Šangaj - Peking - Uskrs od 859 €

9 dana / 7 noćenja

Šangaj - Peking - Uskrs od 859 €

Polazak: 04.04.2018.

Povratak: 12.04.2018.                                                                                             

9 DANA

1. dan BEOGRAD – DOHA

Sastanak grupe na aerodromu 2 sata pre poletanja aviona QR 232 za Dohu u 12:25. Sletanje u 18:35. Napomena: s obzirom na duže čekanje i to da je viza besplatna, predlažemo da se poseti Doha, večera... i skrati vreme do leta za Šangaj!

2. dan DOHA - ŠANGAJ

Nastavak letom QR 870 za Šangaj u 02:50. Sletanje u 16:20 po lokalnom vremenu. Privatni transfer do hotela CENTRAL****. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan ŠANGAJ

Doručak. Polazak na poludnevno razgledanje grada, koji od svih kineskih gradova najviše liči na evropski. Hram Bude od žada, čuvena bašta Ju i poslovni centar Bund, samo su deo onoga što se može videti... Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet... Noćenje.

4. dan ŠANGAJ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet... Noćenje.

Predlažemo fakultativni izlet za SUDŽOU, (sat ipo vožnje), grad koji nazivaju i Venecijom Kine zbog brojnih kanala koji ga presecaju. U starom delu grada još uvek mnoge kuće jednom stranom gledaju na ulicu, a drugom na kanal. Grad ima dugu istoriju. Naročito je bio razvijen za vreme dinastije Song. Pored kanala, oduvek je bio poznat po veoma lepim baštama u kojima se odmarala kineska aristokratija. Čuven je od davnina i po proizvodnji svile. Povratak u Šangaj.

5. dan ŠANGAJ - PEKING

Doručak. Privatni transfer do železničke stanice i ukrcavanje na brzi voz. Vožnja traje oko 5 sati. Po dolasku u Peking, sledi poludnevno razgledanje grada: počinje obilaskom trga Tjenanmen, koji je dobio naziv po Tjenanmen kapiji koja odvaja trg od Zabranjenog grada na severu. Zbog svojih dimenzija (880 x 500 m), ovo je najveći trg na svetu. Kroz Tjenanmen kapiju na kojoj se nalazi veliki portret Mao Ce Tunga, ulazi se u Zabranjeni grad, u koji je nekada ulaz bio dozvoljen samo carskoj porodici, slugama, uvaženim gostima i ponekad konkubinama. Tu se nalazi najveći kompleks palata na svetu iz XV veka, u kojima su živele dve dinastije careva – Ming i Ćing. Spomenici su pod zaštitom UNESCO-a.  Transfer do hotela NOVOTEL PEACE****.  Smeštaj. Noćenje.

6. dan PEKING

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, razgledanja... Noćenje.

Predlažemo fakultativni celodnevni izlet do jednog od najimpresivnijih spomenika na svetu i simbola cele Kine – Velikog kineskog zida, koji je građen nekoliko hiljada godina. Prema poslednjim merenjima, dužina zida iznosi 8880 km i on predstavlja najveću građevinu na svetu, a prostire se od istoka Kine do zapadne obale. Od 1987. godine nalazi se pod zaštitom UNESCO-a, a od 2007. godine uvršten je među sedam novih svetskih čuda. U nastavku poseta grobnici dinastije Ming i Svetom putu. Ručak u lokalnom kineskom restoranu. Sledi poseta čuvenoj Letnjoj palati, u blizini Pekinga. Ručak. U povratku, panoramsko razgledanje Olimpijskog parka ukrašenog poslednjim dostignućima moderne arhitekture, poput stadiona "Ptičije gnezdo“ i "Vodena kocka" ili velikog olimpijskog bazena. Povratak u hotel...

7. dan PEKING

Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada ili šoping. Noćenje.

8. dan PEKING - DOHA

Doručak. Check out do 12:00. Slobodno vreme do transfera na aerodrom na let QR 895.

9. dan DOHA - BEOGRAD

Let za Dohu u 01:50. Sletanje u 05:45 i nastavak letom QR 231 za Beograd u 07:00. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 11:25.

CENA ARANŽMANA: 859 €/ po osobi u dvokrevetnoj sobi

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz (na relaciji Beograd-Doha-Šangaj i Peking-Doha-Beograd), voznu kartu za brzi voz (2.klasa) na relaciji Šangaj-Peking, privatne transfere (aerodrom-hotel-aerodrom), sve ture/razgledanja i ulaznice po programu, 3 noćenja s doručkom u hotelu CENTRAL**** u Šangaju, 3 noćenja s doručkom u hotelu NOVOTEL PEACE**** u Pekingu, usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku, organizaciju i realizaciju putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE: aerodromske takse (cca. 288 €), međunarodno zdravstveno osiguranje (nije obavezno), sve programom nepomenute usluge.

NAPOMENA: cena aranžmana je bazirana na minimum 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih Agencija ne otkazuje aranžman, ali zadržava pravo korekcije cene i uslova putovanja o cemu je duzna da obavesti putnike najkasnije 7 dana pre puta.

Hotel se nalazi u centru grada, na veoma maloj udaljenosti od čuvenog Zabranjenog grada, Tianamen trga i tržnih centara.

Central Hotel nalazi se u živahnoj ulici, u blizini internacionalnog aerodroma i glavne železničke stanice.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Opšti uslovi putovanja turističke agencije TTC Top Travel Centar su sastavni deo ovog programa. OTP 41/2013, licenca vazi od 05.06.2013. god.POLISA OSIGURANJA POTRAŽIVANJA OD TURISTIČKIH AGENCIJA ZA SLUČAJ INSOLVENTNOSTI BR. 226471 – sa rokom od 01.06.2015. do 01.06.2016. POLISA OSIGURANJA ODGOVORNOSTI TURISTIČKIH AGENCIJA BR. 226473 – sa rokom 01.06.2015. do 01.06.2016.

Cenovnik br.1, oktobar 2017

Polazak: 04.04.2018.

Povratak: 12.04.2018.                                                                                             

9 DANA

1. dan BEOGRAD – DOHA

Sastanak grupe na aerodromu 2 sata pre poletanja aviona QR 232 za Dohu u 12:25. Sletanje u 18:35. Napomena: s obzirom na duže čekanje i to da je viza besplatna, predlažemo da se poseti Doha, večera... i skrati vreme do leta za Šangaj!

2. dan DOHA - ŠANGAJ

Nastavak letom QR 870 za Šangaj u 02:50. Sletanje u 16:20 po lokalnom vremenu. Privatni transfer do hotela CENTRAL****. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan ŠANGAJ

Doručak. Polazak na poludnevno razgledanje grada, koji od svih kineskih gradova najviše liči na evropski. Hram Bude od žada, čuvena bašta Ju i poslovni centar Bund, samo su deo onoga što se može videti... Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet... Noćenje.

4. dan ŠANGAJ

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet... Noćenje.

Predlažemo fakultativni izlet za SUDŽOU, (sat ipo vožnje), grad koji nazivaju i Venecijom Kine zbog brojnih kanala koji ga presecaju. U starom delu grada još uvek mnoge kuće jednom stranom gledaju na ulicu, a drugom na kanal. Grad ima dugu istoriju. Naročito je bio razvijen za vreme dinastije Song. Pored kanala, oduvek je bio poznat po veoma lepim baštama u kojima se odmarala kineska aristokratija. Čuven je od davnina i po proizvodnji svile. Povratak u Šangaj.

5. dan ŠANGAJ - PEKING

Doručak. Privatni transfer do železničke stanice i ukrcavanje na brzi voz. Vožnja traje oko 5 sati. Po dolasku u Peking, sledi poludnevno razgledanje grada: počinje obilaskom trga Tjenanmen, koji je dobio naziv po Tjenanmen kapiji koja odvaja trg od Zabranjenog grada na severu. Zbog svojih dimenzija (880 x 500 m), ovo je najveći trg na svetu. Kroz Tjenanmen kapiju na kojoj se nalazi veliki portret Mao Ce Tunga, ulazi se u Zabranjeni grad, u koji je nekada ulaz bio dozvoljen samo carskoj porodici, slugama, uvaženim gostima i ponekad konkubinama. Tu se nalazi najveći kompleks palata na svetu iz XV veka, u kojima su živele dve dinastije careva – Ming i Ćing. Spomenici su pod zaštitom UNESCO-a.  Transfer do hotela NOVOTEL PEACE****.  Smeštaj. Noćenje.

6. dan PEKING

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, razgledanja... Noćenje.

Predlažemo fakultativni celodnevni izlet do jednog od najimpresivnijih spomenika na svetu i simbola cele Kine – Velikog kineskog zida, koji je građen nekoliko hiljada godina. Prema poslednjim merenjima, dužina zida iznosi 8880 km i on predstavlja najveću građevinu na svetu, a prostire se od istoka Kine do zapadne obale. Od 1987. godine nalazi se pod zaštitom UNESCO-a, a od 2007. godine uvršten je među sedam novih svetskih čuda. U nastavku poseta grobnici dinastije Ming i Svetom putu. Ručak u lokalnom kineskom restoranu. Sledi poseta čuvenoj Letnjoj palati, u blizini Pekinga. Ručak. U povratku, panoramsko razgledanje Olimpijskog parka ukrašenog poslednjim dostignućima moderne arhitekture, poput stadiona "Ptičije gnezdo“ i "Vodena kocka" ili velikog olimpijskog bazena. Povratak u hotel...

7. dan PEKING

Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada ili šoping. Noćenje.

8. dan PEKING - DOHA

Doručak. Check out do 12:00. Slobodno vreme do transfera na aerodrom na let QR 895.

9. dan DOHA - BEOGRAD

Let za Dohu u 01:50. Sletanje u 05:45 i nastavak letom QR 231 za Beograd u 07:00. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 11:25.

CENA ARANŽMANA: 859 €/ po osobi u dvokrevetnoj sobi

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz (na relaciji Beograd-Doha-Šangaj i Peking-Doha-Beograd), voznu kartu za brzi voz (2.klasa) na relaciji Šangaj-Peking, privatne transfere (aerodrom-hotel-aerodrom), sve ture/razgledanja i ulaznice po programu, 3 noćenja s doručkom u hotelu CENTRAL**** u Šangaju, 3 noćenja s doručkom u hotelu NOVOTEL PEACE**** u Pekingu, usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku, organizaciju i realizaciju putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE: aerodromske takse (cca. 288 €), međunarodno zdravstveno osiguranje (nije obavezno), sve programom nepomenute usluge.

NAPOMENA: cena aranžmana je bazirana na minimum 10 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih Agencija ne otkazuje aranžman, ali zadržava pravo korekcije cene i uslova putovanja o cemu je duzna da obavesti putnike najkasnije 7 dana pre puta.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Letovanje 2018

Kefalonija - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Zakintos - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Skijatos - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Krf - leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Santorini - Krit - Leto 2018

Direktan dnevni čarter let iz Beograda

Crna Gora - leto 2018

10 dana / 9 noćenja

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2018 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X