Kuba - Havana Varadero od 739 €

Septembar - 11 dana / 9 noćenja

Kuba - Havana Varadero od 739 €

HAVANA glavni grad Kube sa 3 miliona stanovnika, politički, kulturni i administrativni centar. Grad je bogat istorijskim spomenicima koji govore o mešavini raznih kultura i uticaja. Svojom kolonijalnom arhitekturom, brojnim ekskluzivnim hotelima, egzotičnim klubovima i barovima, privlači veliki broj turista iz celog sveta.

VARADERO, najpoznatije letovalište ostrva, na 130 km od Havane predstavlja remek delo prirode, s dugim peščanim plažama, toplom, tirkiznom i bistrom vodom okeana.

Polazak: 14.09.2019.  

Povratak: 24.09.2019.

Individualna putovanja

1.dan BEOGRAD – CIRIH - HAVANA

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta LX1417 za Cirih u 14:40. Sletanje u u 16:30. Nastavak letom LX 8032 za Havanu u 17:25, sletanje u Havanu u 22:05. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.dan HAVANA

Boravak u hotelu HOTEL PASEO HABANA 4* na bazi noćenja s doručkom, uz mogućnost organizovanja fakultativnog izleta. Noćenje.

3. dan HAVANA - VARADERO 

Doručak. Transfer za Varadero. Vožnja uz kraći odmor (cca. 2 sata). Po dolasku, smeštaj u hotel MEMORIES VARADERO 4*. Noćenje.

4.-9. dan VARADERO

Boravak u hotelu na bazi ALL Inclusive (sve uključeno). Dani predviđeni za odmor, kupanje, sunčanje... Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (Cayo Lago, Sugar Tour, Jeep Safari...)

10. dan  VARADERO – HAVANA

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom na let LX8033 za Cirih u 19:55. 

11. dan CIRIH - BEOGRAD

Noćni let s obrocima u avionu. Sletanje u 11:40. Nastavak letom  LX1418 za Beograd u 17:30. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 19:15.

NAZIV HOTELA

SEPTEMBAR

Paseo Habana 3*

Memories Varadero 4*


739 €

Mogućnost rezervacije drugih termina i hotela na upit!

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz, transfere prema programu, 2 noćenja s doručkom (švedski sto) u hotelu Paseo Habana **** u Havani, 7 noćenja na bazi ALL inclusive usluge (sve uključeno) u hotelu Memories Varadero****  u Varaderu, organizaciju putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE: aerodromske takse (cca 348 € plaćaju se uz aranžman), fakultativne izlete, razgled grada s vodičem na srpskom jeziku, individualne troškove, kao i sve programom nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.

Ovaj hotel nudi četiri bazena, đakuzi, klub za decu, zabavni program, sportske terene i još mnogo toga…

Skoro renovirani Paseo Habana Hotel smešten je u tihoj rezidencijalnoj ulici u zelenom kraju Vedado, karakterističnom po velikom broju stabala…

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  30000005161,od 25.01.2019., Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Cenovnik br.1, mart  2019.

 

HAVANA glavni grad Kube sa 3 miliona stanovnika, politički, kulturni i administrativni centar. Grad je bogat istorijskim spomenicima koji govore o mešavini raznih kultura i uticaja. Svojom kolonijalnom arhitekturom, brojnim ekskluzivnim hotelima, egzotičnim klubovima i barovima, privlači veliki broj turista iz celog sveta.

VARADERO, najpoznatije letovalište ostrva, na 130 km od Havane predstavlja remek delo prirode, s dugim peščanim plažama, toplom, tirkiznom i bistrom vodom okeana.

Polazak: 14.09.2019.  

Povratak: 24.09.2019.

Individualna putovanja

1.dan BEOGRAD – CIRIH - HAVANA

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta LX1417 za Cirih u 14:40. Sletanje u u 16:30. Nastavak letom LX 8032 za Havanu u 17:25, sletanje u Havanu u 22:05. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.dan HAVANA

Boravak u hotelu HOTEL PASEO HABANA 4* na bazi noćenja s doručkom, uz mogućnost organizovanja fakultativnog izleta. Noćenje.

3. dan HAVANA - VARADERO 

Doručak. Transfer za Varadero. Vožnja uz kraći odmor (cca. 2 sata). Po dolasku, smeštaj u hotel MEMORIES VARADERO 4*. Noćenje.

4.-9. dan VARADERO

Boravak u hotelu na bazi ALL Inclusive (sve uključeno). Dani predviđeni za odmor, kupanje, sunčanje... Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (Cayo Lago, Sugar Tour, Jeep Safari...)

10. dan  VARADERO – HAVANA

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom na let LX8033 za Cirih u 19:55. 

11. dan CIRIH - BEOGRAD

Noćni let s obrocima u avionu. Sletanje u 11:40. Nastavak letom  LX1418 za Beograd u 17:30. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 19:15.

 

Mogućnost rezervacije drugih termina i hotela na upit!

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz, transfere prema programu, 2 noćenja s doručkom (švedski sto) u hotelu Paseo Habana **** u Havani, 7 noćenja na bazi ALL inclusive usluge (sve uključeno) u hotelu Memories Varadero****  u Varaderu, organizaciju putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE: aerodromske takse (cca 348 € plaćaju se uz aranžman), fakultativne izlete, razgled grada s vodičem na srpskom jeziku, individualne troškove, kao i sve programom nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Leto 2019

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2019 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X