na kraju zaliva, sa lepim pogledom na Karon plažu. Sve sobe su smeštene ka moru i imaju prelep pogled. Ovaj hotel ima kategorizaciju ****+.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

The Surin *****

The Surin

Luksuzni resort, predstavlja kombinaciju savremene elegancije i moderne kulture. Izolovan je u jednom prelepom zalivu, sa nizom bungalova smeštenih na padini brega.

Kata Beach Resort & Spa ****

Kata Beach Resort & Spa

Lep kompleks visoke srednje klase nalazi se na lepoj 1km dugoj Kata Yai plaži.

Sea Sun Sand Resort & Spa ****

Sea Sun Sand Resort & Spa

Hotel je lociran na 5 minuta hoda od Patong plaže. Sve sobe su klimatizovane, opremljene su sa SAT TV, besplatnim WiFi, sefom i minibarom.

Amari Phuket ****

Amari Phuket

Smešten u malom zalivu, na mirnoj lokaciji, na samom kraju Patonga, na manjoj plaži, od koje je Patong plaža udaljena samo 10-12 minuta hoda.

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa *****

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

Ekskluzivan kompleks koji čine 3 hotelska krila na površini od 75 hektara, u tropskoj bašti. Aerodrom Puket udaljen je oko 50km.

Serenity Resort Residence Phuket *****

Serenity Resort Residence Phuket

Hotel je lociran 45 min od aerodroma, 25 min od grada Puket. Ovaj hotel nudi moderne sobe sa TV-om, DVD-em … Hotel ima bar, restoran, spa centar, teretanu, bazen.

Burasari Resort ****

Burasari Resort

Ekskluzivan boutique resort se nalazi u jednoj od sporednih ulica Patonga, na samo nekoliko minuta hoda od plaže Patong. Predstavlja oazu mira u savremenom thai stilu.

Novotel Phuket Surin Beach Resort ****

Novotel Phuket Surin Beach Resort

Mirna oaza sa izvrsnom uslugom i srdačnom atmosferom, sa lepim bazenom koji se nalazi u središtu resorta.

Beyond Resort Karon ****

Beyond Resort Karon

Divan hotelski kompleks visoke srednje klase, lociran direktno na lepoj peščanoj plaži, u mirnom delu, na kraju zaliva, sa lepim pogledom na Karon plažu.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X