Zaboravljeni jukatanski raj - Kankun

Jednom je bio poznat kao mesto za omladinu i ljubitelje žurki, sada se transformisao u luksuznu letnju destinaciju, savršeno mesto za uživanje…

Zaboravljeni jukatanski raj - Kankun

Kankun je egzotično mesto sa tropskim plažama na Jukatanskom poluostrvu, u južnom delu Meksika. Brojne avio kompanije imaju konstantne letove do ove destinacije za letovanje, a Kankun Internacionalni aerodrom je na pola sata od gotovo svih luksuznih hotela. Veoma je pogodno mesto za beg, odmaranje i savršeno letovanje.

Kankun zauzima poluostrvo u obliku mladog meseca, dužine 14 milja, koje pripada meksičkim Karibima. To je koralni greben, drugi najveći na svetu. Lomi talase koji lagano maze obalu Kankuna već eonima, glancajući beli pesak predivnih plaža. Karipske struje i vetrovi osiguravaju vedro nebo i konstantni, nežni povetarac. Priroda je obezbedila savršenu hladovinu palminim drvećem. Naravno, uz konstantnu savršenu temperature vode, pomislićete da ste u raju.

Hoteli u Kankunu veoma cene što se nalaze na samim obalama, tako da održavaju pesak čistim i predivnim. Plaže su pune, ali posetioci mogu da odluče da li će svoje egzotično letovanje provesti u zabavi ili odmoru, ili možda mešavini.

Putnici koji žele da istraže plave vode Kankuna imaju veliki izbor aktivnosti na vodi na raspolaganju - od plivanja i surfovanja, do ronjenja, džet skijanja, surfovanja na vetru, kajaka, pecanja i još mnogo toga. Kankun je mokri i divlji raj.

To je predivna dugačka obala… ali ipak i mnogo više. Ova destinacija zauzima severni deo Riviera Maya regije. Tu su i još dva predivna ostrva: mirno ostrvo Isla Mujeres  i još mirnije Isla Holbox, koje nema ulica i betona, samo staza u pesku. Naravno, i noćni život ove destinacije za letovanje je veoma živahan - možete uživati u zabavama na plaži ili posetiti neke od prestižnih klubova u kojima nastupa veliki broj internacionalno poznatih DJ-eva. Noćni život u ovom mestu u toku vašeg letovanja je zasigurno jedan od najboljih koje ćete doživeti.

Kada govorimo o hrani, Kankun je postao i prava destinacija za ljubitelje egzotične ishrane. Mekskička kuhinja i sveže voće i povrće, kao i morska hrana su lokalni proizvod, ali ipak egzotičan i pripremljen na predivan način koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Mnogi resortovi za letovanje u Kankunu su all-inclusive sa spektrom restorana u sklopu.

Ova destinacija je svakako više od peska, surfovanja i senzacionalnih hotela. To je i živahni metropolis sa pravim predgrađem, centrom i četvrtima, koji mame turiste u posetu ovom gradu.

Inače, kankunski lifestyle proslavlja lepotu tela i obožava wellness. Spa centri su ovde rasprostranjeni u velikom broju, tako da možete uživati u jedinstvenim uslugama koje kombinuju genijalne sastojke sa majanskim tradicijama poput temescal iskustva.

U suštini, ukoliko se odlučite da Kankun bude vaša destinacija za letovanje i beg od jeseni i zime, sigurno nećete pogrešiti…

Lux Life

Letovanje 2018

Krf - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Santorini - Krit - Leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Kos - leto 2018

Promo cene za leto 2018

Karpatos - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Krit Heraklion - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda za Heraklion

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2018 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X