El Greco Resort ***

El Greco Resort El Greco Resort El Greco Resort El Greco Resort El Greco Resort El Greco Resort El Greco Resort El Greco Resort El Greco Resort El Greco Resort El Greco Resort

Severna Amerika / Jamajka / Montego Bay

Adresa:

11 Queen St, Montego Bay, Jamaica


Telefon:

+1 876-940-6116


Web:

https://www.elgrecojamaica.com/en-gb

Ovo odmaralište smešteno je na brdu koje gleda na zaliv Montego i Karipsko more, a do čuvene plaže Doktors Kejv stiže se liftom. Za goste su obezbeđene besplatne propusnice.

Prostrani apartmani tipa "suite" u odmaralištu El Greco poseduju dnevni boravak, balkon i kuhinju/čajnu kuhinju. Apartmani tipa "suite" s jednom spavaćom sobom sadrže mikrotalasnu pećnicu, kuvalo i frižider, a apartmani tipa "suite" s dve spavaće sobe imaju ploču za kuvanje, rernu i frižider. Na raspolaganju su takođe TV s kablovskim kanalima i besplatan bežični internet.

Gosti mogu igrati tenis na teniskim terenima. U restoranu Sea View služe se topli doručak, ručak i večera. Doručak je uključen u cenu svih soba. Ručak i večera mogu se odvojeno kupiti u restoranu.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Hilton Rose Hall Resort & Spa ****

Hilton Rose Hall Resort & Spa

Lociran na lepoj plaži Rose Hall, ovaj divni resort ima raznovrsnu kulinarsku ponudu u brojnim restoranima.

Half Moon A RockResort *****

Half Moon A RockResort

Prostrani kompleks vila okružen je 162 hektara velikim vrtom, nalazi se direktno na obali, sa 2 lepe privatne plaže.

Royalton White Sands *****

Royalton White Sands

Royalton White Sands je resort postavljen ispred plaže u uvali White. Nudi bazen za prskanje, lep pristup plaži, besplatan Wi-Fi i ima Dijamantski klub.

El Greco Resort ***

El Greco Resort

Ovo odmaralište smešteno je na brdu koje gleda na zaliv Montego i Karipsko more, a do čuvene plaže Doktors Kejv stiže se liftom.

Sunscape Splash Montego Bay ****

Sunscape Splash Montego Bay

Smešten u zalivu Montego, na 47 km od Negrila, Sunscape Splash Montego Bay Resort and Spa ima klimatizovane sobe, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi.

LINKOVI

X