Velassaru Maldives *****

Velassaru Maldives Velassaru Maldives Velassaru Maldives

Azija / Maldivi / Maldivi

Adresa:

PO Box 2015, Malé, 20-02, Republic of Maldives

Telefon:

+960 665 6100

Web:

http://www.velassaru.com/

Hotel Velassaru Maldives nudi luksuzan smeštaj na plaži i iznad vode sa neometanim pogledom na okean. Na raspolaganju je širok spektar avanturističkih sportova i sportova na vodi, krstarenja u vreme zalaska sunca, a u ponudi su i časovi joge. Gosti mogu uživati u opuštajućim spa tretmanima u paviljonima iznad vode, ili se mogu ukrcati na maldivski brod i posmatrati kako posada demonstrira tradicionalne ribolovačke metode. Sadržaji odmarališta uključuju fitnes centar, teniski teren i biblioteku. Internet je besplatan u čitavom objektu.

Bungalovi i vile u hotelu Velassaru imaju drvene plafone i podove koji stvaraju tropski ambijent, kao i klima-uređaj i ventilator na plafonu. Svaka soba je opremljena flat-screen TV-om i DVD plejerom. Pojedine sobe takođe sadrže baznu stanicu za iPod i Nespresso aparat za kafu.U 5 restorana hotela Velassaru pripremaju se raznovrsni internacionalni specijaliteti, uključujući mediteranska, japanska i kontinentalna jela. Dva bara na plaži služe koktele i vina.

Takođe je moguće organizovati obedovanje u vili ili na privatnom ostrvu.Hotel Velassaru Maldives nalazi se na 25 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodroma Male.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Soneva Fushi *****

Soneva Fushi

Ušuškan u tropsku vegetaciju, Soneva Fushi napravljen je u rustičnom ambijentu uz prvoklasnu uslugu i privatnu atmosferu.

Shangri La's Villingili Resort & Spa *****

Shangri La's Villingili Resort & Spa

Predivan resort se nalazi u Addu atolu, na jugu maldivskog arhipelaga. Gostima stavlja na raspolaganje uživanje u besprekorno čistim plažama i kristalno bistrom moru.

Vivanta by Taj - Coral Reef *****

Vivanta by Taj - Coral Reef

Leži u središtu slikovite lagune u Severnom Male atolu, okružen koralnim grebenima. Ovaj pedivni resort nudi kombinaciju savremenog komfora i jedinstvenih lepota prirode.

Kandima Maldives ****

Kandima Maldives

Smešteno na najvećem ostrvu atola Dalu, odmaralište Kandima Maldives nudi najduži otvoreni bazen na Maldivima, brojne sportove na vodi, najveći klub na plaži i teniske i košarkaške terene

Kanuhura *****

Kanuhura

Eksluzivan resort, smešten na severnoistočnom obodu Lhaviyani atola.

Anantara Veli Resort & Spa *****

Anantara Veli Resort & Spa

Zajedno sa dva sestrinska ostrva čine kompleks Anantara Resort Maldives, u kojem gosti Ananatara Veli mogu koristiti sadžaj hotela Anantara Dhigu i Naladhu.

Palm Beach Resort & Spa ****

Palm Beach Resort & Spa

Luksuzni prostrani resort pod italijanskim menadžmentom. Glavni restoran nudi jela internacionalne kuhinje, kao i jednom nedeljno maldivsko veče.

Olhuveli Beach & Spa Resort ****

Olhuveli Beach & Spa Resort

Divni hotel nalazi se na prelepom ostrvu, poznatom po svojim lepim plažama i mnogobrojnim peščanim sprudovima.

Six Senses Laamu *****

Six Senses Laamu

Novootvoreni resort nudi prostrane I luksuzne vile okružene bujnom vegetacijom.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X