Azimut Smolenskaya ****

Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya Azimut Smolenskaya

Evropa / Rusija / Moskva

Adresa:

Smolenskaya Ulitsa, 8, Moscow, Russia, 121099


Telefon:

+7 495 181-58-0


Web:

https://en.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-smolenskaya-moscow/

Hotel je smešten u centru grada u istorijskoj zgradi sa kararteristikama sovjetske arhitekture. Nalazi se u blizini zgrade Ministarstva inostranih poslova i na ulazu u ulicu Arbat. Do Crvenog trga i Baljšoj teatra udaljen je 2 metro stanice. Sobe su raspoređene na 23 sprata i imaju divan pogled na centar Moskve. Moderne i elegantno uređene sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, mini bar, SAT TV, sef,radni sto, klima uređaj, besplatan Wi Fi, pribor za kafu i čaj. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju restoran, lobi bar, fitness centar, poslovni centar. Doručak se služi po principu samoposluživanja.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Hilton Moscow Leningradskaya *****

Hilton Moscow Leningradskaya

Ovaj hotel se nalazi na 5 minuta hoda od stanica metroa Krasnije Vorota i Komsomoljskaja u Moskvi, odakle se do Kremlja stiže nakon nekoliko stanica vožnje.

Metropol Hotel *****

Metropol Hotel

Preko puta Boljšoj teatra u srcu Moskve, na 5 minuta hoda od Kremlja.

AQUAMARINA HOTEL ****

AQUAMARINA HOTEL

Smešten u centru Moskve , hotel nudi lak pristup znamenitostima. Sve sobe u hotelu su opremljene TV sa kablovskim kanalima, radnim stolom,kupatilom, besplatnim Wi –fi.

Golden Ring *****

Golden Ring

Hotel se nalazi u Centru grada. U neposrednoj blizini se nalaze Crveni trg i Kremlj.

Godunov hotel ****

Godunov hotel

Hotel Godunov se nalazi na par minuta šetnje od Trubbnaja i Kuznetski mosta. Crveni Trg udaljen je oko kilometar ipo od hotela.

Garden Ring Hotel ****

Garden Ring Hotel

Smešten u centru Moskve, hotel nudi lak pristup znamenitostima.

Hotel Best Western Vega ****

Hotel Best Western Vega

U neposrednoj blizini hotela se nalaze istorijske znamenitosti. Do glavne turističke atrakcije grada, Crvenog trga se stize za svega 15min vožnje metroom.

Matreshka Hotel ***

Matreshka Hotel

Hotel Matreska se nalazi na 5 minuta laganje šetnje od čuvenog Boljšoj teatra, a u neposrednoj blizini je i šoping centar TSUM kao i Kremlin palata.

Arbat House Hotel ***

Arbat House Hotel

Arbat House hotel se nalazi u smirenoj zoni centra Moskve , na 3 minuta hoda od Stare avenije.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X