Hilton Moscow Leningradskaya *****

Hilton Moscow Leningradskaya Hilton Moscow Leningradskaya Hilton Moscow Leningradskaya Hilton Moscow Leningradskaya Hilton Moscow Leningradskaya Hilton Moscow Leningradskaya Hilton Moscow Leningradskaya Hilton Moscow Leningradskaya Hilton Moscow Leningradskaya

Evropa / Rusija / Moskva

Adresa:

21/40, Kalanchevskaya Ulitsa, Moscow, 107078, Russia


Telefon:

+7-812-303-8647


Web:

http://www.moscow-hotels.net/hilton-moscow-leningradskaya/location/

Ovaj hotel se nalazi na 5 minuta hoda od stanica metroa Krasnije Vorota i Komsomoljskaja u Moskvi, odakle se do Kremlja stiže nakon nekoliko stanica vožnje.

Hotel je smešten u legendarnoj zgradi i poseduje zatvoreni bazen. Sve sobe sadrže 32-inčni LCD TV. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Moderno uređene sobe imaju TV sa satelitskim kanalima, aparat za čaj/kafu, radni sto i sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom. Iz pojedinih smeštajnih jedinica se pruža pogled na centar Moskve. U elegantnom restoranu Janus služe se ruska i internacionalna jela i raznovrsna vina. Kokteli i hladne i tople užine na raspolaganju su u salonskom baru. Hotel  takođe poseduje 24-časovnu teretanu i zatvoreni bazen sa hidromasažnom kadom. 

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Best Western Plus Vega *****

Best Western Plus Vega

Hotel se nalazi u sklopu lanca hotela BEST WESTERN. Do glavne turističke atrakcije grada, Crvenog trga, stiže se za svega 15min vožnje metroom.

Matreshka Hotel ***

Matreshka Hotel

Hotel Matreska se nalazi na 5 minuta laganje šetnje od čuvenog Boljšoj teatra, a u neposrednoj blizini je i šoping centar TSUM kao i Kremlin palata.

Godunov hotel ****

Godunov hotel

Hotel Godunov se nalazi na par minuta šetnje od Trubbnaja i Kuznetski mosta. Crveni Trg udaljen je oko kilometar ipo od hotela.

Arbat House Hotel ***

Arbat House Hotel

Arbat House hotel se nalazi u smirenoj zoni centra Moskve , na 3 minuta hoda od Stare avenije.

Hilton Moscow Leningradskaya *****

Hilton Moscow Leningradskaya

Ovaj hotel se nalazi na 5 minuta hoda od stanica metroa Krasnije Vorota i Komsomoljskaja u Moskvi, odakle se do Kremlja stiže nakon nekoliko stanica vožnje.

AQUAMARINA HOTEL ****

AQUAMARINA HOTEL

Smešten u centru Moskve , hotel nudi lak pristup znamenitostima. Sve sobe u hotelu su opremljene TV sa kablovskim kanalima, radnim stolom,kupatilom, besplatnim Wi –fi.

Novotel Moscow Centre ****

Novotel Moscow Centre

Nalazi se u poslovnom centru Moscow City, na 5 minuta hoda od izložbenog centra ExpoCenter.

Golden Ring *****

Golden Ring

Hotel se nalazi u Centru grada. U neposrednoj blizini se nalaze Crveni trg i Kremlj.

Hotel Best Western Vega ****

Hotel Best Western Vega

U neposrednoj blizini hotela se nalaze istorijske znamenitosti. Do glavne turističke atrakcije grada, Crvenog trga se stize za svega 15min vožnje metroom.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X