Bali / Singapur 959 €

13 dana / 10 noćenja

Bali / Singapur 959 €

Bali, čarobno ostrvo koje zadivljuje svojom lepotom i pruža turistima mogućnost bezbrižnog odmora u laganom ritmu. Ljubaznost i smirenost Balinežana je fascinantna, jednom rečju Bali je raj na zemlji.

Republika Singapur, država/grad u jugoistočnoj Aziji na jugu Malajskog poluostrva. Singapur znači lavlji grad, ali ga zbog svog strategijskog položaja još nazivaju i Azijski Gibraltar.  

POLAZAK: 12.01., 11.02., 08.03., 09.04.2016.   

POVRATAK: 24.01., 23.02., 20.03., 21.04.2016.                            

1. dan BEOGRAD – CIRIH – SINGAPUR

Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta JU 370  za Cirih u 06:55.  Sletanje u 08:45, nastavak letom SQ 345  za Singapur u 10:35. Noćni let sa obrocima.

2. dan SINGAPUR

Sletanje u 06:00 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela Furama Riverfront ili slicnog hotela kategorije C (Changi Village hotel, Hotel Miramar, River View Hotel, Ramada Hotel). Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan SINGAPUR

Slobodno vreme za razgledanje velikog broja atrakcija u Singapuru (Jurong park ptica, zooloski vrt, basta orhideja, mini muzej igračaka, noćni safari, experiental muzej i akvarijum, botanička bašta). Noćenje.

4. dan SINGAPUR - BALI

Transfer do aerodroma na let SQ 942  za Bali u 09:20. Po sletanju u 12:05, transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

5.- 11.  dan BALI

Boravak u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za kupanje, uživanje i razgledanje ovog rajskog ostrva.

Predlažemo sledece fakultativne izlete: Kintamani tura - obilazak centralnog dela ostrva, poseta selima poznatim po obradi zlata, srebra, drveta, slikarstvu, tkanju. Regija Kintamani sem sto dočarava život lokalnog stanovništva svakako će vas ostaviti bez daha svojim pejzažima, s obzirom da se odatle pruža pogled na vrh zivog vulkana Batur i istoimeno jezero. Uluwatu tura - popodnevna poseta čuvenom hindu hramu Uluwatu, uz tradicionalne plesove uz vatru.

12. dan BALI – SINGAPUR

Doručak. Transfer do aerodroma na let SQ 949 za Singapur u 21:45.

13.dan SINGAPUR – CIRIH - BEOGRAD

Sletanje u 00:20 po lokalnom vremenu. Nastavak letom SQ 346  za Cirih u  01:30, sletanje u 07:50. Let za Beograd u 09:30. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 11:10.

HOTELI

Cena po osobi u dvokrevetnoj sobi

 

 
   JANUAR


   FEBRUAR


    MART


   APRIL

GRAND WHIZ NUSA DUA ****

noćenje s doručkom

  1.015

1.019

1.025

   959

THE KUTA BEACH HERITAGE *****

noćenje s doručkom

  1.169

1.175

1.179

1.115

BALI  TROPIC RESORT AND SPA ****

noćenje s doručkom

  1.209

 1.215

1.185

1.179

NUSA DUA BEACH *****

noćenje s doručkom

  1.345

1.349

1.355

1.389

Mogućnost rezervacije i drugih hotela - na UPIT 

Cena uključuje: avio prevoz, transfer aerodrom hotel aerodrom u Singapuru i na Baliju, 2 noćenja u Singapuru u hotelu Furama Riverfront ili sličnom C kategorije, razgledanje velikog broja atrakcija u Singapuru (ulaznice za Jurong park ptica, ulaznice za zoološki vrt, bašta orhideja, mini muzej igračaka, noćni safari, experimental muzej i akvarijum, botanička basta), 8 noćenja u izabranom hotelu na bazi navedene usluge na Baliju, usluge organizacije putovanja.

Cena ne uključuje: aerodromske takse (cca. 476 €), vizu za Indoneziju (cca. 50 $), fakultativne izlete, međunarodno zdravstveno osiguranje, individualne troškove putnika  i ostale nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre pocetka putovanja.

Napomena: Agencija posreduje pri pribavljanju vize za Indoneziju. Rok za dostavu neophodne dokumentacije je najkasnije 15 dana pred put.

Grand Whiz Hotel Nusa Dua Bali se nalazi na 5 minuta od Tanjung Benoa i Nusa Dua Bali pozorišta.

Nalazi se preko puta Cuth plaže, prostrane sobe u hotelu su opremljene sa kablovskom televizijom, sefom i mini-barom.

Okružen bujnim tropskim vrtovima ovaj hotel sa 5* sadrži i 3 otvorena bazena i privatnu plažu.

Udaljen je 30 minuta vožnje od aerodroma Čangi. Poseduje 3 restorana i otvoreni bazen. Hotel se nalazi uz obalu reke Singapur...

Hotel nudi prekrasan ambijent za istinski divan i opuštajući odmor na plaži . Bali Tropic Resort & Spa se nalazi uz Nusa Dua plazu na južnoj obali ostrva Bali.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TTC TOP TRAVEL CENTRA i čine sastavni deo ovog programa.

Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  228669, od 25.01.2016., Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2020 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X