Bangkok / Pataja - Uskrs / 1.maj

Od 989 €

Bangkok / Pataja - Uskrs / 1.maj

Polazak: 28.04.2016. 

Povratak: 10.05.2016.

13 DANA /10 NOĆENJA

1. dan BEOGRAD – ABU DABI  

Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta EY 072  za Abu Dabi u 12:55. Sletanje na aerodrom u 20:20. Nastavak putovanja za Bangkok letom EY 402 u 21:30. 

2. dan ABU DABI  - BANGKOK

Sletanje u 07:10 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela REMBRANDT HOTEL BANGKOK****. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3. / 4.dan BANGKOK

Doručak. Slobodno vreme za razgledanje grada. Noćenje.

5. dan BANGKOK – PATAJA

Doručak. Transfer do letovališta Pataja (oko tri sata vožnje).Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.

6. /11. dan PATAJA

Boravak u hotelu na bazi noćenja s doručkom. Dani namenjeni za odmor, kupanje, šoping i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

12.  dan PATAJA – BANGKOK

Doručak. Slobodno vreme do transfera za aerodrom u Bangkoku. Poletanje za Abu Dabi letom EY 401 u 20:35.

13.dan BANGKOK – ABU DABI - BEOGRAD

Sletanje na aerodrom u 00:05 i nastavak za Beaograd letom EY 071 u 02:05. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 05:50.

Hotel i  usluga/

Cena aranžmana po osobi u ½  sobi

29.04 – 09.05.2016

Rembrandt Hotel Bangkok ****, BB

Grand Jomtien Palace ***, BB

989  

Rembrandt Hotel Bangkok ****, BB

Amari Ocean Pattaya Hotel *****, BB

1.259  €

Mogućnost rezervacije drugih hotela i termina na UPIT!!!

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz, transfere prema programu, 3 noćenja s doručkom u hotelu REMBRANDT HOTEL BANGKOK****u Bangkoku, 7 noćenja s doručkom u izabranom hotelu u  Pataji,troškove organizacije putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE: aerodromske takse (cca. 242 €) tajlandsku vizu (cca. 60 €) međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove, kao i sve programom nenavedene usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Viza: naša agencija posreduje pri pribavljanju viza za Tajland. Njakasnije 15 dana pre započinjanja putovanja potrbno je dostaviti 1 fotografiju i pasoš koji važi još najmanje 6 meseci od datuma započinjanja putovanja. 

Hotel je lociran u novom delu Bangkoka, Sukhumvit. Dobro je povezan sa svim delovima grada, pa gostima omogućava pristup svim atrakcijama Bangkoka.

Odlično lociran u odnosu na Pattaya plažu, na svega 2 km od water parka.

Ovaj luksuzni hotel je odlično lociran u odnosu na Pattaya plažu, na svega 3 km od šetačke zone.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TTC TOP TRAVEL CENTRA i čine sastavni deo ovog programa.

Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  228669, od 25.01.2016., Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2020 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X