Furama Xclusive Asoke Sukhumvit ****

Furama Xclusive Asoke Sukhumvit Furama Xclusive Asoke Sukhumvit Furama Xclusive Asoke Sukhumvit Furama Xclusive Asoke Sukhumvit

Azija / Tajland / Bangkok

Adresa:

133/2 สุขุมวิท 21 Khlong Toei Nuea, Watthana, Bangkok 10110, ThailandLociran u poslovnoj četvrti, ovaj moderni hotel nudi "M3" restoran sa internacionalnim jelima. Bar sa vinima je takođe deo restorana, a tu su i 2 veoma mala bazena sa pool barom, ležaljke i terasa za sunčanje koja se nalazi na krovu hotela. Ovaj hotel ima kategorizaciju ****+.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Furama Xclusive Asoke Sukhumvit ****

Furama Xclusive Asoke Sukhumvit

Lociran u poslovnoj četvrti, ovaj moderni hotel nudi "M3" restoran sa internacionalnim jelima.

Furama Silom Bangkok ****

Furama Silom Bangkok

Predivni hotel leži na Silom Road-u, u centru business distrikta. Sa svojim modernim dizajnom i odličnim položajem se ističe u odnosu na druge hotele.

Astera Sathorn ***

Astera Sathorn

Hotel Astera Sathorn svojim gostima nudi recepciju koja radi 24 časa, prevoz do aerodroma, usluge konsijerža i još mnogo toga...

Tower Club at Lebua *****

Tower Club at Lebua

Smešten na centralnoj lokaciji na Silom Road-u, u blizini reke Chao Praya.

Rembrandt Hotel Bangkok ****

Rembrandt Hotel Bangkok

Hotel je lociran u novom delu Bangkoka, Sukhumvit. Dobro je povezan sa svim delovima grada, pa gostima omogućava pristup svim atrakcijama Bangkoka.

The Grand Sathorn ****

The Grand Sathorn

Nalazi se u srcu poslovne četvrti, šoping zone i zabavnih područja u Bangkoku. Hotel se nalazi na svega 5-7 minuta hoda od železnicke stanice.

Centara Watergate Pavilon Hotel & Spa ****

Centara Watergate Pavilon Hotel & Spa

Lociran direktno pored Watergate Pavilion Shopping Mall-a, ovaj moderni hotel sa fontanama i uređenim baštenskim delom...

Eastin Grand Hotel Sathoran Bangkok ****

Eastin Grand Hotel Sathoran Bangkok

Komforan hotel, elegantno uređen, sa impozantnim lobijem, lociran je u poslovnoj četvrti Sathorn, samo nekoliko minuta od reke Chao Praya.

Hotel Montien Bangkok *****

Hotel Montien Bangkok

Hotel visoke srednje klase nalazi se na Surawong Road-u, svojim gostima stavlja na raspolaganje 3 restorana sa ponudom tajladskih i internacionalnih jela.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X