Crowne Plaza Foshan *****

Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan Crowne Plaza Foshan

Azija / Kina / Foshan

Adresa:

118 Fenjiangzhong Road, Chancheng, Foshan, 528000, China


Telefon:

+1 469-610-3608


Web:

http://crowne-plaza-foshan.hotel-rez.com/%E2%80%8E

Ovaj luksuzni hotel nalazi se na vrhunskoj lokaciji u centru Foshana, a svojim gostima nudi sobe sa kontrolom klime, sefovima, telefonima i minibarom. Sve sobe imaju posteljinu premijum kvaliteta, dok se u kupatilu nalaze fen za kosu, bademantili i drugo.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Bodun Int. Serviced Apartment ****

Bodun Int. Serviced Apartment

Smešten u centru grada, ovaj hotel se nalazi na deset minuta od železničke stanice. Sve sobe imaju mini bar, sef i pristup internetu, pored standardnih pogodnosti, kao št

Crowne Plaza Foshan *****

Crowne Plaza Foshan

Ovaj luksuzni hotel nalazi se na vrhunskoj lokaciji u centru Foshana, a svojim gostima nudi sobe sa kontrolom klime, sefovima, telefonima i minibarom.

Yuwa Serviced Aparthotel ****

Yuwa Serviced Aparthotel

Na samo nekoliko koraka od Guicheng metro stanice, ovaj hotel nudi sezonski otvoreni bazen i fitness centar, kao i simulator za golf.

LINKOVI

X