Savršena destinacija za jun: Kuba

12 dana / 10 noćenja

Savršena destinacija za jun: Kuba

Za Kubu se često govori da je istinski raj na zemlji i savršeno mesto za odmor. Kuba je neverovatna i egzotična destinacija za odmor.  

HAVANA glavni grad Kube sa 3 miliona stanovnika, politički, kulturni i administrativni centar. Grad je bogat istorijskim spomenicima koji govore o mešavini raznih kultura i uticaja. Svojom kolonijalnom arhitekturom, brojnim ekskluzivnim hotelima, egzotičnim klubovima i barovima, privlači veliki broj turista iz celog sveta.

VARADERO, najpoznatije letovalište ostrva, na 130 km od Havane predstavlja remek delo prirode, s dugim peščanim plažama, toplom, tirkiznom i bistrom vodom okeana. 

Polazak: 06.06.2017.

Povratak:17.06.2017. 

1.dan BEOGRAD – PARIZ - HAVANA

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta AF6291 za Pariz u 06:40 Sletanje u u 09:15. Nastavak letom AF 946 za Havanu u 16:00, sletanje u Havanu u 19:55. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2-3.dan HAVANA

Boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja s doručkom, uz mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.

4. dan HAVANA - VARADERO 

Doručak. Transfer za Varadero. Vožnja uz kraći odmor (cca. 2 sata). Po dolasku, smeštaj u hotel MEMORIES VARADERO 4*. Noćenje.

5.-10. dan VARADERO

Boravak u hotelu na bazi ALL (sve uključeno). Dani predviđeni za odmor, kupanje, sunčanje... Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (Cayo Lago, Sugar Tour, Jeep Safari...)

11. dan VARADERO – HAVANA  

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom na let KL 724  za Amsterdam u 16:35. 

12 .dan AMSTERDAM - BEOGRAD

Noćni let s obrocima u avionu. Sletanje u 08:05. Nastavak letom  KL 2824 za Beograd u 10:00. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 12:15.

NAZIV HOTELA

JUN

Park View  3*
Memories Varadero 4*

1.079 €

Memories Miramar 4*
Memories Varadero 4

1.135 €

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz, transfere prema programu, 3 noćenja s doručkom (švedski sto) u izabranom hotelu u Havani, 7 noćenja na bazi ALL inclusive usluge (sve uključeno) u hotelu Memories Varadero****  u Varaderu, organizaciju putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE: aerodromske takse (cca 284 € plaćaju se uz aranžman), fakultativni razgled Havane na srpskom jeziku (cca.35 € / po osobi), individualne troškove, kao i sve programom nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put. 

Hotel nudi pogled na park, a sadrži lobi bar i restoran na sedmom spratu i komforne sobe…

Ovaj hotel nudi četiri bazena, đakuzi, klub za decu, zabavni program, sportske terene i još mnogo toga…

Memories Miramar Habana je smešten u luksuznom rezidencijalnom distriktu, sa pogledom na okean i brojnim atrakcijama u blizini...

Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  30000000999, od 25.01.2017., Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Cenovnik br.1, april  2017.

Za Kubu se često govori da je istinski raj na zemlji i savršeno mesto za odmor. Kuba je neverovatna i egzotična destinacija za odmor.  

HAVANA glavni grad Kube sa 3 miliona stanovnika, politički, kulturni i administrativni centar. Grad je bogat istorijskim spomenicima koji govore o mešavini raznih kultura i uticaja. Svojom kolonijalnom arhitekturom, brojnim ekskluzivnim hotelima, egzotičnim klubovima i barovima, privlači veliki broj turista iz celog sveta.

VARADERO, najpoznatije letovalište ostrva, na 130 km od Havane predstavlja remek delo prirode, s dugim peščanim plažama, toplom, tirkiznom i bistrom vodom okeana. 

Polazak: 06.06.2017.

Povratak:17.06.2017. 

1.dan BEOGRAD – PARIZ - HAVANA

Dolazak na aerodrom Nikola Tesla dva sata pre leta AF6291 za Pariz u 06:40 Sletanje u u 09:15. Nastavak letom AF 946 za Havanu u 16:00, sletanje u Havanu u 19:55. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2-3.dan HAVANA

Boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja s doručkom, uz mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.

4. dan HAVANA - VARADERO 

Doručak. Transfer za Varadero. Vožnja uz kraći odmor (cca. 2 sata). Po dolasku, smeštaj u hotel MEMORIES VARADERO 4*. Noćenje.

5.-10. dan VARADERO

Boravak u hotelu na bazi ALL (sve uključeno). Dani predviđeni za odmor, kupanje, sunčanje... Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (Cayo Lago, Sugar Tour, Jeep Safari...)

11. dan VARADERO – HAVANA  

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom na let KL 724  za Amsterdam u 16:35. 

12 .dan AMSTERDAM - BEOGRAD

Noćni let s obrocima u avionu. Sletanje u 08:05. Nastavak letom  KL 2824 za Beograd u 10:00. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 12:15.

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz, transfere prema programu, 3 noćenja s doručkom (švedski sto) u izabranom hotelu u Havani, 7 noćenja na bazi ALL inclusive usluge (sve uključeno) u hotelu Memories Varadero****  u Varaderu, organizaciju putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE: aerodromske takse (cca 284 € plaćaju se uz aranžman), fakultativni razgled Havane na srpskom jeziku (cca.35 € / po osobi), individualne troškove, kao i sve programom nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put. 

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2020 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X