Istanbul - promo akcija do 27.01.2022

Napomena:Državljani Srbije mogu ući u Tursku

Istanbul - promo akcija do 27.01.2022

POLAZAK:     17.02., 05.03., 19.03., 08.04., 25.04., 05.05., 18.05.2022.                                                  

POVRATAK:   21.02., 09.03., 23.03., 12.04., 29.04., 09.05., 22.05.2022.                               

Državljani Srbije mogu da uđu u Tursku. U Tursku se može ući sa:
* potvrdom o potpunoj vakcinaciji izdatoj od strane nadležnog organa, s tim da je druga doza dobijena najmanje pre 14 dana pre dolaska,
*i/ili sa potvrdom od nadležnih organa da je u poslednjih 6 meseci preležan COVID-19.
Ukoliko lice ne poseduje jedan od prethodna dva navedena dokumenta neophodno je posedovati negativan PCR test,  urađen u poslednjih 72 sata pre ulaska u Tursku ili negativan rezultat brzog antigenskog testa uređen 48 sati pre ulaska u zemlju.

 Individualna putovanja

1. dan   BEOGRAD ISTANBUL

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Let TK1082 za Istanbul u 08:50 Sletanje u 12:35 po lokalnom vremenu. Transfer od aerodroma do hotela. Smeštaj.Slobodno vreme. Noćenje.

2./4. dan   ISTANBUL

Boravak u hotelu na bazi noćenja s doručkom. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

5. dan ISTANBUL - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do organizovanog transfera za aerodrom. Let TK1083  za Beograd u 19:40. Sletanje na aerodrom u 19:20.

CENA ARANZMANA

 po osobi u ½ sobi


FEBRUAR


MART


APRIL


MAJ

HOTEL GRAND ONS   ***

- noćenje sa doručkom


295 €


305 €


309 €


305 €

Mogućnost rezervacije drugih termina i hotela na upit!

CENA UKLJUCUJE: avio prevoz sa prtljagom i svim aerodromskim taksama, povratni transfer aerodrom - hotel - aerodrom, smestaj u hotelu na bazi 4 noćenja s doručkom, troškove organizacije putovanja.

CENA NE UKLJUCUJE: putno osiguranje sa Covid pokricem, PCR ili brzi antigenski test,  fakultativne izlete, lične troškove, city tax i ostale ne pomenute usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Hotel se nalazi na 15 min. hoda od Grand bazara, u Istanbulskom okrugu Laleli, na manje od 500m od tramvajske stanice.

DEPOZIT I GARANCIJA PUTOVANJA

 U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima depozit u visini od 2000 eur i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini 30.000- Eur kojom se za slučaj A) insolventnosti organizatora putovanja obezbeðuju: 1.troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2.potraživanja uplaćenih sredstava putnika poosnovu ugovora o turističkom putovanju, koje organizator putovanja nije realizovao 3.potraživanja uplaćenih sredstava putnika u slučaju otkaza putovanja od strane putnika, u skladu sa opštim uslovima putovanja. 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja i za slučaj B) naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja 1.za potraživanje uplaćenih sredstava putnika po osnovu ugovora o turističkom putovanju koje organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih programom putovanja. Period pokrića garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turistièkog putovanja, odnosnodo povratka putnika na ugovoreno odredište.

Garancija putovanja TRIGLAV OSIGURANJA a.d.o. po Polisi osiguranja broj 470000049581 od 04.10.2021, ugovorena je sa trajanjem osiguranja od 01.10.2021 do 30.09.2022 godine.Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja kod TRIGLAV OSIGURANJA na telefon +381 11 330 51 00 , pisanim putem ili telegramom na adresu Milutina Milankoviæa 7a ili na mail:office@triglav.rs 

              Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE

                     PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2022 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group