Parga, Sivota, Lefkada i Kefalonija - leto 2018

First minute popusti do 30.04.

Parga, Sivota, Lefkada i Kefalonija - leto 2018

Živopisna letovališta na Jonskom moru pružiće vam odmor kakav zaslužujete.

Sivota je živopisno letovalište na Jonskom moru, 24km od Ingumenice i 30km od Parge u oblasti Tesprotije. Odlikuje je netaknuta zelena priroda, veliki broj uvala kao i tirkizno prozirna voda po kojoj je poznata.  U centru mesta se nalazi veliki broj autentičnih taverni, kafića i restorana. Luka za male brodove i jahte uz šetalište pruža turistima sve što im je potrebno za prijatan odmor. Poznate plaže su Mega i Mikro Amos , Pisina i Mega Dafni koje pored kupanja u čistoj vodi i sunčanja, pružaju privatnost i svojevrstan pogled na 4 ostrva. Jedna od velike prednosti Sivote je upravo lokacija i srdačnost njenih meštana.

Parga je još jedno u nizu letovališta na obali Jonskog mora. Parga je smeštena u malom zalivu između gradova Preveza i Igumanica. Zahvaljujući uticaju Mletačke republike svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta. Romantične ulice sa živopisnim bojama prepune su kafića, restorana i taverni. Sa druge strane, prirodne lepote ovog mesta pružaju jedinstven spoj mora i planine čineći pejzaž slikovitim. Bogata vegetacija koja krasi mnogobrojne male skrivene plaže doprineće da vaš odmor bude prijatan.

Ovo ostrvo se nalazi u Jonskom moru na zapadnoj obali Grčke, severoistočno od Kefalonije i južno od Krfa, a sa kopnom ga spaja pokretni most. Ovo plavo belo ostrvo ima tipično mediteransku klimu koja podrazumeva veoma topla leta i prohladne zime. Eksplozija boja vlada ovim zemaljskim rajem. Na grčkom lefko znači belo što je obeležje stena i peska koje krase Lefkadu. A kada toj savršenoj belini dodamo zelenilo bujne vegetacije maslina, borova i čempresa, i po neku jarko roze ili crvenu raskošnog cveća sa nestvarnim plavetnilom čistog mora dobijamo pravu mediteransku egzotiku kakvu mozemo pronaći na Maldivima, Sejšelima ili nekim sličnim dalekim destinacijama.

Još jedno od prelepih grčkih ostrva predstavlja i najveće iz ovog arhipelaga koje je smešteno u Jonskom moru. Po čuvenoj legendi smatra se da je ostrvo dobilo naziv po mitskom, antičkom heroju Kefalosu, pa ga nazivaju i ''ostrvo s glavom''. Glavni grad ostrva je Argostoli, koji ima i svoj zaliv sa veoma zanimljivom arhitekturom i jedinstvenim znamenitostima. Sa veoma blagom sredozemnom klimom i idealnim plažama sa sigurnošću predstavlja biser jonskog mora. Kefalonija je pretežno planinsko ostrvo sa najvišom tačkom od 1628 m sa koje se pruža fantastičan pogled na ostrvo sa veoma jedinstvenim prirodnim lepotama. Obala je veoma razuđena, pa se na samom ostrvu nalaze mnogobrojni zalivi i uvale, od kojih ga i najveći deli na istočni i zapadni deo. U zapadnom delu ostrva obiluju pretežno planinski pejzaži, dok su na istočnoj strani smeštene prelepe plaže.

POGLEDAJTE DETALJNU PONUDU ZA:

Parga, Sivota, Lefkada i Kefalonija - leto 2018

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

Opšti uslovi putovanja turističke agencije TTC Top Travel Centar su sastavni deo ovog programa.

 Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi 30000005161, od 25.01.2018    Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

 Cenovnik broj  06. od 05.03.2018.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Letovanje 2018

Krf - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Santorini - Krit - Leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Kos - leto 2018

Promo cene za leto 2018

Karpatos - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Krit Heraklion - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda za Heraklion

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2018 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X