Novotel Moscow Centre ****

Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre Novotel Moscow Centre

Evropa / Rusija / Moskva

Adresa:

Novoslobodskaya Street 23, Moscow, Russia


Telefon:

+7 495 780-40-00


Web:

novotel-moscow-centre.moscow-hotels.org/en

Nalazi se u poslovnom centru Moscow City, na 5 minuta hoda od izložbenog centra ExpoCenter. Hotel Novotel Moscow City u ponudi ima spa centar, teretanu i besplatan bežični internet. Recepcija radi non-stop. Prostrane, klimatizovane sobe imaju elegantno uređen enterijer u pastelnim bojama. Svaka soba sadrži flat-screen TV, mini-bar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. U restoranu MC Traders služe se ruska i internacionalna jela, dok salonski bar MC Traders nudi raznovrsna pića i lagane užine. Gosti mogu uživati u masažama ili se opustiti u turskom parnom kupatilu i sauni. U istoj zgradi mogu posetiti tržni centar Afimall, a u blizini hotela Moskovsku osmatračnicu. Kremlj i Crveni trg udaljeni su 5 km.Hotel Novotel Moscow City nalazi se na samo minut hoda od stanice metroa Delovoj Centr.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Godunov hotel ****

Godunov hotel

Hotel Godunov se nalazi na par minuta šetnje od Trubbnaja i Kuznetski mosta. Crveni Trg udaljen je oko kilometar ipo od hotela.

AQUAMARINA HOTEL ****

AQUAMARINA HOTEL

Smešten u centru Moskve , hotel nudi lak pristup znamenitostima. Sve sobe u hotelu su opremljene TV sa kablovskim kanalima, radnim stolom,kupatilom, besplatnim Wi –fi.

Park Inn By Radisson Sadu ****

Park Inn By Radisson Sadu

Hotel se nalazi u istorijskom centru Moskve , na samo 15 minuta hoda od Kremlja i Crvenog trga.

Novotel Moscow Centre ****

Novotel Moscow Centre

Nalazi se u poslovnom centru Moscow City, na 5 minuta hoda od izložbenog centra ExpoCenter.

Arbat House Hotel ***

Arbat House Hotel

Arbat House hotel se nalazi u smirenoj zoni centra Moskve , na 3 minuta hoda od Stare avenije.

Golden Ring *****

Golden Ring

Hotel se nalazi u Centru grada. U neposrednoj blizini se nalaze Crveni trg i Kremlj.

Matreshka Hotel ***

Matreshka Hotel

Hotel Matreska se nalazi na 5 minuta laganje šetnje od čuvenog Boljšoj teatra, a u neposrednoj blizini je i šoping centar TSUM kao i Kremlin palata.

Hotel Best Western Vega ****

Hotel Best Western Vega

U neposrednoj blizini hotela se nalaze istorijske znamenitosti. Do glavne turističke atrakcije grada, Crvenog trga se stize za svega 15min vožnje metroom.

Metropol Hotel *****

Metropol Hotel

Preko puta Boljšoj teatra u srcu Moskve, na 5 minuta hoda od Kremlja.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X