Promocija krstarenja - MSC mini krstarenja po odličnim cenama

Ukrcajte se u jednoj, a svoje putovanje završite u drugoj luci

Promocija krstarenja - MSC mini krstarenja po odličnim cenama

Kompanija MSC svojim putnicima daje priliku uživanja u kraćim i dužim Holiday Break krstarenjima po specijalnim cenama...

Tokom ovih krstarenja, putnici se ukrcavaju u jednoj luci, a svoje putovanje završavaju u drugoj, te imaju priliku da otkriju brojne svetske destinacije, na najbolji mogući način, uz specijalne cene. Pogledajte krstarenja koja su u ponudi:

Klik za veću sliku

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2019 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X