St. George Lycabettus *****

St. George Lycabettus St. George Lycabettus St. George Lycabettus

Evropa / Grčka / Atina

Adresa:

2 Kleomenous Street, 106 75 Athens, GreeceHotel se nalazi na pešačkoj udaljenosti od većine atinskih najposećenijih muzeja - St George Lycabettus se nalazi u Kolonaki, centru Atine.

Najbliža metro stanica je na 10 - minuta hoda, Akropolj i Muzej Akropolja su na 2 km .George Lycabettus nudi bazen na krovu i restoran sa mediteranskom kuhinjom, sa panoramskim pogledom na Atinu i Akropolj. Sve sobe su elegantno uređene i poseduju klimu, satelitsku TV i mini-bar. Većina soba ima balkon. Doručak se služi na gornjem spratu sa prekrasnim pogledom . Bar-restoran La Suite klub služi gurmanske mediteranske ukuse tokom cele godine. Gosti mogu da uživaju u dobro opremljenoj teretani ili da se opuste u sauni. 

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Athens Way ****

Athens Way

Athens Way Hotel je novi elegantan hotel nalazi u srcu Atine. Nalazi se na 500 metara od Panepistimio metro stanice, 1km daleko od trga Sintagma i glavnog trgovačkog dela

St. George Lycabettus *****

St. George Lycabettus

Hotel se nalazi na pešačkoj udaljenosti od većine atinskih najposećenijih muzeja - St George Lycabettus se nalazi u Kolonaki, centru Atine.

Dorian Inn ***

Dorian Inn

Hotel se nalazi u centru grada na 2 minuta hoda od metro stanice Omonia. Ermou Ulica sa mnogobrojnim prodavnicama i kafićima je na 10 minuta hoda, na 1.5 km od Akropolja

Oscar Hotel ***

Oscar Hotel

Atina Oskar Hotel se nalazi u centru Atine u blizini železničke stanice Larissis.

Polis Grand ****

Polis Grand

Hotel Polis Grand se nalazi na 5 minuta hoda od stanice metroa i udaljen je 200 metara od Nacionalnog arheološkog muzeja.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X