Costa Krstarenja

Luksuzno putovanje za pamćenje

Costa Venezia Istočni Mediteran

Polasci iz Istanbula svake nedelje od 01. maja do 13. novembra 2022. godine

Istanbul, Kušadasi, Rodos, Krit sa uključenim lučkim taksama već od 529€

Costa Firenze Emirati, Katar, Oman

Polasci iz Dubaija svakog petka od 17. decembra 2021. do 19. marta 2022. godine

Dubai, Abu Dabi, Katar, Oman sa uključenim lučkim taksama već od 419€

Costa Smeralda Zapadni Mediteran

Polasci iz Rima svakog petka i iz Savone svake subote do 19. novembra 2021. godine

Rim, Savona, Marsej, Barselona, Valensija, Sicilija sa uključenim lučkim taksama već od  292€

Costa Toscana Zapadni Mediteran

Polasci iz Rima svakog petka i iz Savone svake subote od 11. marta do 20. novembra 2022. godine

Rim, Savona, Marsej, Barselona, Valensija, Sicilija sa uključenim lučkim taksama već od  464€

DEPOZIT I GARANCIJA PUTOVANJA

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima depozit u visini od 300 eur i garanciju putovanja za kategoriju licence A10 u visini 50.000- Eur kojom se za sluèajA) insolventnosti organizatora putovanja obezbeðuju: 1.troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2.potraživanja uplaæenih sredstava putnika poosnovu ugovora o turistièkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao 3.potraživanja uplaæenih sredstava putnika u sluèaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja. 4. potraživanja razlike izmeðu uplaæenih sredstava po osnovu ugovora o turistièkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga buhvaæenih programom putovanja i za sluèajB) naknade štete obezbeðuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimiènim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su odreðene opštim uslovima i programom putovanja 1.za potraživanje uplaæenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turistièkom putovanju koje organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike izmeðu uplaæenih sredstava po osnovu ugovora o turistièkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaæenih programom putovanja. Period pokriæa garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turistièkog putovanja, odnosnodo povratka putnika na ugovoreno odredište.

Garancija putovanja TRIGLAV OSIGURANJA a.d.o. po Polisi osiguranja broj 470000046377 od 20.01.2021, ugovorena je sa trajanjem osiguranja od 01.01.2021 do 01.10.2021 godine.Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog sluèaja kod TRIGLAV OSIGURANJA na telefon +381 11 330 51 00 , pisanim putem ili telegramom na adresu Milutina Milankoviæa 7a ili na mail: office@triglav.rs 

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Costa Venezia Istočni Mediteran

Polasci iz Istanbula svake nedelje od 01. maja do 13. novembra 2022. godine

Istanbul, Kušadasi, Rodos, Krit sa uključenim lučkim taksama već od 529€

Costa Firenze Emirati, Katar, Oman

Polasci iz Dubaija svakog petka od 17. decembra 2021. do 19. marta 2022. godine

Dubai, Abu Dabi, Katar, Oman sa uključenim lučkim taksama već od 419€

Costa Smeralda Zapadni Mediteran

Polasci iz Rima svakog petka i iz Savone svake subote do 19. novembra 2021. godine

Rim, Savona, Marsej, Barselona, Valensija, Sicilija sa uključenim lučkim taksama već od  292€

Costa Toscana Zapadni Mediteran

Polasci iz Rima svakog petka i iz Savone svake subote od 11. marta do 20. novembra 2022. godine

Rim, Savona, Marsej, Barselona, Valensija, Sicilija sa uključenim lučkim taksama već od  464€

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2023 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group