Terme Laško od 67 €

Paketi za Uskrs i Prvi maj

Terme Laško od 67 €

Terme Laško - U središtu Slovenije, 85 km udaljeno od Ljubljane i 10 km od Celja, uz donji tok reke Savinje nalazi se živopisno mesto Laško, poznato po termalnim izvorima, čarobnoj okolini i proizvodnji piva. Termalni centar Laško je jedan od najstarijih i najpoznatijih termalnih centara u Sloveniji. Terme Laško su bile poznate još u rimsko doba, u srednjem veku su ga obilazili misionari, a krajem 19. veka u ovom mestu se nalazilo i letovalište austro-ugarskog cara Franje Josipa I. Prirodno bogatsvo je termalna voda koja izvire sa temperaturom 32-35°C, a programi su predviđeni za sve one koji osećaju posledice savremenog i stresnog načina života. Danas je Terme Laško savremeni centar zdravstvenog turizma u čijem se sastavu nalazi „wellness centar“ sa najmodernijim spa, sauna i termalnim centrima.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan TERME LAŠKO Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

2. do predposlednji dan TERME LAŠKO Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan TERME LAŠKO Napuštanje soba do 10:00h. Kraj programa. 

PAKET USKRS

PONUDA VAŽI ZA PERIOD BORAVKA: 13.04. - 20.04.2020.

CENA PUTOVANJA ZA 2 OSOBE PO PAKETU U EVRIMA

(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Hotel

Usluga

4 dana/3 noćenja

5 dana/4 noćenja

6 dana/5 noćenja

Thermana Park Laško 4* superior

PP

   380 €

  510 €

640 €

Zdravilišče Laško 4*

PP

    290 €

   390 €

490 €

Minimum period boravka 3 noćenja; broj soba ograničen

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:

Smeštaj u dvokrevetnoj standardnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto), neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska), dnevno ulaz u fitnes centar, besplatni Wi-Fi internet u hotelu, program animacije i rekreacije.

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

Boravišna taksa - 2,5€ po osobi po noći za odrasle i 1,25€ po osobi po noći za decu 7-18 godina (plaćanje na recepciji hotela), prijavišna taksa za ceo period boravka - 2€ po osobi (plaćanje na recepciji hotela), medjunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi.

POPUSTI:

 • Dete do 5 i jedno dete do 10 godina - besplatno
 • Dete do 5 godina u pratnji 2 odrasle osobe u zajedničkom ležaju - besplatno
 • Dete do 5 do 10 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 30€ dnevno
 • Dete od 10 do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 40€ dnevno

PAKET PRVI MAJ

PONUDA VAŽI ZA PERIOD BORAVKA: 24.04. - 03.05.2020.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI PO NOĆI U EVRIMA

(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)

Hotel

Usluga

Nedelja - Četvrtak

Petak - Subota

Thermana Park Laško 4* superior

PP

77 €

87 €

Zdravilišče Laško 4*

PP

67 €

72 €

Minimum period boravka 2 noćenja; broj soba ograničen

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:

Smeštaj u dvokrevetnoj standardnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto), neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska), dnevno ulaz u fitnes centar, bade mantil za odrasle, besplatni Wi-Fi internet u hotelu, hotelska knjižica povoljnosti, program animacije i rekreacije.

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

Boravišna taksa - 2,5€ po osobi po noći za odrasle i 1,25€ po osobi po noći za decu 7-18 godina (plaćanje na recepciji hotela), prijavišna taksa za ceo period boravka - 2€ po osobi (plaćanje na recepciji hotela), medjunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi.

POPUSTI:

 • Deca do 5 godina i 2 dece do 10 godina - besplatno
 • Dete do 5 godina u pratnji 2 odrasle osobe u zajedničkom ležaju - besplatno
 • Dete do 5 do 10 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 30€ dnevno
 • Dete od 10 do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 40€ dnevno

 

OPIS HOTELA:

Thermana Park Laško Superior 4*, www.thermana.si

Novi luksuzni hotel Wellness Park Laško, nalazi se svega 15 minuta lagane šetnje od samog centra Laškog. Ovaj wellness hotel odlikuje jedan od najsavremenijih SPA centara u ovom delu Evrope i od 2011. godine ima sertifikat Eco Label kao potvrdu o brizi i očuvanju životne sredine. U sklopu hotela se nalaze termlani centar, sauna centar, wellness spa centar, frizerski salon, pansionski i a la card restoran, fitnes centar, 2 konferencijske sale, parking i garaža. Hotel ima 118 soba različitih tipova. Sve sobe imaju tuš ili kadu, fen, priključak za internet, mini-bar, sef, LCD TV, telefon, bademantil. Postoje i sobe sa balkonom (konfort) i sa pogledom na reku (plus). Hotel preporučujemo porodicama sa decom.

Hotel Zdravilišče Laško 4*, www.thermana.si

Hotel Zdravilišče Laško je smešten u mirnom parku u blizini reke Savinje, na 15 minuta hoda od centra Laškog. Hotel ima 208 soba (48 soba / 98 kreveta prilagođeno je osobama sa teškoćama u kretanju) sa opremom: TWC, kablovska TV, mini bar, telefon, fen za kosu, klima-uređaj, internet priključak Wireless lan i ogrtač za kupanje. Sadržaji hotela: centar medicine sa prostorima za ambulante, fizikalnu i radnu terapiju te balneoterapiju, termalni bazeni, Sauna Centar sa sedam različitih sauna, centar zdravlja i lepote sa kozmetičkim, pedikirskim i masažnim salonom, lepo uređenim prostorima za romantične kupke; fitness centar; prostore; poslovno-konferencijski centar. Hotel ima znak specijalizacije za biciklizam i hodanje. Hotel ima i otvoreni i zatvoreni bazenski kompleks.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU. ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE 3 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATE AKONTACIJE. 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. 

NAČINI PLAĆANJA:

- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre      polaska na put.

- gotovinski

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata

- preko računa

OPŠTE NAPOMENE:

 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije.
 • Organizator zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje
 • Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja.
 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Svojom dobro promišljenom ponudom, savremeno uređenim enterijerom i eksterijerom ovaj izvanredan hotel nudi sve što vam treba za odmor.

Hotel Zdravilišče Laško je smešten u mirnom parku u blizini reke Savinje, na 15 minuta hoda od centra Laškog.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane 

Licenca OTP br. 258/2020 A 25, vazi od 01.02.2020. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi 30000016020, od 21.01.2020., Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Cenovnik br.1, mart  2020

Terme Laško - U središtu Slovenije, 85 km udaljeno od Ljubljane i 10 km od Celja, uz donji tok reke Savinje nalazi se živopisno mesto Laško, poznato po termalnim izvorima, čarobnoj okolini i proizvodnji piva. Termalni centar Laško je jedan od najstarijih i najpoznatijih termalnih centara u Sloveniji. Terme Laško su bile poznate još u rimsko doba, u srednjem veku su ga obilazili misionari, a krajem 19. veka u ovom mestu se nalazilo i letovalište austro-ugarskog cara Franje Josipa I. Prirodno bogatsvo je termalna voda koja izvire sa temperaturom 32-35°C, a programi su predviđeni za sve one koji osećaju posledice savremenog i stresnog načina života. Danas je Terme Laško savremeni centar zdravstvenog turizma u čijem se sastavu nalazi „wellness centar“ sa najmodernijim spa, sauna i termalnim centrima.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan TERME LAŠKO Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 14:00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.

2. do predposlednji dan TERME LAŠKO Boravak na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan TERME LAŠKO Napuštanje soba do 10:00h. Kraj programa. 

PAKET USKRS

PONUDA VAŽI ZA PERIOD BORAVKA: 13.04. - 20.04.2020.

Minimum period boravka 3 noćenja; broj soba ograničen

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:

Smeštaj u dvokrevetnoj standardnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto), neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska), dnevno ulaz u fitnes centar, besplatni Wi-Fi internet u hotelu, program animacije i rekreacije.

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

Boravišna taksa - 2,5€ po osobi po noći za odrasle i 1,25€ po osobi po noći za decu 7-18 godina (plaćanje na recepciji hotela), prijavišna taksa za ceo period boravka - 2€ po osobi (plaćanje na recepciji hotela), medjunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi.

POPUSTI:

 • Dete do 5 i jedno dete do 10 godina - besplatno
 • Dete do 5 godina u pratnji 2 odrasle osobe u zajedničkom ležaju - besplatno
 • Dete do 5 do 10 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 30€ dnevno
 • Dete od 10 do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 40€ dnevno


PAKET PRVI MAJ

PONUDA VAŽI ZA PERIOD BORAVKA: 24.04. - 03.05.2020.

Minimum period boravka 2 noćenja; broj soba ograničen

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA:

Smeštaj u dvokrevetnoj standardnoj sobi na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto), neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska), dnevno ulaz u fitnes centar, bade mantil za odrasle, besplatni Wi-Fi internet u hotelu, hotelska knjižica povoljnosti, program animacije i rekreacije.

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:

Boravišna taksa - 2,5€ po osobi po noći za odrasle i 1,25€ po osobi po noći za decu 7-18 godina (plaćanje na recepciji hotela), prijavišna taksa za ceo period boravka - 2€ po osobi (plaćanje na recepciji hotela), medjunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi.

POPUSTI:

 • Deca do 5 godina i 2 dece do 10 godina - besplatno
 • Dete do 5 godina u pratnji 2 odrasle osobe u zajedničkom ležaju - besplatno
 • Dete do 5 do 10 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 30€ dnevno
 • Dete od 10 do 12 godina u pratnji 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju - 40€ dnevno

 

OPIS HOTELA:

Thermana Park Laško Superior 4*, www.thermana.si

Novi luksuzni hotel Wellness Park Laško, nalazi se svega 15 minuta lagane šetnje od samog centra Laškog. Ovaj wellness hotel odlikuje jedan od najsavremenijih SPA centara u ovom delu Evrope i od 2011. godine ima sertifikat Eco Label kao potvrdu o brizi i očuvanju životne sredine. U sklopu hotela se nalaze termlani centar, sauna centar, wellness spa centar, frizerski salon, pansionski i a la card restoran, fitnes centar, 2 konferencijske sale, parking i garaža. Hotel ima 118 soba različitih tipova. Sve sobe imaju tuš ili kadu, fen, priključak za internet, mini-bar, sef, LCD TV, telefon, bademantil. Postoje i sobe sa balkonom (konfort) i sa pogledom na reku (plus). Hotel preporučujemo porodicama sa decom.

Hotel Zdravilišče Laško 4*, www.thermana.si

Hotel Zdravilišče Laško je smešten u mirnom parku u blizini reke Savinje, na 15 minuta hoda od centra Laškog. Hotel ima 208 soba (48 soba / 98 kreveta prilagođeno je osobama sa teškoćama u kretanju) sa opremom: TWC, kablovska TV, mini bar, telefon, fen za kosu, klima-uređaj, internet priključak Wireless lan i ogrtač za kupanje. Sadržaji hotela: centar medicine sa prostorima za ambulante, fizikalnu i radnu terapiju te balneoterapiju, termalni bazeni, Sauna Centar sa sedam različitih sauna, centar zdravlja i lepote sa kozmetičkim, pedikirskim i masažnim salonom, lepo uređenim prostorima za romantične kupke; fitness centar; prostore; poslovno-konferencijski centar. Hotel ima znak specijalizacije za biciklizam i hodanje. Hotel ima i otvoreni i zatvoreni bazenski kompleks.

PROGRAM JE INDIVIDUALAN, REZERVACIJA SE VRŠI NA UPIT. ARANŽMAN JE MOGUĆE REALIZOVATI BEZ OBZIRA NA BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA U ZAVISNOSTI OD RASPOLOŽIVOSTI SOBA U HOTELU. ROK ZA POTVRDU REZERVACIJE JE 3 RADNA DANA OD MOMENTA PRIJAVE ZA PUTOVANJE I UPLATE AKONTACIJE. 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. 

NAČINI PLAĆANJA:

- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre      polaska na put.

- gotovinski

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina)

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata

- preko računa

OPŠTE NAPOMENE:

 • Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije.
 • Organizator zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje
 • Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.
 • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
 • Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja.
 • Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2023 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group