Foshan - Wuhan - svetsko prvenstvo u košarci od 1.299 €

Grupna faza

Foshan je moderan grad s dugom istorijom koja datira od pre oko 5.000 godina. Dobio je ime po 3 Budine statue. Nalazi se u severnom delu reke Perl, 20 km. od grada Guangzhou. Ima jednu od najstarijih luka u Kini i danas privlači sve veći broj turista iz celog sveta.

Wuhan je jedan od najvećih kineskih gradova i glavni grad pokrajine Hubei. To je jedan od najznačajnijih centara srednje Kine i najveća luka na reci Jangce, značajan trgovački, industrijski i univerzitetski centar. U gradu postoje brojni spomenici tradicionalne kineske arhitekture. Najpoznatiji je toranj Huáng Hè Lóu (doslovno:Toranj žute dizalice) u obliku pagode. Zanimljivo je zvono na Zmijskom brdu, hram Guiyan, park Zhongshan i trg Hongshan...

Polazak :  29.08.2019.

Povratak: 10.09.2019. 

13 dana

1. dan BEOGRAD-DOHA

Okupljanje na aerodromu 2  sata pre leta QR 232 za Dohu u 12:05. Sletanje u 17:55 po lokalnom vremenu. Nastavak letom QR 874.

2. dan DOHA-GUANGZHOU-FOSHAN

Let u 02:05 za Guangzhou. Noćni let s obrocima u avionu. Sletanje u 15:30 po lokalnom vremenu. Transfer do Foshana,  izabranog smeštaja/hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

3. - 8. dan FOSHAN

Boravak u izabranom hotelu na bazi usluge iz ponude. Pratite utakmice naše reprezentacije i navijajte za PLAVI DREAM TEAM!

9. dan FOSHAN - GUANGZHOU - WUHAN

Check out do 11:00. Transfer do železničke stanice. Brzi voz za Wuhan. Po dolasku transfer do hotela MERCURE WUHAN CHANGOING PARK****. Slobodno vreme. Noćenje.

10. - 12. dan WUHAN

Boravak u hotelu na bazi noćenja s doručkom. Pratite utakmice naše reprezentacije i navijajte za PLAVI DREAM TEAM!

13. dan WUHAN - GUANGZHOU - WUHAN

Check out. Transfer do železničke stanice. Brzi voz za Guangzhou. Transfer do aerodroma. Čekiranje na let QR 875.

14. dan GUANGZHOU-DOHA-BEOGRAD 

Let u 01:35 za Dohu. Noćni let s obrocima u avionu. Sletanje u 05:10 po lokalnom vremenu. Nastavak letom QR 231 za Beograd u 06:45. Sletanje u 11:05 na aerodrom Nikola Tesla.

CENA ARANŽMANA

po osobi

BODUN INT. SERVICED APARTMENT/ MERCURE WUHAN****

YUWA SERVICED APARTHOTEL****/ MERCURE WUHAN****

CROWNE PLAZA*****/ MERCURE WUHAN****

usluga

RO/BB

Noćenje/noćenje s doručkom

BB

noćenje s doručkom

BB

noćenje s doručkom

u dvokrevetnoj sobi

1.299

1.359

1.855

Cena uključuje:

-  avio prevoz s aerodromskim taksama (na relaciji Beograd–Doha-Guangzhou-Doha-Beograd) - ekonomska klasa

-  6 noćenja na bazi navedene usluge u izabranom hotelu u Foshanu, u dvokrevetnoj sobi 

-  4 noćenja s doručkom u hotelu MERCURE WUHAN CHANGOING PARK**** u dvokrevetnoj sobi  

-  sve privatne transfere po programu

-  povratnu kartu za brzi voz (Guangzhou-Wuhan-Guangzhou)

-  troškove organizacije i realizacije putovanja

Cena ne uključuje:

-  međunarodno zdravstveno osiguranje

-  lokalne takse

-  ulaznice za utakmice (agencija posreduje u kupovini)

Važno: Ponuda data na bazi minimum 20 putnika. U slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promene cene i uslova putovanja i dužna je da o tome obavesti putnike najkasnije 7 dana pre polaska na put.

BROJ MESTA OGRANIČEN!

Smešten u centru grada, ovaj hotel se nalazi na deset minuta od železničke stanice. Sve sobe imaju mini bar, sef i pristup internetu, pored standardnih pogodnosti, kao št

Na samo nekoliko koraka od Guicheng metro stanice, ovaj hotel nudi sezonski otvoreni bazen i fitness centar, kao i simulator za golf.

Ovaj luksuzni hotel nalazi se na vrhunskoj lokaciji u centru Foshana, a svojim gostima nudi sobe sa kontrolom klime, sefovima, telefonima i minibarom.

Smešten u blizini Wangjiadun Central Business distrikta i Jiang Han Economic Development zone, ovaj hotel se nalazi na maloj udaljenosti od Chang Gang Road metro stanice.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane. Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi 30000005161,od 25.01.2018 Milenijum osiguranja.U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.                                                

Cenovnik br. 1, maj 2019.

Foshan je moderan grad s dugom istorijom koja datira od pre oko 5.000 godina. Dobio je ime po 3 Budine statue. Nalazi se u severnom delu reke Perl, 20 km. od grada Guangzhou. Ima jednu od najstarijih luka u Kini i danas privlači sve veći broj turista iz celog sveta.

Wuhan je jedan od najvećih kineskih gradova i glavni grad pokrajine Hubei. To je jedan od najznačajnijih centara srednje Kine i najveća luka na reci Jangce, značajan trgovački, industrijski i univerzitetski centar. U gradu postoje brojni spomenici tradicionalne kineske arhitekture. Najpoznatiji je toranj Huáng Hè Lóu (doslovno:Toranj žute dizalice) u obliku pagode. Zanimljivo je zvono na Zmijskom brdu, hram Guiyan, park Zhongshan i trg Hongshan...

Polazak :  29.08.2019.

Povratak: 10.09.2019. 

13 dana

1. dan BEOGRAD-DOHA

Okupljanje na aerodromu 2  sata pre leta QR 232 za Dohu u 12:05. Sletanje u 17:55 po lokalnom vremenu. Nastavak letom QR 874.

2. dan DOHA-GUANGZHOU-FOSHAN

Let u 02:05 za Guangzhou. Noćni let s obrocima u avionu. Sletanje u 15:30 po lokalnom vremenu. Transfer do Foshana,  izabranog smeštaja/hotela. Slobodno vreme. Noćenje.

3. - 8. dan FOSHAN

Boravak u izabranom hotelu na bazi usluge iz ponude. Pratite utakmice naše reprezentacije i navijajte za PLAVI DREAM TEAM!

9. dan FOSHAN - GUANGZHOU - WUHAN

Check out do 11:00. Transfer do železničke stanice. Brzi voz za Wuhan. Po dolasku transfer do hotela MERCURE WUHAN CHANGOING PARK****. Slobodno vreme. Noćenje.

10. - 12. dan WUHAN

Boravak u hotelu na bazi noćenja s doručkom. Pratite utakmice naše reprezentacije i navijajte za PLAVI DREAM TEAM!

13. dan WUHAN - GUANGZHOU - WUHAN

Check out. Transfer do železničke stanice. Brzi voz za Guangzhou. Transfer do aerodroma. Čekiranje na let QR 875.

14. dan GUANGZHOU-DOHA-BEOGRAD 

Let u 01:35 za Dohu. Noćni let s obrocima u avionu. Sletanje u 05:10 po lokalnom vremenu. Nastavak letom QR 231 za Beograd u 06:45. Sletanje u 11:05 na aerodrom Nikola Tesla.

 

Cena uključuje:

-  avio prevoz s aerodromskim taksama (na relaciji Beograd–Doha-Guangzhou-Doha-Beograd) - ekonomska klasa  

-  6 noćenja na bazi navedene usluge u izabranom hotelu u Foshanu, u dvokrevetnoj sobi 

-  4 noćenja s doručkom u hotelu MERCURE WUHAN CHANGOING PARK**** u dvokrevetnoj sobi  

-  sve privatne transfere po programu

-  povratnu kartu za brzi voz (Guangzhou-Wuhan-Guangzhou)

-  troškove organizacije i realizacije putovanja

Cena ne uključuje:

-  međunarodno zdravstveno osiguranje

-  lokalne takse

-  ulaznice za utakmice (agencija posreduje u kupovini)

Važno: Ponuda data na bazi minimum 20 putnika. U slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promene cene i uslova putovanja i dužna je da o tome obavesti putnike najkasnije 7 dana pre polaska na put.

BROJ MESTA OGRANIČEN!

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2020 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X