Gruzija, Jermenija, Azerbejdžan - Uskrs

12 dana / 11 noćenja

Gruzija, Jermenija, Azerbejdžan - Uskrs

Polazak:15.04.2017.

Povratak: 26.04.2017.

12 dana/11 noćenja

1. dan BEOGRAD – ISTANBUL - TBILISI

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta TK 1082 za Istanbul u 09:15. Sletanje u 12:00 i nastavak letom za Tbilisi u 13:10. Sletanje u 16:30 po lokalnom vremenu. Po prolasku pasoške i carinske kontrole očekuje vas predstavnik lokalne agencije radi transfera do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2. dan TBILISI - MCKETA - TBILISI

Doručak. Polazak na celodnevnu turu: gradske znamenitosti + Mcketa

Razgledanje glavnog grada Gruzije, poznatog po burnoj istoriji i divnoj arhitekturi, koji je više puta rušen i ponovo izgrađivan. Ipak uspeo je da zadrži svoj duh i pravoslavnu religiju. Odlazak do katedrale Triniti, najviše u Gruziji, zatim šetnja starim delom grada i ulicom Sharden, do katedrale Sioni iz XIII veka. Prelazak staklenog Mosta Mira i uspinjačom dolazak do tvrđave Narikala iz IV veka, poznatog Sulfur kupatila... Završetak ture starim gradom kod Maidan skvera. U nastavku odlazak za Mcketu, staru gruzijsku prestonicu i kulturtni i politički centar. Tu se nalaze pod zaštitom UNESCA - Svetickoveli katedrala koja se smatra kolevkom hrišćanstva i manastir iz VI veka - Jvari. Povratak u Tbilisi, hotel. Noćenje

3. dan TBILISI - ANANURI - KAZBEGI - GARGETI - GUDAURI

Doručak. Polazak ka Kazbegi planinskoj oblasti. Na putu staje se kod zamka Ananuri, arhitektonskog kompleksa iz XVI veka i Jinvali rezervoara s vodom. Vožnja duz obala reke Tergi i dolazak do glavnog grada regije - Stepansmida. U nastavku vožnja kroz divan krajolik, doline, šume i poseta Triniti crkvi na nadmorskoj visini od 2.170 m. Može se videti i jedan od najviših glečera na svetu Mt.Kazbegi (5.047 m). Dolazak u Gudauri, ski rezort. Smeštaj. Večera. Noćenje.

4. dan GUDAURI - GORI -UPLISTISE - BORJOMI

Doručak. Vožnja ka gradicu Gori, u provinciji Kartli, koji je osnovao jedan od najvećih kraljeva Gruzije -David Graditelj. Obilazak muzeja i kuće u kojoj je rođen Staljin. Nastavak vožnje za Uplistise, srednjovekovni grad uklesan u stene, poznat je po jedinstvenoj mešavini različitih stilova sečenja kamena, čiji ostaci datiraju hiljadu godina pre nove ere. U nastavku odlazak za Borjomi. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju predivnim parkom, prilika da probate čuvenu kiselu vodu s prirodnih izvora. Noćenje.

5. dan BORJOMI - AHALCIHE - VARDZIJA - BAVRA- GJUMRI

Doručak. Polazak za mali gradić Ahalcihe, čije ime u prevodu znači nova tvrđava, a prvi put se pominje u XII veku. Poseta Rabat zamku. U nastavku odlazak za Vardziju, manastir u pećini u južnom delu zemlje, iskopan na padinama planine Eruseti, na levoj obali reke Kura. Glavni period izgradnje je bio druga polovina XII veka. Prvobitno je bilo predviđeno da služi kao utvrđenje, ali mu je namena preinačena u dobro obezbeđeni manastir koji je imao veliki utucaj na politički, kulturni i duhovni život zemlje. U nastavku dolazak do granice s Jermenijom kod mesta Bavra. Promena autobusa i lokalnog vodiča i nastavak vožnje za Gjumri, drugi po veličini grad u Jermeniji. Smešten je u centralnom delu Sirakse ravnice. Grad je poznat godinama kao centar umetnosti i kulture. Smeštaj u hotel. Noćenje.

6. dan GJUMRI - VAGARSAPAT - ZVARTNOTS - JEREVAN

Doručak. Polazak u razgledanje starog dela grada. U nastavku vožnja za Ecmijadzin ili Vagarsapat, najsvetiji grad jermenske apostolske crkve i sedište njenog vođe-katolikosa. Razgledanje Katedrale i crkve Ečmijadzina i arheološkog lokaliteta Zvartnoc, građevina koje predstavljaju evoluciju i razvoj armenskih crkava koje su snažno uticale na razvoj arhitekture i umetnosti šireg područja. Kompleks se sastoji od manastirskog kompleksa Ečmijadzinske katedrale (303.), Crkve sv. Rispsime (618.), Crkve sv. Gajane (630.), zidina od 10 metara i saborne crkve Šogakata (1694.); a uz njih je vezan i arheološki lokalitet Katedrale u Zvartnocu (7. st.) na južnom kraju grada Ečmijadzina. One su upisane na UNESCO-v popis mesta svetske baštine 2000. godine. Nakon razgleda, odlazak za Jerevan, glavni grad Jermenije. Smestaj u hotel. Nocenje.

7. dan JEREVAN - GARNI - GEGARD - JEREVAN

Doručak. Polazak u razgledanje jednog od najstarijih gradova na svetu, 29 godina starijeg i od Rima. Nazivaju ga jos i pink gradom, zbog boje kamena od kog su izgrađene skoro sve fasade u gradu. Poseta biblioteci s preko 17000 retkih manuskripta. Маtenadaranski arhivi imaju bogatu kolekciju drevnih jermenskih, starogrčkih, sirijskih, jevrejskih, rimskih i persijskih rukopisa. U nastvku obilazak trga Republike, zgrade Opere i baleta, i centra umetnosti... Tura se nastavlja odlaskom do paganskog hrama Garni iz I veka, poznatog po rimskim mozaicima, manastira Gegard/neverovatan arhitektonski kompleks uvršten u svetsku kulturnu baštinu. U prevodu ime manastira znači koplje i potiče iz XIII veka kada je isto koplje doneto, a za koje se verovalo da je njime proboden Hrist. Na kraju će se posetiti lokalna kuća, gde ćete imati priliku da vidite kako se priprema i eventualno probate lokalni hleb - lavash. Povratak u Jerevan, hotel. Noćenje.

8. dan JEREVAN - DILIZAN - GOSHAVANK - HAGPAT-SADAKLO-TBILISI

Doručak. Vožnja ka severu zemlje. Na putu prolazi se pored jezera Sevan, jednog od jezera na najvišoj nadmorskoj visini (2.000 m), koje je godinama unazad bilo jedno od najposećenijih mesta za odmor i rekreaciju. Dolazak u Dilizan, najpoznatiji spa centar u Jermeniji, koji je ujedno i stecište umetnika iz cele zemlje. Vožnja do manastira Harghartsin iz XIII veka, u okolini grada, koji je smešten na obroncima krivudave klisure u bogatoj šumi. Tu se može videti jedinstveni i čuveni Cross Stone. U nastavku odlazak do manastira Hagpat, koji se nalazi u istoimenom selu u provinciji Lori. Predstavlja vrhunac verske arhtekture i bio je glavni centar za obuku u srednjem veku. Vožnja do granice s Jermenijom, kod gradića Sadaklo. Promena autobusa i lokalnog vodiča i nastavak puta za Tbilisii. Smeštaj u hotel. Noćenje.

9. dan TBILISI - SIGNAHI - BODBE -LAGODEHI-SAKI

Doručak. Polazak ka regiji Kahetiji, poznatoj po vinogradima i vinu i gradu Signahi koji nazivaju i grad ljubavi. Obilazak gradića koji leži na ostacima tvrđave s zidinama od preko 2.5 m. visine. U nastavku vožnja za manastir Bodbe. Obilazak. Vožnja se nastavlja do granice s Azerbejdžanom, kod mesta Lagodehi i zatim odlazak do grada Saki. Grad je više puta rušen tokom svoje istorije, pa su najstariji sačuvani arhitektonski spomenici izgrađeni u periodu XVI - XVIV veka. Prvobitno je ležao na levoj obali reke Kus, ali je 1772. morao da bude izmešten zbog izlivanja reke. Te godine postao je i glavni grad te oblasti. S obzirom da je u blizini sela Nuka sve do 1968. grad je nosio to ime, kada se menja u sadašnje, Saki. Biser grada je palata KAN. Posetiće se i lokalna pijaca - bazar, s lokalnim rukotvorinama, začinima, suvenirima... Smeštaj u hotel. Noćenje.

10. dan SAKI - SEMAKI - LAHIJ - BAKU

Doručak. Vožnja kroz mala sela, smeštena na obroncima strmih planina s vinogradima, do Semake, grada koji je vekovima bio trgovački centar i glavni grad, dok to nije postao Baku u XVIV veku. Poseta i obilazak čuvenih 7 grobnica, od kojih su samo 3 ostale neoštećene, kraljevskih grobnica poslednjih Kanova koji su vladali regijom pre nego što je ista postala deo Rukog carstva. Obilazi se i jedna od najstarijih džamija iz tog kraja, PirDiri Baba mauzolej... Dolazak u Baku i smeštaj u hotel. Noćenje.

11. dan BAKU - GOBUSTAN - BAKU

Doručak. Polazak na celodnevni izlet, koji uključuje razgledanje glavnog grada Azerbejdžana, grada čije ime se prvi put pominje u spisima još iz I veka (Devojačka kula, palata Sirvan Saha...) i otvorenog muzeja slika na stenama - Gobustan. Povratak u hotel. Noćenje.

12. dan BAKU - ISTANBUL - BEOGRAD

Doručak. Check out do 11:00. Slobodno vreme. Privatni transfer do aerodroma na let za Beograd JU 675 u 21:30. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 23:10.

CENA ARANŽMANA: 1.429 €/po osobi u dvokrevetnoj sobi

Doplata za jednokrevetnu sobu: 330 €

Cena uključuje:

- prevoz avionom na relaciji Beograd –Istanbul-Tbilisi i Baku-Istanbul-Beograd / ekonomska klasa
- smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4*, 11 noćenja sa doručkom i to:

 • Tbilisi: Astoria Tbilisi Old Metechi/Citadines Freedom Square/Tbilisi Inn ili sl.
 • Gudauri: Carpe Diem
 • Borjomi: Borjomi Palace /Crowne Plaza ili sl.
 • Gjumri: Araks hotel / Berlin Art ili sl.
 • Jerevan: Royal Plaza/ Diamond House/ Imperial Palace ili sl.
 • Saki: Sheki Saray
 • Baku: Central Park
 • sve privatne transfere komfornim autobusima s klimom, po programu
 • sve ulaznice i razgledanja po programu
 • licenciranog vodiča iz Beograda
 • troškove organizacije i realizacije putovanja
   

Cena ne uključuje:

 • avio takse( cca. 208 €)
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • trosak azerbejdžanske vize (30 €) i jermenske vize (cca.6 €- plaća se na granici)
 • usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
   

Način plaćanja: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro), čekovima građana, ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje. G

NAPOMENA: Cena aranžmana je bazirana na minimum 20 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih Agencija ne otkazuje aranžman, ali zadržava pravo korekcije cene i uslova putovanja o čemu je dužna da obavesti učesnike putovanja najkasnije 7 dana pred polazak na put.

GARANTOVAN POLAZAK!!!

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane

Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  30000000999, od 25.01.2017., Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Polazak:15.04.2017.

Povratak: 26.04.2017.

12 dana/11 noćenja

1. dan BEOGRAD – ISTANBUL - TBILISI

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, dva sata pre leta TK 1082 za Istanbul u 09:15. Sletanje u 12:00 i nastavak letom za Tbilisi u 13:10. Sletanje u 16:30 po lokalnom vremenu. Po prolasku pasoške i carinske kontrole očekuje vas predstavnik lokalne agencije radi transfera do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2. dan TBILISI - MCKETA - TBILISI

Doručak. Polazak na celodnevnu turu: gradske znamenitosti + Mcketa

Razgledanje glavnog grada Gruzije, poznatog po burnoj istoriji i divnoj arhitekturi, koji je više puta rušen i ponovo izgrađivan. Ipak uspeo je da zadrži svoj duh i pravoslavnu religiju. Odlazak do katedrale Triniti, najviše u Gruziji, zatim šetnja starim delom grada i ulicom Sharden, do katedrale Sioni iz XIII veka. Prelazak staklenog Mosta Mira i uspinjačom dolazak do tvrđave Narikala iz IV veka, poznatog Sulfur kupatila... Završetak ture starim gradom kod Maidan skvera. U nastavku odlazak za Mcketu, staru gruzijsku prestonicu i kulturtni i politički centar. Tu se nalaze pod zaštitom UNESCA - Svetickoveli katedrala koja se smatra kolevkom hrišćanstva i manastir iz VI veka - Jvari. Povratak u Tbilisi, hotel. Noćenje

3. dan TBILISI - ANANURI - KAZBEGI - GARGETI - GUDAURI

Doručak. Polazak ka Kazbegi planinskoj oblasti. Na putu staje se kod zamka Ananuri, arhitektonskog kompleksa iz XVI veka i Jinvali rezervoara s vodom. Vožnja duz obala reke Tergi i dolazak do glavnog grada regije - Stepansmida. U nastavku vožnja kroz divan krajolik, doline, šume i poseta Triniti crkvi na nadmorskoj visini od 2.170 m. Može se videti i jedan od najviših glečera na svetu Mt.Kazbegi (5.047 m). Dolazak u Gudauri, ski rezort. Smeštaj. Večera. Noćenje.

4. dan GUDAURI - GORI -UPLISTISE - BORJOMI

Doručak. Vožnja ka gradicu Gori, u provinciji Kartli, koji je osnovao jedan od najvećih kraljeva Gruzije -David Graditelj. Obilazak muzeja i kuće u kojoj je rođen Staljin. Nastavak vožnje za Uplistise, srednjovekovni grad uklesan u stene, poznat je po jedinstvenoj mešavini različitih stilova sečenja kamena, čiji ostaci datiraju hiljadu godina pre nove ere. U nastavku odlazak za Borjomi. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za šetnju predivnim parkom, prilika da probate čuvenu kiselu vodu s prirodnih izvora. Noćenje.

5. dan BORJOMI - AHALCIHE - VARDZIJA - BAVRA- GJUMRI

Doručak. Polazak za mali gradić Ahalcihe, čije ime u prevodu znači nova tvrđava, a prvi put se pominje u XII veku. Poseta Rabat zamku. U nastavku odlazak za Vardziju, manastir u pećini u južnom delu zemlje, iskopan na padinama planine Eruseti, na levoj obali reke Kura. Glavni period izgradnje je bio druga polovina XII veka. Prvobitno je bilo predviđeno da služi kao utvrđenje, ali mu je namena preinačena u dobro obezbeđeni manastir koji je imao veliki utucaj na politički, kulturni i duhovni život zemlje. U nastavku dolazak do granice s Jermenijom kod mesta Bavra. Promena autobusa i lokalnog vodiča i nastavak vožnje za Gjumri, drugi po veličini grad u Jermeniji. Smešten je u centralnom delu Sirakse ravnice. Grad je poznat godinama kao centar umetnosti i kulture. Smeštaj u hotel. Noćenje.

6. dan GJUMRI - VAGARSAPAT - ZVARTNOTS - JEREVAN

Doručak. Polazak u razgledanje starog dela grada. U nastavku vožnja za Ecmijadzin ili Vagarsapat, najsvetiji grad jermenske apostolske crkve i sedište njenog vođe-katolikosa. Razgledanje Katedrale i crkve Ečmijadzina i arheološkog lokaliteta Zvartnoc, građevina koje predstavljaju evoluciju i razvoj armenskih crkava koje su snažno uticale na razvoj arhitekture i umetnosti šireg područja. Kompleks se sastoji od manastirskog kompleksa Ečmijadzinske katedrale (303.), Crkve sv. Rispsime (618.), Crkve sv. Gajane (630.), zidina od 10 metara i saborne crkve Šogakata (1694.); a uz njih je vezan i arheološki lokalitet Katedrale u Zvartnocu (7. st.) na južnom kraju grada Ečmijadzina. One su upisane na UNESCO-v popis mesta svetske baštine 2000. godine. Nakon razgleda, odlazak za Jerevan, glavni grad Jermenije. Smestaj u hotel. Nocenje.

7. dan JEREVAN - GARNI - GEGARD - JEREVAN

Doručak. Polazak u razgledanje jednog od najstarijih gradova na svetu, 29 godina starijeg i od Rima. Nazivaju ga jos i pink gradom, zbog boje kamena od kog su izgrađene skoro sve fasade u gradu. Poseta biblioteci s preko 17000 retkih manuskripta. Маtenadaranski arhivi imaju bogatu kolekciju drevnih jermenskih, starogrčkih, sirijskih, jevrejskih, rimskih i persijskih rukopisa. U nastvku obilazak trga Republike, zgrade Opere i baleta, i centra umetnosti... Tura se nastavlja odlaskom do paganskog hrama Garni iz I veka, poznatog po rimskim mozaicima, manastira Gegard/neverovatan arhitektonski kompleks uvršten u svetsku kulturnu baštinu. U prevodu ime manastira znači koplje i potiče iz XIII veka kada je isto koplje doneto, a za koje se verovalo da je njime proboden Hrist. Na kraju će se posetiti lokalna kuća, gde ćete imati priliku da vidite kako se priprema i eventualno probate lokalni hleb - lavash. Povratak u Jerevan, hotel. Noćenje.

8. dan JEREVAN - DILIZAN - GOSHAVANK - HAGPAT-SADAKLO-TBILISI

Doručak. Vožnja ka severu zemlje. Na putu prolazi se pored jezera Sevan, jednog od jezera na najvišoj nadmorskoj visini (2.000 m), koje je godinama unazad bilo jedno od najposećenijih mesta za odmor i rekreaciju. Dolazak u Dilizan, najpoznatiji spa centar u Jermeniji, koji je ujedno i stecište umetnika iz cele zemlje. Vožnja do manastira Harghartsin iz XIII veka, u okolini grada, koji je smešten na obroncima krivudave klisure u bogatoj šumi. Tu se može videti jedinstveni i čuveni Cross Stone. U nastavku odlazak do manastira Hagpat, koji se nalazi u istoimenom selu u provinciji Lori. Predstavlja vrhunac verske arhtekture i bio je glavni centar za obuku u srednjem veku. Vožnja do granice s Jermenijom, kod gradića Sadaklo. Promena autobusa i lokalnog vodiča i nastavak puta za Tbilisii. Smeštaj u hotel. Noćenje.

9. dan TBILISI - SIGNAHI - BODBE -LAGODEHI-SAKI

Doručak. Polazak ka regiji Kahetiji, poznatoj po vinogradima i vinu i gradu Signahi koji nazivaju i grad ljubavi. Obilazak gradića koji leži na ostacima tvrđave s zidinama od preko 2.5 m. visine. U nastavku vožnja za manastir Bodbe. Obilazak. Vožnja se nastavlja do granice s Azerbejdžanom, kod mesta Lagodehi i zatim odlazak do grada Saki. Grad je više puta rušen tokom svoje istorije, pa su najstariji sačuvani arhitektonski spomenici izgrađeni u periodu XVI - XVIV veka. Prvobitno je ležao na levoj obali reke Kus, ali je 1772. morao da bude izmešten zbog izlivanja reke. Te godine postao je i glavni grad te oblasti. S obzirom da je u blizini sela Nuka sve do 1968. grad je nosio to ime, kada se menja u sadašnje, Saki. Biser grada je palata KAN. Posetiće se i lokalna pijaca - bazar, s lokalnim rukotvorinama, začinima, suvenirima... Smeštaj u hotel. Noćenje.

10. dan SAKI - SEMAKI - LAHIJ - BAKU

Doručak. Vožnja kroz mala sela, smeštena na obroncima strmih planina s vinogradima, do Semake, grada koji je vekovima bio trgovački centar i glavni grad, dok to nije postao Baku u XVIV veku. Poseta i obilazak čuvenih 7 grobnica, od kojih su samo 3 ostale neoštećene, kraljevskih grobnica poslednjih Kanova koji su vladali regijom pre nego što je ista postala deo Rukog carstva. Obilazi se i jedna od najstarijih džamija iz tog kraja, PirDiri Baba mauzolej... Dolazak u Baku i smeštaj u hotel. Noćenje.

11. dan BAKU - GOBUSTAN - BAKU

Doručak. Polazak na celodnevni izlet, koji uključuje razgledanje glavnog grada Azerbejdžana, grada čije ime se prvi put pominje u spisima još iz I veka (Devojačka kula, palata Sirvan Saha...) i otvorenog muzeja slika na stenama - Gobustan. Povratak u hotel. Noćenje.

12. dan BAKU - ISTANBUL - BEOGRAD

Doručak. Check out do 11:00. Slobodno vreme. Privatni transfer do aerodroma na let za Beograd JU 675 u 21:30. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 23:10.

CENA ARANŽMANA: 1.429 €/po osobi u dvokrevetnoj sobi

Doplata za jednokrevetnu sobu: 330 €

Cena uključuje:

- prevoz avionom na relaciji Beograd –Istanbul-Tbilisi i Baku-Istanbul-Beograd / ekonomska klasa 
- smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4*, 11 noćenja sa doručkom i to:

 • Tbilisi: Astoria Tbilisi Old Metechi/Citadines Freedom Square/Tbilisi Inn ili sl.
 • Gudauri: Carpe Diem
 • Borjomi: Borjomi Palace /Crowne Plaza ili sl.
 • Gjumri: Araks hotel / Berlin Art ili sl.
 • Jerevan: Royal Plaza/ Diamond House/ Imperial Palace ili sl.
 • Saki: Sheki Saray
 • Baku: Central Park
 • sve privatne transfere komfornim autobusima s klimom, po programu
 • sve ulaznice i razgledanja po programu
 • licenciranog vodiča iz Beograda
 • troškove organizacije i realizacije putovanja
   

Cena ne uključuje:

 • avio takse( cca. 208 €)
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • trosak azerbejdžanske vize (30 €) i jermenske vize (cca.6 €- plaća se na granici)
 • usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
   

Način plaćanja: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro), čekovima građana, ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje. G

NAPOMENA: Cena aranžmana je bazirana na minimum 20 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih Agencija ne otkazuje aranžman, ali zadržava pravo korekcije cene i uslova putovanja o čemu je dužna da obavesti učesnike putovanja najkasnije 7 dana pred polazak na put.

GARANTOVAN POLAZAK!!!

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2020 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X