The Residence Maldives *****

The Residence Maldives The Residence Maldives The Residence Maldives The Residence Maldives The Residence Maldives The Residence Maldives The Residence Maldives

Azija / Maldivi / Maldivi

Adresa:

Falhumaafushi,Gaafu Alifu Atoll, Falhumaafushi, Maldives, Maldivi

Predivan hotel nalazi se u Gaafu-Alifu atolu, jednom od najvećeih atola sveta, na velikom ostrvu Falhumafuschi. Svojim gostima stavlja na raspolaganje kulinarske specijalitete iz celog sveta, sadrži 2 restorana od kojih je jedan na vodi gde se serviraju lagana jela... Prepustite se senzaciji potpunog opuštanja na ovom usamljenom ostrvu, uz apsolutno prepuštanje uz zvuke mora i prelepe egzotične pejzaže.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Soneva Fushi *****

Soneva Fushi

Ušuškan u tropsku vegetaciju, Soneva Fushi napravljen je u rustičnom ambijentu uz prvoklasnu uslugu i privatnu atmosferu.

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives *****

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives

Odličan hotel za odmor u opuštenoj atmosferi koja osvaja svakog gosta. Aerodrom Male je udaljen oko 90km.

Sun Island Resort & Spa ****

Sun Island Resort & Spa

Prostran resort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo i i dealna je za ugodan odmor u opuštenoj aatmosferi, istovremeno sa mogućnošću za mnogobrojne aktivnosti.

Park Hyatt Maldives Hadahaa *****

Park Hyatt Maldives Hadahaa

Kompleks je harmonično integrisan sa bujnom vegetacijom na ostrvu, pri čemu se vodilo računa o očuvanju prvobitnog izgleda

Palm Beach Resort & Spa ****

Palm Beach Resort & Spa

Luksuzni prostrani resort pod italijanskim menadžmentom. Glavni restoran nudi jela internacionalne kuhinje, kao i jednom nedeljno maldivsko veče.

Meeru Island Resort & Spa ****

Meeru Island Resort & Spa

Prijatan resort nalazi se na prostranom ostrvu Meeru i obećava opuštajući odmor u ugodnoj atmosferi.

Banyan Tree Vabbinfaru *****

Banyan Tree Vabbinfaru

Nalazi se na velikom Vabbinfaru ostrvu, okružen prelepom lagunom. Prestavlja perfektan ambijent za odmor na visokom nivou, u opuštenoj atmosferi.

Vivanta by Taj - Coral Reef *****

Vivanta by Taj - Coral Reef

Leži u središtu slikovite lagune u Severnom Male atolu, okružen koralnim grebenima. Ovaj pedivni resort nudi kombinaciju savremenog komfora i jedinstvenih lepota prirode.

Bandos Maldives ****

Bandos Maldives

Rizort Bandos je privatno ostrvo udaljeno 8 km od Malea. Ponuda objekta Bandos Maldives uključuje prostrane sobe opremljene balkonima sa pogledom na vrt ili plažu.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X