Južnoamerička tura od 3.399 €

Januar - 12 dana

Južnoamerička tura od 3.399 €

Peru ili “Kraljevina Sunca”, je zemlja antičke kulture u kojoj se tradicionalni način života starih naroda zadržao do današnjih dana. Pored raskošno lepe prirode i raznovrsnih pejzaža, ono što najviše privlači turiste su kulturno istorijski spomenici poznati u celom svetu. Pored “Izgubljenog grada Inka” Maču Pikču, tu su i impresivne ruševine u Kusku i okolini, jezero Titikaka, Naska linije, Kolka kanjon i dr.

Bolivija ili kako je popularno zovu “Tibet Južne Amerike” jedna je od najviših i najzabačenijih zemalja ovog kontinenta. To je zemlja kontrasta u kojoj se pružaju Andi, ali bez izlaza na okean. Više od polovine stanovništva su punokrvni Indijanci koji su skoro u potpunosti zadržali staru tradiciju i običaje. Zajedno sa misterioznim ostacima starih civilizacija, Bolivija je jedna od najinteresantnijih destinacija Južne Amerike.

Čile se nalazi smešten između Anda i Tihog okeana sa dužinom obale od 4300 km.  Odlikuje se raznovrsnim i veoma raskošnim pejsažima. Tu se nalazi najsuvlja pustinja na svetu, mnogo šuma, fantastični glečeri i fjordovi. Uočljiv je uticaj Evropljana, naročito u gradovima, gde su kulturni uticaji najvidljiviji. U današnje vreme Čile je jedna od najrazvijenijih zemalja Južne Amerike, ali i jedna od najatraktivnijih na kontinentu

Polazak: 10.01.2019.

Povratak: 21.01.2019.

12 dana

1. dan/10.01.2019.  BEOGRAD – AMSTERDAM - LIMA

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta JU 360 za Amsterdam u 06:40. Sletanje u 09:15 i nastavak letom KL 743 za Limu u 12:35. Sletanje u 19:15 po lokalnom vremenu. Po prolasku pasoške i carinske kontrole očekuje vas lokalni vodić s tablom TOP TRAVEL radi privatnog transfera do hotela. Smeštaj u hotel JOSE ANTONIO MIRAFLORES****. Noćenje.

2. dan/11.01. LIMA

Poludnevno razgledanje grada

Doručak. Polazak na razgledanje grada, koje uključuje: moderno predgrađe San Isidro i Miraflores, Finansijski centar, Olive Grove park. Stop kod parka ljubavi - Parque del Amor... U nastavku obilazak istorijskog centra, koji je od 1991. pod zaštitiom Unesca: Plaza Mayor, the Presidential Palace, the Cathedral, the Archbishop`s Palace, the City Hall, the Desamparados Train Station, Plaza San Martin, San Francisco Monastery... Na kraju ture  transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan/12.01. LIMA - CUSCO     

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let P9 220 za Kusko u 14:00. Sletanje u 15:20. Transfer do hotela SAN AGUSTIN PLAZA****. Smeštaj. Poludnevno razgledanje grada. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan/13.01. CUSCO - MACHU PICHU - CUSCO

Rani doručak. Polazak na celodnevni izlet  MAČU PIKČU (8h). Transfer do Oljanta stanice. Polazak vozom za gradić Akva Kalijentes, koji se nalazi na kraju Svete doline. Odatle se ide malim autobusima do svetski poznatih ruševina Maču Pikču. Poznat kao Izgubljeni grad Inka, uvršten je u svetsku kulturnu baštinu od strane UNESCO. Izgrađen je od kamena, bez upotrebe cementa, što pokazuje vrhunsku sposobnost graditelja toga vremena. Povratak vozom i transfer do hotela. Noćenje.

5. dan/14.01. CUSCO - SACRED VALLEY - CUSCO

Doručak. Polazak na celodnevni izlet Valle Sagrado (Awanacancha + Pisac Market + Ollantaytambo). Prva stanica je kod tekstilnog centra Awanakancha, zatim poseta arheološkom kompleksu Pisaka. Obilazi se niži deo kompleksa,  koji obuhvata poljoprivredni deo kao i pri-Hispanic groblje, koje se smatra najvećim grobljem Latinske Amerike. Odlazak do pijace rukotvorina. U nastavku vožnja do doline Urubamba. Poseta gradiću Ollantaytambo i arheološkom kompleksu koji je nekada služio kao utvrđenje. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan/15.01. CUSCO - PUNO

Doručak. Check out. Transfer autobusom i vožnja za Puno, uz kraće pauze i posete na putu -Andahuaylillas crkva, Temple of Wiracocha, La Raya pass, muzej Pukara - s buffet ručkom, u restoranu La Pascana. Po dolasku transfer do hotela JOSE ANTONIO PUNO****. Smeštaj. Noćenje.

7. dan/16.01. PUNO - - JEZERO TIKIKAKA - LA PAZ

Doručak. Check out. Polazak za autobusom ka gradiću Kopakabana, koji je po mišljenju mnogih, najvažnije hodočasničko mesto u Latinskoj Americi. Obilazak crkve Kopakabana. Odatle se katamaranom prelazi jezero Titikaka, najviše plovno jezero na svetu (3.820 m n/v.). Odlazak do Ostrva sunca, koje već pripada Boliviji. Obilazak južnog dela ostrva, a zatim iz mesta Kokotoni nastavak putovanja autobusom za La Paz. U toku dana lakši ručak na katamaranu. Dolazak. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

8. dan/17.01. LA PAZ

Doručak. Poludnevno razgledanje grada - MOON VALLEY

Razgledanje glavnog grada Bolivije, najviše metropole na svetu, koja leži na oko 4000 m n/v. Smešten je u  valovitoj dolini Čokejapu i okružen je visokim vrhovima večito pokrivenim snegom. Grad je osnovan u 16. veku i do danas je zadržao mnoge građevine iz kolonijalnog vremena, i to u odličnom stanju. Posle razgledanja grada vožnjom kroz vrlo elegantne četvrti, dolazi se do čuvene Mesečeve doline, koju nazivaju geološkom "prostotom" majke prirode. Ako ranije niste, na ovom mestu ćete sigurno uspeti da dočarate sebi mesečev pejzaž od crvenkastih i zelenih stena starih nekoliko miliona godina. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

9. dan/18.01. LA PAZ - SANTIAGO DE CHILE

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let LA 893 za La Paz u 11:20. Sletanje u 15:20. Transfer do hotela PLAZA SAN FRANCISCO****. Smeštaj. Noćenje.

10. dan/19.01. SANTIAGO DE CHILE  

Doručak. Poludnevno razgledanje grada, prestonice Čilea, "najevropskijeg" grada Južne Amerike. Velegrad, veliko moderno gradilište, ali i muzej na otvorenom. Gradska katedrala na glavnom trgu je dragulj baroka, kitnjasta ali elegantna, monumentalna spolja i unutra, sa zlatnom ornamentikom, savršenim mermernim podovima i bogatim privatnim kapelama u bočnim brodovima. Boemski deo Santjaga Providensija nalazi se na samoj obali reke Mapočo. Krase ga park skulptura i brojni izložbeni prostori, pa privlači pažnju turista. Glavna pijaca Merkado central je praznik za oči. Ukusi, mirisi, sokovi, voće, povrće, plodovi mora, od najvećih lignji do najmanjih mogućih račića i najraznovrsnijih školjki... Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

11. dan/20.01. SANTIAGO  DE  CILE - PARIZ

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma i čekiranje na let AF 401 za Pariz u 16:45. Noćni let s obrocima u avionu.

12. dan/21.01. PARIZ - BEOGRAD

Sletanje u 10:45. Nastavak letom JU 315 za Beograd u 20:35. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:55.

HOTELI PO PROGRAMU ILI SLIČNI

GRAD

HOTEL

CAT

Br.noći

LINK

Lima

Jose Antonio Lima

4*

2

http://hotelesjoseantonio.com/lima/

Cusco

San Agustin Plaza

4*

3

http://www.hotelessanagustin.com.pe

Puno

Jose Antonio Puno

4*

1

http://hotelesjoseantonio.com/puno/

La Paz

Ritz  Hotel

4*

2

http://www.ritzbolivia.com/

Santiago

Plaza San Francisco

4*

3

www.plazasanfrancisco.cl

CENA ARANŽMANA: 3.399/po osobi u dvokrevetnoj sobi

Doplata za jednokrevetnu sobu: 360

UKLJUČUJE:

-       avio karte na internacionalnim i lokalnim letovima - ekonomska klasa (JU/KL/P9/LA/AF)

-       10 noćenja s doručkom (buffet) u dvokrevetnoj sobi u hotelima 4* po programu 

-       sve privatne transfere  po programu

-       sve ture, razgledanja i obroke po programu   

-      sve lokalne takse

-       usluge lokalnih vodiča na engleskom jeziku

-      organizaciju i realizaciju putovanja

NE UKLJUČUJE:

-       aerodromske takse (cca. 485 €)

-       međunarodno putno osiguranje

-       sve nepomenute usluge programom

-       trošak vize za Boliviju (cca.96 $)

NAPOMENA: Cena aranžmana je bazirana na minimum 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih Agencija zadržava pravo korekcije cene i uslova putovanja, o čemu je dužna da obavesti učesnike putovanja najkasnije 7 dana pred polazak na put.

VIZE: Za ovo putovanje državljanima Republike Srbije koji poseduju biometrijske pasoše potrebna viza za Boliviju. Dobija se na licu mesta na  granici. Plaća se lično oko 96 $, a potrebne su i dve fotografije, kao i određena dokumentacija.

Način plaćanja: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro), ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak se uplaćuje najkasnije 30 dana pre polaska na put.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA koji čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

                                                                    Cenovnik br. 1

 

Peru ili “Kraljevina Sunca”, je zemlja antičke kulture u kojoj se tradicionalni način života starih naroda zadržao do današnjih dana. Pored raskošno lepe prirode i raznovrsnih pejzaža, ono što najviše privlači turiste su kulturno istorijski spomenici poznati u celom svetu. Pored “Izgubljenog grada Inka” Maču Pikču, tu su i impresivne ruševine u Kusku i okolini, jezero Titikaka, Naska linije, Kolka kanjon i dr.

Bolivija ili kako je popularno zovu “Tibet Južne Amerike” jedna je od najviših i najzabačenijih zemalja ovog kontinenta. To je zemlja kontrasta u kojoj se pružaju Andi, ali bez izlaza na okean. Više od polovine stanovništva su punokrvni Indijanci koji su skoro u potpunosti zadržali staru tradiciju i običaje. Zajedno sa misterioznim ostacima starih civilizacija, Bolivija je jedna od najinteresantnijih destinacija Južne Amerike.

Čile se nalazi smešten između Anda i Tihog okeana sa dužinom obale od 4300 km.  Odlikuje se raznovrsnim i veoma raskošnim pejsažima. Tu se nalazi najsuvlja pustinja na svetu, mnogo šuma, fantastični glečeri i fjordovi. Uočljiv je uticaj Evropljana, naročito u gradovima, gde su kulturni uticaji najvidljiviji. U današnje vreme Čile je jedna od najrazvijenijih zemalja Južne Amerike, ali i jedna od najatraktivnijih na kontinentu

Polazak: 10.01.2019.

Povratak: 21.01.2019.

12 dana

1. dan/10.01.2019.  BEOGRAD – AMSTERDAM - LIMA

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta JU 360 za Amsterdam u 06:40. Sletanje u 09:15 i nastavak letom KL 743 za Limu u 12:35. Sletanje u 19:15 po lokalnom vremenu. Po prolasku pasoške i carinske kontrole očekuje vas lokalni vodić s tablom TOP TRAVEL radi privatnog transfera do hotela. Smeštaj u hotel JOSE ANTONIO MIRAFLORES****. Noćenje.

2. dan/11.01. LIMA

Poludnevno razgledanje grada

Doručak. Polazak na razgledanje grada, koje uključuje: moderno predgrađe San Isidro i Miraflores, Finansijski centar, Olive Grove park. Stop kod parka ljubavi - Parque del Amor... U nastavku obilazak istorijskog centra, koji je od 1991. pod zaštitiom Unesca: Plaza Mayor, the Presidential Palace, the Cathedral, the Archbishop`s Palace, the City Hall, the Desamparados Train Station, Plaza San Martin, San Francisco Monastery... Na kraju ture  transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan/12.01. LIMA - CUSCO     

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let P9 220 za Kusko u 14:00. Sletanje u 15:20. Transfer do hotela SAN AGUSTIN PLAZA****. Smeštaj. Poludnevno razgledanje grada. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan/13.01. CUSCO - MACHU PICHU - CUSCO

Rani doručak. Polazak na celodnevni izlet  MAČU PIKČU (8h). Transfer do Oljanta stanice. Polazak vozom za gradić Akva Kalijentes, koji se nalazi na kraju Svete doline. Odatle se ide malim autobusima do svetski poznatih ruševina Maču Pikču. Poznat kao Izgubljeni grad Inka, uvršten je u svetsku kulturnu baštinu od strane UNESCO. Izgrađen je od kamena, bez upotrebe cementa, što pokazuje vrhunsku sposobnost graditelja toga vremena. Povratak vozom i transfer do hotela. Noćenje.

5. dan/14.01. CUSCO - SACRED VALLEY - CUSCO

Doručak. Polazak na celodnevni izlet Valle Sagrado (Awanacancha + Pisac Market + Ollantaytambo). Prva stanica je kod tekstilnog centra Awanakancha, zatim poseta arheološkom kompleksu Pisaka. Obilazi se niži deo kompleksa,  koji obuhvata poljoprivredni deo kao i pri-Hispanic groblje, koje se smatra najvećim grobljem Latinske Amerike. Odlazak do pijace rukotvorina. U nastavku vožnja do doline Urubamba. Poseta gradiću Ollantaytambo i arheološkom kompleksu koji je nekada služio kao utvrđenje. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan/15.01. CUSCO - PUNO

Doručak. Check out. Transfer autobusom i vožnja za Puno, uz kraće pauze i posete na putu -Andahuaylillas crkva, Temple of Wiracocha, La Raya pass, muzej Pukara - s buffet ručkom, u restoranu La Pascana. Po dolasku transfer do hotela JOSE ANTONIO PUNO****. Smeštaj. Noćenje.

7. dan/16.01. PUNO - - JEZERO TIKIKAKA - LA PAZ

Doručak. Check out. Polazak za autobusom ka gradiću Kopakabana, koji je po mišljenju mnogih, najvažnije hodočasničko mesto u Latinskoj Americi. Obilazak crkve Kopakabana. Odatle se katamaranom prelazi jezero Titikaka, najviše plovno jezero na svetu (3.820 m n/v.). Odlazak do Ostrva sunca, koje već pripada Boliviji. Obilazak južnog dela ostrva, a zatim iz mesta Kokotoni nastavak putovanja autobusom za La Paz. U toku dana lakši ručak na katamaranu. Dolazak. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

8. dan/17.01. LA PAZ

Doručak. Poludnevno razgledanje grada - MOON VALLEY

Razgledanje glavnog grada Bolivije, najviše metropole na svetu, koja leži na oko 4000 m n/v. Smešten je u  valovitoj dolini Čokejapu i okružen je visokim vrhovima večito pokrivenim snegom. Grad je osnovan u 16. veku i do danas je zadržao mnoge građevine iz kolonijalnog vremena, i to u odličnom stanju. Posle razgledanja grada vožnjom kroz vrlo elegantne četvrti, dolazi se do čuvene Mesečeve doline, koju nazivaju geološkom "prostotom" majke prirode. Ako ranije niste, na ovom mestu ćete sigurno uspeti da dočarate sebi mesečev pejzaž od crvenkastih i zelenih stena starih nekoliko miliona godina. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

9. dan/18.01. LA PAZ - SANTIAGO DE CHILE

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let LA 893 za La Paz u 11:20. Sletanje u 15:20. Transfer do hotela PLAZA SAN FRANCISCO****. Smeštaj. Noćenje.

10. dan/19.01. SANTIAGO DE CHILE  

Doručak. Poludnevno razgledanje grada, prestonice Čilea, "najevropskijeg" grada Južne Amerike. Velegrad, veliko moderno gradilište, ali i muzej na otvorenom. Gradska katedrala na glavnom trgu je dragulj baroka, kitnjasta ali elegantna, monumentalna spolja i unutra, sa zlatnom ornamentikom, savršenim mermernim podovima i bogatim privatnim kapelama u bočnim brodovima. Boemski deo Santjaga Providensija nalazi se na samoj obali reke Mapočo. Krase ga park skulptura i brojni izložbeni prostori, pa privlači pažnju turista. Glavna pijaca Merkado central je praznik za oči. Ukusi, mirisi, sokovi, voće, povrće, plodovi mora, od najvećih lignji do najmanjih mogućih račića i najraznovrsnijih školjki... Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

11. dan/20.01. SANTIAGO  DE  CILE - PARIZ

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma i čekiranje na let AF 401 za Pariz u 16:45. Noćni let s obrocima u avionu.

12. dan/21.01. PARIZ - BEOGRAD

Sletanje u 10:45. Nastavak letom JU 315 za Beograd u 20:35. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:55.

 

 

NAPOMENA: Cena aranžmana je bazirana na minimum 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih Agencija zadržava pravo korekcije cene i uslova putovanja, o čemu je dužna da obavesti učesnike putovanja najkasnije 7 dana pred polazak na put.

VIZE: Za ovo putovanje državljanima Republike Srbije koji poseduju biometrijske pasoše potrebna viza za Boliviju. Dobija se na licu mesta na  granici. Plaća se lično oko 96 $, a potrebne su i dve fotografije, kao i određena dokumentacija.

Način plaćanja: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro), ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak se uplaćuje najkasnije 30 dana pre polaska na put.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Letovanje 2018

Krf - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Santorini - Krit - Leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Kos - leto 2018

Promo cene za leto 2018

Karpatos - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Krit Heraklion - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda za Heraklion

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2018 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X