Halkidiki - poluostrvo Kasandra - leto 2018

First minute popusti do 30.04.

Halkidiki - poluostrvo Kasandra - leto 2018

Grčko poluostrvo Halkidiki, sa ukupno 500 kilometara obale, nalazi se na severozapadnom priobalju Egejskog mora. Poluostrvo Halkidiki je još jedno u nizu popularnih grčkih destinacija.

Na južnoj strani protežu se tri prsta Kasandra, Sitonija i Atos. Sva letovališta na ove tri regije krase duge plaže sa blistavo belim i zlatnim pestkom, tirkizno plavo more, autentična grčka arhitektura i mitološko nasleđe. Plaže su zagrljene gustom borovom šumom tako da je i sama priroda napravila odličan ambijent za sunčanje, kupanje i uživanje u hladu. Halkidiki je omiljena destinacija za porodični odmor i za one koje žele da se osame i leto osete u mirnom letnjem ambijentu, a kao najpoznatija letovališta se izdvajaju Hanioti i Pefkohori.

Jerisos se nalazi u severnom delu Halkidikija, na poluostvru Atos u blizini Hilandara, na svega 10km od Uranopolisa i 15 minuta vožnje trajektom od ostvra Amuljani. Peščana plaža Jerisosa važi za jednu od najlepših na Halkidikiju. Uređeno šetalište uz more sa redovima palmi, velikim brojem kafica i restorana, barova na plaži. Puno parkova i zelenila. Na kraju šetališta u Jerisosu se nalazi stara vetrenjača u kojoj je smešten Muzej istorije Jerisosa. Na samom šetalištu je i veliki akvarijum. Među prelepim plažama oko Jerisosa najviše pomena zaslužuju Koiri, Ksiropotami, Kakoudia i Kozi. Jerisos, nekada malo ribarsko selo, danas je zadržalo svoj šarm i spada u jedno od najlepših turističkih mesta u Grčkoj.

Amuljani. Malo ostrvo u Svetogoskom zalivu prečnika svega 4.5km. Omiljeno je za sve ljubitelje prirode. Nalazi se preko puta Atosa i do njega se stiže trajektom od mesta Tripiti, vožnjom koja traje 15min. Ostrvom se prostire veliki broj malih skrivenih plaža i šuma idealnih za one koji žele miran odmor. Jedna od najpoznatijih plaža, nosioc plave zastave je plaža Alikes. Po lepoti ne zaostaju ni plaže Karagatsa, Sv. Georgije, kao i Megali Amos. Bogat i raznovrstan vodeni svet privlači veliki broj ronioca. Upravo sve ovo čini ostrvo Amuljani sjajnim izborom za Vaše letovanje.

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU ZA:

Halkidiki - poluostrvo Kasandra- Leto 2018

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Opšti uslovi putovanja turističke agencije TTC Top Travel Centar su sastavni deo ovog programa.

 Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi 30000005161, od 25.01.2018    Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Cenovnik broj  06. od 05.03.2018.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Letovanje 2018

Krf - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Santorini - Krit - Leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Kos - leto 2018

Promo cene za leto 2018

Karpatos - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Krit Heraklion - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda za Heraklion

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2018 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X