Šri Lanka od 1.115 € - svi troškovi uključeni u cenu

April - 13 dana / 10 noćenja

Šri Lanka od 1.115 € - svi troškovi uključeni u cenu

Šri Lanka je zemlja locirana nadomak južne obale Indijskog potkontinenta. Ostrvo u Južnoj Aziji, bilo je do 1972. godine poznato kao Cejlon. Šri Lanku okružuje Indijski okean, zaliv Mannar i Palk Strait, a nalazi se u blizini Indije i Maldiva.

Šri Lanka je republika i unitarna država kojom upravlja polupredsednički sastav sa službenim sedištem vlade u Šri Dzajavardenepura-Koti, glavnom gradu. Kao rezultat svoje idealne pozicije (na putu glavnih pomorskih ruta), Šri Lanka je strateški pomorska veza između zapadne i jugoistočne Azije. Cejlon je bio centar budističke religije i kulture u antičkom dobu, a jedan je od retkih preostalih prebivališta budizma u Južnoj Aziji, zajedno sa Ladakh-om, Butan-om i Čitagong-om u Bangladešu. Zajednica Sinhaleza čini većinu stanovništva, dok Tamilci, koji su skoncentrisani na severu i istoku ostrva, čine najveću etničku manjinu. Ostale zajednice uključuju Maure,Purgere, Kafire, Malajce i starosedeoce Veda zajednice. Zemlja je poznata po proizvodnji i izvozu čaja, kafe, kokosa, gume i cimeta. Prirodne lepote Šri Lanke su dale epitet ovoj zemlji - biser Indijskog okeana. Ostrvo obiluje bujnim tropskim šumama, belim plažama i raznolikošću krajolika sa bogatom biološkom raznovrsnošću. Zemlja se ponosi svojom dugom i šarenom istorijom koja datira preko 3.000 godina i smatra se jednom od najdužih dokumentovanih istorija u svetu. Kulturno bogatstvo Šri Lanke može se pripisati prisustvom različitih zajednica na ostrvu. Šri Lanka je osnivač država SAARC i članica Ujedinjenih Nacija, Komonvelta, G77 i Pokreta Nesvrstanih

Polazak: 04.04.2020.  

Povratak: 16.04.2020.   

Individualni polasci                                                  

1. dan BEOGRAD – DOHA

Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta QR232 za Dohu u 11:40. Sletanje 18:30. Nastavak leta za Kolombo QR 662 u 19:35.

2. dan DOHA - KOLOMBO – KOGGALA/BENTOTA/NEGOMBO

Sletanje u 02:55 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

3-12. dan KOGGALA/BENTOTA/NEGOMBO

Boravak u izabranom hotelu na bazi nocenja sa doručkom. Slobodno vreme za kupanje, uživanje i razgledanje ovog rajskog ostrva.

13. dan KOGGALA/BENTOTA/NEGOMBO – KOLOMBO – DOHA - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let QR 669 za Dohu u 02:45. Sletanje u 05:30 u Dohu. Nastavak leta za Beograd QR 231 u 07:00. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 10:40.

CENA ARANŽMANA po osobi u dvokrevetnoj sobi

April

THE SURF **** 

1.115 €

JETWING SEA **** 

1.145 €

Mogućnost rezervisanja drugih termina i hotela na upit!

Cena uključuje: avio prevoz, aerodromske takse, transfere prema programu, 10 noćenja sa doručkom (uz mogućnost doplate za veću uslugu ishrane) u izabranom hotelu, usluge organizacije putovanja.

Cena ne uključuje: vizu za Šri Lanku (cca. 35$), fakultativne izlete, individualne troškove putnika i ostale nepomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.

Napomena:  Agencija posreduje pri pribavljanju vize za Šri Lanku.

Na lepoj peščanoj plaži Negomaba, samo nekoliko minuta hoda od centra mesta, lociran je ovaj šarmantan hotel.

Nalazi se na zapadnoj obali Šri Lanke, u gradu Pitaramba na čuvenoj Bentota plaži, 80 kilometara od aerodroma Kolombo.

Licenca OTP br. 258 / 2020 A 25 , vazi od 01.02.2020. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 250.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi 30000016020, od 21.01.2020  Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2020 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X