Latinoamerička tura od 3.325 € - svi troškovi uključeni u cenu

Januar - 12 dana

Latinoamerička tura od 3.325 € - svi troškovi uključeni u cenu

Peru ili “Kraljevina Sunca”, je zemlja antičke kulture u kojoj se tradicionalni način života starih naroda zadržao do današnjih dana. Pored raskošno lepe prirode i raznovrsnih pejzaža, ono što najviše privlači turiste su kulturno istorijski spomenici poznati u celom svetu. Pored “Izgubljenog grada Inka” Maču Pikču, tu su i impresivne ruševine u Kusku i okolini, jezero Titikaka, Naska linije, Kolka kanjon i dr.

Bolivija ili kako je popularno zovu “Tibet Južne Amerike” jedna je od najviših i najzabačenijih zemalja ovog kontinenta. To je zemlja kontrasta u kojoj se pružaju Andi, ali bez izlaza na okean. Više od polovine stanovništva su punokrvni Indijanci koji su skoro u potpunosti zadržali staru tradiciju i običaje. Zajedno sa misterioznim ostacima starih civilizacija, Bolivija je jedna od najinteresantnijih destinacija Južne Amerike.

Čile se nalazi smešten između Anda i Tihog okeana sa dužinom obale od 4300 km.  Odlikuje se raznovrsnim i veoma raskošnim pejsažima. Tu se nalazi najsuvlja pustinja na svetu, mnogo šuma, fantastični glečeri i fjordovi. Uočljiv je uticaj Evropljana, naročito u gradovima, gde su kulturni uticaji najvidljiviji. U današnje vreme Čile je jedna od najrazvijenijih zemalja Južne Amerike, ali i jedna od najatraktivnijih na kontinentu.

Polazak :  06.01.2020.

Povratak: 17.01.2020                                                                                                          

12 dana  

1. dan/06.01. BEOGRAD – PARIZ - LIMA

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta AF6291 za Pariz u 06:40. Sletanje u 09:20 i nastavak letom AF 480 za Lima u 13:10. Sletanje u 19:40 po lokalnom vremenu. Po prolasku pasoške i carinske kontrole očekuje vas lokalni vodič s tablom TOP TRAVEL radi privatnog transfera do hotela. Smeštaj u hotel THUNDERBIRD****. Noćenje.

2. dan/07.01. LIMA

Doručak.Poludnevno razgledanje grada. Uključuje: moderna predgrađa San Isidro i Miraflores, Finansijski centar, Olive Grove park. Stop kod parka ljubavi - Parque del Amor... U nastavku obilazak istorijskog centra, koji je od 1991. pod zaštitom Unesca: Plaza Mayor, the Presidential Palace, the Cathedral, the Archbishop`s Palace, the City Hall, the Desamparados Train Station, Plaza San Martin, San Francisco Monastery... Na kraju ture  transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan/08.01. LIMA - CUSCO    

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let AV 861 za Kusko u 13:05. Sletanje u 14:25. Transfer do hotela SONESTA CUSCO****. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan/09.01. Kusko

Rani doručak. Polazak na celodnevni izlet MAČU PIKČU (8h). Transfer do Oljanta stanice. Polazak vozom za gradić Akva Kalijentes, koji se nalazi na kraju Svete doline. Odatle se ide malim autobusima do svetski poznatih ruševina Maču Pikču. Poznat kao Izgubljeni grad Inka, uvršten je u svetsku kulturnu baštinu od strane UNESCO. Izgrađen je od kamena, bez upotrebe cementa, što pokazuje vrhunsku sposobnost graditelja toga vremena. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan/10.01. Kusko

Doručak. Polazak na celodnevni izlet Valle Sagrado (Awanacancha + Pisac Market + Ollantaytambo).. Prva stanica je kod tekstilnog centra Awanakancha, zatim poseta arheoloskom kompleksu Pisaka. Obilazi se nizi deo kompleksa,  koji obuhvata poljoprivredni deo kao i pri-Hispanic groblje, koje se smatra najvećim grobljem Latinske Amerike. Odlazak do pijace rukotvorina. U nastavku odlazak do doline Urubamba. Poseta gradicu Ollantaytambo i arheološkom kompleksu koji je nekada služio kao utvrđenje. Povratak u hotel. Noćenje. 

6. dan/11.01. KUSKO - PUNO

Doručak. Check out. Transfer autobusom i vožnja za Puno, uz kraće pauze i posete na putu - Andahuaylillas crkva, Temple of Wiracocha, La Raya pass, muzej Pukara - s buffet ručkom. Po dolasku transfer do hotela SONESTA PUNO****. Smeštaj. Noćenje.

7. dan/12.01. PUNO - COPACABANA - SUN ISLAND  - LA PAZ

Doručak. Celodnevna tura - obilazak jezera Titicaca. U nastavku ukrcavanje na  katamaran i polazak na malo krstarenje s ručkom, do ostrva Sun Island. Ovo mistično mesto je smatrano kolevkom života u vreme Inka. Iskrcavanje, obilazak hrama Pilkokaina - kuće Inka. Blizu vrha su 3 izvora sveže vode, poznati pod imenom Fuente del Inca (Spring of the Inca), kao i čuvene stepenice - Escalinatas del Inca (Stairs of the Inca, 205 kamenih stepenika). Videćete tradicionalne terase - tacanas, koje je lokalno stanovništvo obrađivalo još iz vremena Inka. Povratak katamaranom do luke. Sledi vožnja do La Paz-a i smeštaj u hotel RITZ****. Smeštaj. Noćenje.

8. dan/13.01. LA PAZ

Doručak.  Poludnevno razgledanje grada - MOON VALLEY. Razgledanje glavnog grada Bolivije, najviše metropole na svetu, koja leži na oko 4000 m n/v. Smešten je u valovitoj dolini Čokejapu i okružen je visokim vrhovima večito pokrivenim snegom. Grad je osnovan u 16. veku i do danas je zadržao mnoge građevine iz kolonijalnog vremena, i to u odličnom stanju. Posle razgledanja grada vožnjom kroz vrlo elegantne četvrti, dolazi se do čuvene Mesečeve doline, koju nazivaju geološkom "prostotom" majke prirode. Ako ranije niste, na ovom mestu ćete sigurno uspeti da dočarate sebi mesečev pejzaž od crvenkastih i zelenih stena starih nekoliko miliona godina. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

9. dan/14.01. LA PAZ - SANTIAGO DE CHILE

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let LA 893 za Santjago De Cile u 09:30. Sletanje u 13:27. Transfer do hotela PLAZA EL BOSQUE EBRO****. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

10. dan/15.01. SANTIAGO DE CHILE  

Doručak. Poludnevno razgledanje grada, prestonice Čilea, "najevropskijeg" grada Južne Amerike. Velegrad, veliko moderno gradilište, ali i muzej na otvorenom. Gradska katedrala na glavnom trgu je dragulj baroka, kitnjasta ali elegantna, monumentalna spolja i unutra, sa zlatnom ornamentikom, savršenim mermernim podovima i bogatim privatnim kapelama u bočnim brodovima. Boemski deo Santjaga Providensija nalazi se na samoj obali reke Mapočo. Krase ga park skulptura i brojni izložbeni prostori, pa privlači pažnju turista. Glavna pijaca Merkado central je praznik za oči. Ukusi, mirisi, sokovi, voće, povrće, plodovi mora, od najvećih lignji do najmanjih mogućih račića i najraznovrsnijih školjki... Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

11. dan/02.12. SANTIAGO DE  CILE - PARIZ

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma i čekiranje na let AF 401 za Pariz u 16:45. Noćni let s obrocima u avionu.

12. dan/03.12. PARIZ - BEOGRAD

Sletanje u 10:45. Nastavak letom AF6292 za Beograd u 20:35. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:55.

CENA ARANŽMANA: 3.325 € /po osobi u dvokrevetnoj sobi

UKLJUČUJE:

-       avio karte s aerodromskim taksama na internacionalnim i lokalnim letovima - ekonomska klasa

-       10 noćenja s doručkom (buffet) u dvokrevetnoj sobi u hotelima 4* po programu  ili sl.

-       sve privatne transfere  po programu

-       sve ture i razgledanja po programu   

-       ručak po programu

-       sve lokalne takse

-       usluge lokalnih vodiča na engleskom jeziku

-      organizaciju i realizaciju putovanja

NE UKLJUČUJE:

 međunarodno putno osiguranje

 piće u restoranima

 sve ne pomenute usluge programom

 trošak vize za Boliviju (cca.96 $)

NAPOMENA: Cena aranžmana je bazirana na minimum 16 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih Agencija zadržava pravo korekcije cene i uslova putovanja, o čemu je dužna da obavesti učesnike putovanja najkasnije 7 dana pred polazak na put. 

VIZE: Za ovo putovanje državljanima Republike Srbije koji poseduju biometrijske pasoše potrebna viza za Boliviju. Dobija se na licu mesta na  granici. Plaća se lično cca. 96 USD, a potrebne su i dve fotografije, kao i određena dokumentacija. 

Način plaćanja: u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro), ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak se uplaćuje najkasnije 30 dana pre polaska na put.  

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA koji čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Cenovnik br. 1

Peru ili “Kraljevina Sunca”, je zemlja antičke kulture u kojoj se tradicionalni način života starih naroda zadržao do današnjih dana. Pored raskošno lepe prirode i raznovrsnih pejzaža, ono što najviše privlači turiste su kulturno istorijski spomenici poznati u celom svetu. Pored “Izgubljenog grada Inka” Maču Pikču, tu su i impresivne ruševine u Kusku i okolini, jezero Titikaka, Naska linije, Kolka kanjon i dr.

Bolivija ili kako je popularno zovu “Tibet Južne Amerike” jedna je od najviših i najzabačenijih zemalja ovog kontinenta. To je zemlja kontrasta u kojoj se pružaju Andi, ali bez izlaza na okean. Više od polovine stanovništva su punokrvni Indijanci koji su skoro u potpunosti zadržali staru tradiciju i običaje. Zajedno sa misterioznim ostacima starih civilizacija, Bolivija je jedna od najinteresantnijih destinacija Južne Amerike.

Čile se nalazi smešten između Anda i Tihog okeana sa dužinom obale od 4300 km. Odlikuje se raznovrsnim i veoma raskošnim pejsažima. Tu se nalazi najsuvlja pustinja na svetu, mnogo šuma, fantastični glečeri i fjordovi. Uočljiv je uticaj Evropljana, naročito u gradovima, gde su kulturni uticaji najvidljiviji. U današnje vreme Čile je jedna od najrazvijenijih zemalja Južne Amerike, ali i jedna od najatraktivnijih na kontinentu.

Polazak : 06.01.2020.

Povratak: 17.01.2020

12 dana

1. dan/06.01. BEOGRAD – PARIZ - LIMA

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta AF6291 za Pariz u 06:40. Sletanje u 09:20 i nastavak letom AF 480 za Lima u 13:10. Sletanje u 19:40 po lokalnom vremenu. Po prolasku pasoške i carinske kontrole očekuje vas lokalni vodič s tablom TOP TRAVEL radi privatnog transfera do hotela. Smeštaj u hotel THUNDERBIRD****. Noćenje.

2. dan/07.01. LIMA

Doručak.Poludnevno razgledanje grada. Uključuje: moderna predgrađa San Isidro i Miraflores, Finansijski centar, Olive Grove park. Stop kod parka ljubavi - Parque del Amor... U nastavku obilazak istorijskog centra, koji je od 1991. pod zaštitom Unesca: Plaza Mayor, the Presidential Palace, the Cathedral, the Archbishop`s Palace, the City Hall, the Desamparados Train Station, Plaza San Martin, San Francisco Monastery... Na kraju ture transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan/08.01. LIMA - CUSCO

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let AV 861 za Kusko u 13:05. Sletanje u 14:25. Transfer do hotela SONESTA CUSCO****. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

4. dan/09.01. Kusko

Rani doručak. Polazak na celodnevni izlet MAČU PIKČU (8h). Transfer do Oljanta stanice. Polazak vozom za gradić Akva Kalijentes, koji se nalazi na kraju Svete doline. Odatle se ide malim autobusima do svetski poznatih ruševina Maču Pikču. Poznat kao Izgubljeni grad Inka, uvršten je u svetsku kulturnu baštinu od strane UNESCO. Izgrađen je od kamena, bez upotrebe cementa, što pokazuje vrhunsku sposobnost graditelja toga vremena. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan/10.01. Kusko

Doručak. Polazak na celodnevni izlet Valle Sagrado (Awanacancha + Pisac Market + Ollantaytambo).. Prva stanica je kod tekstilnog centra Awanakancha, zatim poseta arheoloskom kompleksu Pisaka. Obilazi se nizi deo kompleksa, koji obuhvata poljoprivredni deo kao i pri-Hispanic groblje, koje se smatra najvećim grobljem Latinske Amerike. Odlazak do pijace rukotvorina. U nastavku odlazak do doline Urubamba. Poseta gradicu Ollantaytambo i arheološkom kompleksu koji je nekada služio kao utvrđenje. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan/11.01. KUSKO - PUNO

Doručak. Check out. Transfer autobusom i vožnja za Puno, uz kraće pauze i posete na putu - Andahuaylillas crkva, Temple of Wiracocha, La Raya pass, muzej Pukara - s buffet ručkom. Po dolasku transfer do hotela SONESTA PUNO****. Smeštaj. Noćenje.

7. dan/12.01. PUNO - COPACABANA - SUN ISLAND - LA PAZ

Doručak. Celodnevna tura - obilazak jezera Titicaca. U nastavku ukrcavanje na katamaran i polazak na malo krstarenje s ručkom, do ostrva Sun Island. Ovo mistično mesto je smatrano kolevkom života u vreme Inka. Iskrcavanje, obilazak hrama Pilkokaina - kuće Inka. Blizu vrha su 3 izvora sveže vode, poznati pod imenom Fuente del Inca (Spring of the Inca), kao i čuvene stepenice - Escalinatas del Inca (Stairs of the Inca, 205 kamenih stepenika). Videćete tradicionalne terase - tacanas, koje je lokalno stanovništvo obrađivalo još iz vremena Inka. Povratak katamaranom do luke. Sledi vožnja do La Paz-a i smeštaj u hotel RITZ****. Smeštaj. Noćenje.

8. dan/13.01. LA PAZ

Doručak. Poludnevno razgledanje grada - MOON VALLEY. Razgledanje glavnog grada Bolivije, najviše metropole na svetu, koja leži na oko 4000 m n/v. Smešten je u valovitoj dolini Čokejapu i okružen je visokim vrhovima večito pokrivenim snegom. Grad je osnovan u 16. veku i do danas je zadržao mnoge građevine iz kolonijalnog vremena, i to u odličnom stanju. Posle razgledanja grada vožnjom kroz vrlo elegantne četvrti, dolazi se do čuvene Mesečeve doline, koju nazivaju geološkom "prostotom" majke prirode. Ako ranije niste, na ovom mestu ćete sigurno uspeti da dočarate sebi mesečev pejzaž od crvenkastih i zelenih stena starih nekoliko miliona godina. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

9. dan/14.01. LA PAZ - SANTIAGO DE CHILE

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let LA 893 za Santjago De Cile u 09:30. Sletanje u 13:27. Transfer do hotela PLAZA EL BOSQUE EBRO****. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

10. dan/15.01. SANTIAGO DE CHILE

Doručak. Poludnevno razgledanje grada, prestonice Čilea, "najevropskijeg" grada Južne Amerike. Velegrad, veliko moderno gradilište, ali i muzej na otvorenom. Gradska katedrala na glavnom trgu je dragulj baroka, kitnjasta ali elegantna, monumentalna spolja i unutra, sa zlatnom ornamentikom, savršenim mermernim podovima i bogatim privatnim kapelama u bočnim brodovima. Boemski deo Santjaga Providensija nalazi se na samoj obali reke Mapočo. Krase ga park skulptura i brojni izložbeni prostori, pa privlači pažnju turista. Glavna pijaca Merkado central je praznik za oči. Ukusi, mirisi, sokovi, voće, povrće, plodovi mora, od najvećih lignji do najmanjih mogućih račića i najraznovrsnijih školjki... Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

11. dan/02.12. SANTIAGO DE CILE - PARIZ

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma i čekiranje na let AF 401 za Pariz u 16:45. Noćni let s obrocima u avionu.

12. dan/03.12. PARIZ - BEOGRAD

Sletanje u 10:45. Nastavak letom AF6292 za Beograd u 20:35. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:55.

NAPOMENA: Cena aranžmana je bazirana na minimum 16 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih Agencija zadržava pravo korekcije cene i uslova putovanja, o čemu je dužna da obavesti učesnike putovanja najkasnije 7 dana pred polazak na put.

VIZE: Za ovo putovanje državljanima Republike Srbije koji poseduju biometrijske pasoše potrebna viza za Boliviju. Dobija se na licu mesta na granici. Plaća se lično cca. 96 USD, a potrebne su i dve fotografije, kao i određena dokumentacija.

Način plaćanja: u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro), ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak se uplaćuje najkasnije 30 dana pre polaska na put.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2020 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X