Polis Grand ****

Polis Grand Polis Grand Polis Grand

Evropa / Grčka / Atina

Adresa:

19 Patision and 10 Veranzerou St. Athens Attica 104 32, GreeceHotel Polis Grand se nalazi na 5 minuta hoda od stanice metroa i udaljen je 200 metara od Nacionalnog arheološkog muzeja.

Ovaj hotel nudi mali fitnes centar , bar na krovu sa pogledom Akropolj , Partenon i Licabettus Hill. Sobe u hotelu imaju elegantan nameštaj, kupatilo, klima uređaj ,satelitsku TV. Neke sobe imaju balkon sa pogledom na Licabettus Hill i Akropolj. Bogati grčki bife doručak se služi u restoranu, gosti mogu da probaju svežu kafu i ukusne pite.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Dorian Inn ***

Dorian Inn

Hotel se nalazi u centru grada na 2 minuta hoda od metro stanice Omonia. Ermou Ulica sa mnogobrojnim prodavnicama i kafićima je na 10 minuta hoda, na 1.5 km od Akropolja

Oscar Hotel ***

Oscar Hotel

Atina Oskar Hotel se nalazi u centru Atine u blizini železničke stanice Larissis.

Athens Way ****

Athens Way

Athens Way Hotel je novi elegantan hotel nalazi u srcu Atine. Nalazi se na 500 metara od Panepistimio metro stanice, 1km daleko od trga Sintagma i glavnog trgovačkog dela

St. George Lycabettus *****

St. George Lycabettus

Hotel se nalazi na pešačkoj udaljenosti od većine atinskih najposećenijih muzeja - St George Lycabettus se nalazi u Kolonaki, centru Atine.

Polis Grand ****

Polis Grand

Hotel Polis Grand se nalazi na 5 minuta hoda od stanice metroa i udaljen je 200 metara od Nacionalnog arheološkog muzeja.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X