Hotel Palisad ****

Hotel Palisad Hotel Palisad Hotel Palisad

Evropa / Srbija / Zlatibor

Adresa:

Jezero bb, Zlatibor, Republika SrbijaHotel Palisad je renoviran 2012. godine i čine jedinstven spoj prirodnog ambijenta i modernog stila, koje će ulepšati Vaš boravak. Hotel rasplaže sa 210 soba i 30 apartmana.

Lokacija:  u centralnom delu Kraljevih voda, u blizini jezerera, pijace i autobuske stanice. 

Hotelski sadržaji: recepcija, restoran, a la carte restoran, kafe bar, lobi, aperitiv bar, noćni klub, kongresna sala sa 350 mesta i pet manjih sala sa audio i video opremom, wi-fi internet, wellness centar – “Relax and beauty centar“, sauna, finska sauna, hidro-masažni bazen, đakuzi, teretana, kozmetički salon, frizerski salon, salon za masažu, fudbalski tereni (dva sa prirodnom i dva sa veštačkom travom) i 4 teniska terena.

Standard soba – površina 23 m2, sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, telefon, TV, kablovski program, bežični interenet, automacko centralno grejanje.

Superior soba – površine 33 m2, sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i kadom, mini bar, sef, telefon, TV, kablovski program, bežični interenet, automacko centralno grejanje, superior sobe imaju mogućnost korišćenja trećeg ležaja.

Lux soba – površine 39 m2, sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i kadom, mini bar, sef, telefon, TV, kablovski program, bežični interenet, terasu, automacko centralno grejanje, sobe imaju terasu koje imaju pogled na zlatiborsko skijalište Tornik.

Apartman Klasik – površina 50 m2 , sastoje se od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem i druga sa dva odvojena kreveta, sobe imaju kupatilo sa kadom, mini bar, sef, telefon, plazma TV, kablovski program, bežični interenet, centralno grejanje.

Apartman Lux – površina 50 m2, sastoje se od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem i druga sa dva odvojena kreveta, imaju i dnevni boravak, predsoblje i kupatilo sa tuš kabinom, sobe imaju i mini bar, sef, telefon, plazma TV, kablovski program, bežični interenet, centralno grejanje.

Napomena: sve sobe su moderno opremljene uz dominaciju drveta, kamena, vune i lana koji su integrisani u savremeni eko-dizajn, koji ima za cilj da gostima pruži maksimalan komfor i uživanje u harmoniji sa prirodom.

Ishrana: polupansion - doručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela), napomena: ukoliko u hotelu boravi manje od 30 gostiju, pansionski obroci će biti posluženi na klasičan način usluživanja, u nacionalnom restoranu "Zlatan bor" koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela "Palisad", oko 30 m od glavne zgrade.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Hotel Mona ****

Hotel Mona

Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane, kao i spa i wellness centrom, u kojima se možete potpuno opustiti uz brojne tretmane.

Hotel Palisad ****

Hotel Palisad

Hotel Palisad je renoviran 2012. godine i čine jedinstven spoj prirodnog ambijenta i modernog stila, koje će ulepšati Vaš boravak. Hotel ima 210 soba i 30 apartmana.

LINKOVI

X