Cape Verde – ostrvo Sal 9 dana / 7 noći od 899 €

U januaru 2017.

Cape Verde – ostrvo Sal 9 dana / 7 noći od 899 €

Arhipelag Cape Verde –Zelenortska ostrva, Smešten je u centralnom delu Atlantika, pripada Senegalskoj obali, udaljen 570 km. zauzima površinu nešto veću od 4000 km2.

Sastoji se od 10 ostrva mira, nostalgije, snova… vulkanskog porekla sa planinama sa oštrim vrhovima, stepama, lepim dolinama, beskrajnim plažama od mekog peska, zlatnog odsjaja, kristalnih voda. Svako od 10 ostrva punih života, divljih ima svoje karakteristike: sopstvenu atmosferu, dušu… Republika Capo Verde ima oko 500.000 stanovnika, uglavnom Kreolaca. Zahvaljujući ujednačenim klimatskim uslovima tokom cele godine, prijatnoj toploj, klimi bez tropskih vrućina, postaju sve popolarnije mesto za odmor.

SAL je najsunčanije ostrvo ovog arhipelaga.

Kada se približavate ostrvu, izgleda kao da se spuštate na zlatni biser od peska u sred tirkizno plavog okeana. Na ostrvu ćete naći pesak, pustinju, doline, nalazišta soli, kao i uspavane vulkane, raznovrsne oblike reljefa. Godinama je ostrvo bilo centar iskopavanja soli, odakle potiče ime ostrva Sal – so.  Karakterišu ga kilometarske plaže, širine i do 200 metara, na kojima su izgrađeni veliki, luksuzni hotelski kompleksi u kojima gosti mogu očekivati evropske standarde, uključujući animaciju, raznovrsne večernje programe( ronjenje, surf, skijanje na vodi, jahanje..). Centar jostrva je živopisan grad St. Martin sa malim restoranima, prodvnicama, malim kućama raznobojnih fasada …

U JANUARU 2017.

9 dana/7 noćenja

Polazak:   22.01. 

Povratak:  30.01.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD – CIRIH– LISABON – SAL

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona za Cirih, let LX 1417 u 14:40, sletanje u 16:35. Nastavak putovanja letom TP 927 u 18:05 za Lisabon, sletanje u 20:00. Poletanje za Sal letom TP1547 u 21:50, Sletanje u Salu u 01:00. Transfer do hotela, smeštaj, noćenje.

2. – 8. dan SAL

Boravak u izabranom hotelu. Dani predviđeni za uživanje na plaži. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta do okolnih ostrva.

9.dan SAL – LISABON – BEČ - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom.Čekiranje na let za Lisabon TP 1548 U 01:50, noćni let. Sletanje u 06:40. Nastavak putovanja za Beč letom TP 1270 u 09:45. Sletanje u Beč u 14:15. Nastavak za Beograd letom OS 735 u 16:45. Sletanje u Beograd u 17:50

Cena aranžmana  po osobi  u ½ sobi

januar

DUNAS DE SAL ****/noćenje/doručak

 899

CLUBHOTEL RIU FUNANA 5* ALL - sve uključeno

1289 

Cena uključuje: avio prevoz, transfere prema programu, smeštaj u dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu na bazi 7 noćenja i izabranim uslugama, troškove organizacije putovanja.

Cena ne uključuje: aerodromske takse (cca 474 €), vizu za Republiku Kape Verde ( cca. 35 €) , međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, turističku taksu u iznosu od 2,5 € po osobi dnevno,  individualne troškove.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre pocetka putovanja.

Napomena: Agencija posreduje pri pribavljanju vize za Kape Verde. Najkasnije 15 dana pred put agenciji treba dostaviti skenirani pasoš koji važi još najmanje 6 meseci od završetka putovanja.  

Mogućnost rezervacije drugih hotela na UPIT, kao i drugih tipova soba u navedenim hotelima !!!

Ovaj savremeni hotel smešten je na samoj plaži, udaljen samo 17 km od međunarodnog aerodroma.

Hotel nudi više od 550 soba, dva bazena sa barom, Pacha noćni klub, Renova Spa centar, Wi-Fi internet…

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  228669, od 25.01.2016., Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku

Cenovnik br.1, decembar 2016

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2023 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group