Velika latinoamerička tura od 4.839 €

Januar - 16 dana

Velika latinoamerička tura od 4.839 €

Peru ili “Kraljevina Sunca”, je zemlja antičke kulture u kojoj se tradicionalni način života starih naroda zadržao do današnjih dana. Pored raskošno lepe prirode i raznovrsnih pejzaža ono što najviše privlači turiste su kulturno istorijski spemenici poznati u celom svetu. Pored “Izgubljenog grada Inka” Maču Pikču, tu su i impresivne ruševine u Kusku i okolini, jezero Titikaka, Naska linije, Kolka kanjon i dr.   

Bolivija ili kako je popularno zovu “Tibet Južne Amerike”, jedna je od najviših i najzabačenijih zemalja ovog kontinenta. To je zemlja kontrasta u kojoj se prostru Andi, ali bez izlaza na okean. Više od polovine stanovništva su punokrvni Indijanci koji su skoro u potpunosti zadržali staru tradiciju i običaje. Zajedno sa misterioznim ostacima starih civilizacija, Bolivija je jedna od najinteresantnijih destinacija Južne Amerike.

Čile se nalazi smešten između Anda i Tihog okeana sa dužinom obale od 4300 km. Odlikuje se raznovrsim i veoma raskošnim pejzažima. Tu se nalazi najsušnija pustinja na svetu, mnogo šuma, fantastični glečeri i fjordovi. Uočljiv je uticaj Evropljana, naročito u gradovima, gde su kulturni uticaji najvidljiviji. U današnje vreme Čile je jedna od najrazvijenijih zemalja Južne Amerike, ali i jedna od najatraktivnijih na kontinentu.

Polazak :  10.01.2019.

Povratak: 25.01.2019.

16 dana  

1. dan/10.01.2019. BEOGRAD – AMSTERDAM - LIMA

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta JU 360 za Amsterdam u 06:40. Sletanje u 09:15 i nastavak letom KL 743 za Lima u 12:35. Sletanje u 019:15 po lokalnom vremenu. Po prolasku pasoške i carinske kontrole očekuje vas lokalni vodič s tablom TOP TRAVEL radi privatnog transfera do hotela. Smeštaj u hotel JOSE ANTONIO MIRAFLORES****. Noćenje.

2. dan/11.01. LIMA

Poludnevno razgledanje grada

Uključuje: moderna predgrađa San Isidro i Miraflores, Finansijski centar, Olive Grove park. Stop kod parka ljubavi - Parque del Amor... U nastavku obilazak istorijskog centra, koji je od 1991. pod zaštitiom Unesca: Plaza Mayor, the Presidential Palace, the Cathedral, the Archbishop`s Palace, the City Hall, the Desamparados Train Station, Plaza San Martin, San Francisco Monastery... Na kraju ture privatni transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan/12.01. LIMA - CUSCO     

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let AV 837 za Kusko u 11:00. Sletanje u 12:20. Transfer do hotela SAN AGUSTIN PLAZA****. Smeštaj.

Poludnevno razgledanje grada. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan/13.01. CUSCO

Rani doručak. Polazak na celodnevni izlet MAČU PIKČU (8h). Transfer do Oljanta stanice. Polazak vozom za gradić Akva Kalijentes, koji se nalazi na kraju Svete doline. Odatle se ide malim autobusima do svetski poznatih ruševina Maču Pikču. Poznat kao Izgubljeni grad Inka, uvršten je u svetsku kulturnu baštinu od strane UNESCO. Izgrađen je od kamena, bez upotrebe cementa, što pokazuje vrhunsku sposobnost graditelja toga vremena. Povratak vozom i transfer do hotela. Noćenje.

5. dan/14.01. CUSCO

Doručak. Polazak na celodnevni izlet Valle Sagrado (Awanacancha + Pisac Market + Ollantaytambo). Prva stanica je kod tekstilnog centra Awanakancha, zatim poseta arheološkom kompleksu Pisaka. Obilazi se niži deo kompleksa, koji obuhvata poljoprivredni deo kao i pri-Hispanic groblje, koje se smatra najvećim grobljem Latinske Amerike. Odlazak do pijace rukotvorina. U nastavku odlazak do doline Urubamba. Poseta gradiću Ollantaytambo i arheološkom kompleksu koji je nekada služio kao utvrdjenje. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan/15.01. CUSCO - PUNO

Doručak. Check out. Transfer autobusom i vožnja za Puno, uz kraće pauze i posete na putu - Andahuaylillas crkva, Temple of Wiracocha, La Raya pass, muzej Pukara - s buffet ručkom, u restoranu La Pascana. Po dolasku transfer do hotela JOSE ANTONIO PUNO****. Smeštaj. Noćenje.

7. dan/16.01. PUNO - TAQUILE  ISLAND - UROS ISLANDS - PUNO

Doručak. Celodnevna tura - obilazak jezera Titicaca. U nastavku obilazak jezera Uros, vožnja malim čamcima. Sledi obilazak ostrva Taquiles. Povratak u hotel u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

8. dan/17.01. PUNO -  LA PAZ

Doručak. Check out. Polazak na celodnevnu turu -  Sun Island (south), Inti Wata Complex . Ukrcavanje na  katamaran i polazak na malo krstarenje s ručkom, do ostrva Sun Island. Ovo mistično mesto je smatrano kolevkom života u vreme Inka. Iskrcavanje, obilazak hrama Pilkokaina - kuće Inka. Blizu vrha se nalaze 3 izvora sveže vode, poznati pod imenom Fuente del Inca (Spring of the Inca), kao i čuvene stepenice Escalinatas del Inca (Stairs of the Inca) - 205 kamenih stepenika. Videćete tradicionalne terase - tacanas, koje je lokalno stanovništvo obrađivalo još iz vremena Inka. Povratak katamaranom do luke. Sledi vožnja do La Paz-a i smeštaj u hotel RITZ****. Smeštaj. Noćenje.

9. dan/18.01. LA PAZ

Doručak. Poludnevno razgledanje grada - MOON VALLEY

Razgledanje glavnog grada Bolivije, najviše metropole na svetu, koja leži na oko 4000 m n/v. Smešten je u  valovitoj dolini Čokejapu i okružen je visokim vrhovima večito pokrivenim snegom. Grad je osnovan u 16. veku i do danas je zadržao mnoge građevine iz kolonijalnog vremena, i to u odličnom stanju. Posle razgledanja grada vožnjom kroz elegantne četvrti, dolazi se do čuvene Mesečeve doline, koju nazivaju geološkom "prostotom" majke prirode. Ako ranije niste, na ovom mestu ćete sigurno uspeti da dočarate sebi mesečev pejzaž od crvenkastih i zelenih stena starih nekoliko miliona godina. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

10. dan/19.01. LA PAZ - UYUNI 

Rani doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let OB 302 za Uyuni u 08:05. Sletanje u 09:05. Po sletanju, vožnja do Great Salt Flats, staništu velikih vulkanskih stena i gigantskih kaktusa. U selu Colchani, prilika da se upozna kako se vadi so... Poseta  tvrdjavi - Pucara de Ayque. Piknik ručak i večera uključeni. Smeštaj u hotel PALACIO DE SAL****. Noćenje

11. dan/20.01. UYUNI  - VILLAMAR

Doručak. Check out. Vožnja za Villamar. Ručak i večera uključeni. Po dolasku smeštaj u hotel  JARDINES DE MALLKU CUEVA****. Noćenje.

12. dan/21.01. VILLAMAR - SAN PEDRO DE ATACAMA

Doručak. Check out. Polazak za San Pedro De Atacama. Na putu poseta laguni Colorada, toplim izvorima, Chalviri laguni... U nastavku laguna Verde, predivna zelena laguna u podnožju planine Lincacabur. Prelazak granice kod mesta Hito Cajon i nastavak voćnje. Po dolasku smeštaj u hotel CASA DE DON TOMAS****.. Po dolasku smeštaj u hotel. Noćenje.

13. dan/22.01. SAN PEDRO DE ATACAMA/CALAMA - SANTIAGO DE CHILE

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma u mestu Calama i čekiranje na let LA 341 za Santjago u 14:52. Sletanje u 16:59. Transfer do hotela  APLAZA SAN FRANCISCO****. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

14. dan/23.01. SANTIAGO  DE  CHILE

Doručak. Poludnevno razgledanje grada, prestonice Čilea, "najevropskijeg" grada Južne Amerike. Velegrad, veliko moderno gradilište, ali i muzej na otvorenom. Gradska katedrala na glavnom trgu je dragulj baroka, kitnjasta ali elegantna, monumentalna spolja i iznutra, sa zlatnom ornamentikom, savršenim mermernim podovima i bogatim privatnim kapelama u bočnim brodovima.

Boemski deo Santjaga, Providensija, nalazi se na samoj obali reke Mapočo. Krase ga park skulptura i brojni izložbeni prostori, pa privlači pažnju turista. Glavna pijaca Merkado central je praznik za oči. Ukusi, mirisi, sokovi, voće, povrće, plodovi mora, od najvećih lignji do najmanjih mogućih račića i najraznovrsnijih školjki... Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

15. dan/24.01. SANTIAGO  DE  CILE - PARIZ

Doručak. Check out. Slobodno vreme do transfera do aerodroma. Čekiranje na let AF 401 za Pariz u 16:45.  Noćni let s obrocima u avionu.

16. dan/25.01. PARIZ - BEOGRAD

Sletanje u 10:45. Nastavak letom JU 315 za Beograd u 20:35. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:55.

 HOTELI PO PROGRAMU ILI SLICNI

GRAD

HOTEL

CAT

Br.noci

LINK

Lima

Jose Antonio Lima

4*

2

http://hotelesjoseantonio.com/lima/

Cusco

San Agustin Plaza

4*

3

http://www.hotelessanagustin.com.pe

Puno

Jose Antonio Puno

4*

2

http://hotelesjoseantonio.com/puno/

La Paz

Ritz  Hotel

4*

2

http://www.ritzbolivia.com/

Uyuni

Palacio de Sal Hotel

4*

1

http://www.palaciodesal.com.bo/

Uyuni

Mallku Cueva

 

1

http://www.mallkucueva.com/

San Pedro de Atacama

Casa de Don Tomas

4*

1

www.dontomas.cl

Santiago

Plaza San Francisco

4*

2

www.plazasanfrancisco.cl

CENA ARANŽMANA: 4.839 /po osobi u dvokrevetnoj sobi

Doplata za jednokrevetnu sobu: 440

UKLJUČUJE:

-       avio karte na internacionalnim i lokalnim letovima - ekonomska klasa (JU/KL/AV/OB/LA)

-       14 noćenja s doručkom (buffet) u dvokrevetnoj sobi u hotelima 4* po programu 

-       sve privatne transfere  po programu

-       sve ture i razgledanja po programu   

-       ručkove/večere po programu

-       sve lokalne takse

-       usluge lokalnih vodiča na engleskom jeziku

-      organizaciju i realizaciju putovanja

 

NE UKLJUČUJE:

-       aerodromske takse (cca. 475 €)

-       međunarodno putno osiguranje

-       piće u restoranima

-       sve ne pomenute usluge programom

-       trošak vize za Boliviju cca.96 $

NAPOMENA: Cena aranžmana je bazirana na minimum 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo korekcije cene i uslova putovanja, o čemu je dužna da obavesti učesnike putovanja najkasnije 7 dana pred polazak na put.

VIZE: Za ovo putovanje državljanima Republike Srbije koji poseduju biometrijske pasoše potrebna je viza za Boliviju. Viza se dobija se na licu mesta na  granici. Plaća se lično i košta oko 96 usd, a potrebne su i dve fotografije, kao i određena dokumentacija.

Način plaćanja: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro), ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak se uplaćuje najkasnije 30 dana pre polaska na put.

 

Ovaj hotel nudi vrhunski dekor i senzacionalni krovni bazen, kao i usluge saune i teretane svim svojim gostima, a nalazi se u neposrednoj blizini znamenitosti grada...

Spektakularna arhitektura, koja je u savršenom skladu sa prirodom, daje gostima priliku da uživaju u savršenom odmoru.

Windsor Excelsior hotel nalazi se u najboljem delu Kopakabane i nudi vam pogled na okean.

Four Poins by Sheraton Miraflores hotel nudi 134 komforne sobe za goste, uključujući 15 Classic apartmana i dva apartmana sa privatnim terasama.

Costa del Sol Ramada Cusco je savršeno mesto za odmor, smešteno u kolonijalnoj vili koja se smatra kulturnim nasleđem ovog mesta…

Casa del Sol Machupicchu je butik hotel i deo najveće butik kolekcije hotela u Peruu, smešten na jednoj od najlepših lokacija ove zemlje…

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE i OPŠTE USLOVE PUTOVANJA koji čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

                                                                    Cenovnik br. 1

Peru ili “Kraljevina Sunca”, je zemlja antičke kulture u kojoj se tradicionalni način života starih naroda zadržao do današnjih dana. Pored raskošno lepe prirode i raznovrsnih pejzaža ono što najviše privlači turiste su kulturno istorijski spemenici poznati u celom svetu. Pored “Izgubljenog grada Inka” Maču Pikču, tu su i impresivne ruševine u Kusku i okolini, jezero Titikaka, Naska linije, Kolka kanjon i dr.   

Bolivija ili kako je popularno zovu “Tibet Južne Amerike”, jedna je od najviših i najzabačenijih zemalja ovog kontinenta. To je zemlja kontrasta u kojoj se prostru Andi, ali bez izlaza na okean. Više od polovine stanovništva su punokrvni Indijanci koji su skoro u potpunosti zadržali staru tradiciju i običaje. Zajedno sa misterioznim ostacima starih civilizacija, Bolivija je jedna od najinteresantnijih destinacija Južne Amerike.

Čile se nalazi smešten između Anda i Tihog okeana sa dužinom obale od 4300 km. Odlikuje se raznovrsim i veoma raskošnim pejzažima. Tu se nalazi najsušnija pustinja na svetu, mnogo šuma, fantastični glečeri i fjordovi. Uočljiv je uticaj Evropljana, naročito u gradovima, gde su kulturni uticaji najvidljiviji. U današnje vreme Čile je jedna od najrazvijenijih zemalja Južne Amerike, ali i jedna od najatraktivnijih na kontinentu.

Polazak :  10.01.2019.

Povratak: 25.01.2019.

16 dana  

1. dan/10.01.2019. BEOGRAD – AMSTERDAM - LIMA

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta JU 360 za Amsterdam u 06:40. Sletanje u 09:15 i nastavak letom KL 743 za Lima u 12:35. Sletanje u 019:15 po lokalnom vremenu. Po prolasku pasoške i carinske kontrole očekuje vas lokalni vodič s tablom TOP TRAVEL radi privatnog transfera do hotela. Smeštaj u hotel JOSE ANTONIO MIRAFLORES****. Noćenje.

2. dan/11.01. LIMA

Poludnevno razgledanje grada

Uključuje: moderna predgrađa San Isidro i Miraflores, Finansijski centar, Olive Grove park. Stop kod parka ljubavi - Parque del Amor... U nastavku obilazak istorijskog centra, koji je od 1991. pod zaštitiom Unesca: Plaza Mayor, the Presidential Palace, the Cathedral, the Archbishop`s Palace, the City Hall, the Desamparados Train Station, Plaza San Martin, San Francisco Monastery... Na kraju ture privatni transfer do hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan/12.01. LIMA - CUSCO     

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let AV 837 za Kusko u 11:00. Sletanje u 12:20. Transfer do hotela SAN AGUSTIN PLAZA****. Smeštaj.

Poludnevno razgledanje grada. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan/13.01. CUSCO

Rani doručak. Polazak na celodnevni izlet MAČU PIKČU (8h). Transfer do Oljanta stanice. Polazak vozom za gradić Akva Kalijentes, koji se nalazi na kraju Svete doline. Odatle se ide malim autobusima do svetski poznatih ruševina Maču Pikču. Poznat kao Izgubljeni grad Inka, uvršten je u svetsku kulturnu baštinu od strane UNESCO. Izgrađen je od kamena, bez upotrebe cementa, što pokazuje vrhunsku sposobnost graditelja toga vremena. Povratak vozom i transfer do hotela. Noćenje.

5. dan/14.01. CUSCO

Doručak. Polazak na celodnevni izlet Valle Sagrado (Awanacancha + Pisac Market + Ollantaytambo). Prva stanica je kod tekstilnog centra Awanakancha, zatim poseta arheološkom kompleksu Pisaka. Obilazi se niži deo kompleksa, koji obuhvata poljoprivredni deo kao i pri-Hispanic groblje, koje se smatra najvećim grobljem Latinske Amerike. Odlazak do pijace rukotvorina. U nastavku odlazak do doline Urubamba. Poseta gradiću Ollantaytambo i arheološkom kompleksu koji je nekada služio kao utvrdjenje. Povratak u hotel. Noćenje.

6. dan/15.01. CUSCO - PUNO

Doručak. Check out. Transfer autobusom i vožnja za Puno, uz kraće pauze i posete na putu - Andahuaylillas crkva, Temple of Wiracocha, La Raya pass, muzej Pukara - s buffet ručkom, u restoranu La Pascana. Po dolasku transfer do hotela JOSE ANTONIO PUNO****. Smeštaj. Noćenje.

7. dan/16.01. PUNO - TAQUILE  ISLAND - UROS ISLANDS - PUNO

Doručak. Celodnevna tura - obilazak jezera Titicaca. U nastavku obilazak jezera Uros, vožnja malim čamcima. Sledi obilazak ostrva Taquiles. Povratak u hotel u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje.

8. dan/17.01. PUNO -  LA PAZ

Doručak. Check out. Polazak na celodnevnu turu -  Sun Island (south), Inti Wata Complex . Ukrcavanje na  katamaran i polazak na malo krstarenje s ručkom, do ostrva Sun Island. Ovo mistično mesto je smatrano kolevkom života u vreme Inka. Iskrcavanje, obilazak hrama Pilkokaina - kuće Inka. Blizu vrha se nalaze 3 izvora sveže vode, poznati pod imenom Fuente del Inca (Spring of the Inca), kao i čuvene stepenice Escalinatas del Inca (Stairs of the Inca) - 205 kamenih stepenika. Videćete tradicionalne terase - tacanas, koje je lokalno stanovništvo obrađivalo još iz vremena Inka. Povratak katamaranom do luke. Sledi vožnja do La Paz-a i smeštaj u hotel RITZ****. Smeštaj. Noćenje.

9. dan/18.01. LA PAZ

Doručak. Poludnevno razgledanje grada - MOON VALLEY

Razgledanje glavnog grada Bolivije, najviše metropole na svetu, koja leži na oko 4000 m n/v. Smešten je u  valovitoj dolini Čokejapu i okružen je visokim vrhovima večito pokrivenim snegom. Grad je osnovan u 16. veku i do danas je zadržao mnoge građevine iz kolonijalnog vremena, i to u odličnom stanju. Posle razgledanja grada vožnjom kroz elegantne četvrti, dolazi se do čuvene Mesečeve doline, koju nazivaju geološkom "prostotom" majke prirode. Ako ranije niste, na ovom mestu ćete sigurno uspeti da dočarate sebi mesečev pejzaž od crvenkastih i zelenih stena starih nekoliko miliona godina. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

10. dan/19.01. LA PAZ - UYUNI 

Rani doručak. Check out. Transfer do aerodroma na let OB 302 za Uyuni u 08:05. Sletanje u 09:05. Po sletanju, vožnja do Great Salt Flats, staništu velikih vulkanskih stena i gigantskih kaktusa. U selu Colchani, prilika da se upozna kako se vadi so... Poseta  tvrdjavi - Pucara de Ayque. Piknik ručak i večera uključeni. Smeštaj u hotel PALACIO DE SAL****. Noćenje

11. dan/20.01. UYUNI  - VILLAMAR

Doručak. Check out. Vožnja za Villamar. Ručak i večera uključeni. Po dolasku smeštaj u hotel  JARDINES DE MALLKU CUEVA****. Noćenje.

12. dan/21.01. VILLAMAR - SAN PEDRO DE ATACAMA

Doručak. Check out. Polazak za San Pedro De Atacama. Na putu poseta laguni Colorada, toplim izvorima, Chalviri laguni... U nastavku laguna Verde, predivna zelena laguna u podnožju planine Lincacabur. Prelazak granice kod mesta Hito Cajon i nastavak voćnje. Po dolasku smeštaj u hotel CASA DE DON TOMAS****.. Po dolasku smeštaj u hotel. Noćenje.

13. dan/22.01. SAN PEDRO DE ATACAMA/CALAMA - SANTIAGO DE CHILE

Doručak. Check out. Transfer do aerodroma u mestu Calama i čekiranje na let LA 341 za Santjago u 14:52. Sletanje u 16:59. Transfer do hotela  APLAZA SAN FRANCISCO****. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

14. dan/23.01. SANTIAGO  DE  CHILE

Doručak. Poludnevno razgledanje grada, prestonice Čilea, "najevropskijeg" grada Južne Amerike. Velegrad, veliko moderno gradilište, ali i muzej na otvorenom. Gradska katedrala na glavnom trgu je dragulj baroka, kitnjasta ali elegantna, monumentalna spolja i iznutra, sa zlatnom ornamentikom, savršenim mermernim podovima i bogatim privatnim kapelama u bočnim brodovima.

Boemski deo Santjaga, Providensija, nalazi se na samoj obali reke Mapočo. Krase ga park skulptura i brojni izložbeni prostori, pa privlači pažnju turista. Glavna pijaca Merkado central je praznik za oči. Ukusi, mirisi, sokovi, voće, povrće, plodovi mora, od najvećih lignji do najmanjih mogućih račića i najraznovrsnijih školjki... Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

15. dan/24.01. SANTIAGO  DE  CILE - PARIZ

Doručak. Check out. Slobodno vreme do transfera do aerodroma. Čekiranje na let AF 401 za Pariz u 16:45.  Noćni let s obrocima u avionu.

16. dan/25.01. PARIZ - BEOGRAD

Sletanje u 10:45. Nastavak letom JU 315 za Beograd u 20:35. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 22:55.

 

NAPOMENA: Cena aranžmana je bazirana na minimum 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo korekcije cene i uslova putovanja, o čemu je dužna da obavesti učesnike putovanja najkasnije 7 dana pred polazak na put.

VIZE: Za ovo putovanje državljanima Republike Srbije koji poseduju biometrijske pasoše potrebna je viza za Boliviju. Viza se dobija se na licu mesta na  granici. Plaća se lično i košta oko 96 usd, a potrebne su i dve fotografije, kao i određena dokumentacija.

Način plaćanja: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro), ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak se uplaćuje najkasnije 30 dana pre polaska na put.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Leto 2019

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2019 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X