Hotel Bristol ****

Hotel Bristol Hotel Bristol Hotel Bristol

Evropa / Hrvatska / Opatija

Adresa:

Marsala Tita 108 , 51410 Opatija, Croatia


Telefon:

+385 51 706 300


Web:

www.hotel-bristol.hr

Dopustite da vas impozantna arhitektura hotela odvede u monarhijsko razdoblje - prelepa ukrasna stukatura fasade, veličanstveni oblik balkona u kovanom gvožđu kao i veliki prozori su samo deo onoga što vam nudi hotel Bristol.

Lokacija: u centru Opatije, svega nekoliko minuta šetnje od mora. Potpuno je renoviran 2005. god. i raspolaže sa 66 superiror i delux soba, kao i 12 apartmana. Hotelska ponuda: recepcija, restoran, kafe, terasa, konferencijska dvorana, Spa & Beauty sa whirlpoolom, saunom, parnim kupatilom, fitnes studiom, širkom spektrom masaža i tretmana za negu lica i tela. Superior i deluxe sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, internet, mini bar, sef, kupatilo. Ishrana: doručak i večera – samoposluživanje, izbor više jela.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Milenij Grand Hotel 4 opatijska cvijeta ****

Milenij Grand Hotel 4 opatijska cvijeta

Hotel čine četiri luksuzne vile koje nose imena najpoznatijih opatijskih cvetova: Camellia, Wisteria, Melia i Magnolia.

Hotel Milenij *****

Hotel Milenij

Najluksuzniji opatijski hotel u čije uređenje je uložena velika pažnja, kako bi se sačuvao duh tradicije prošlog vremena, a u isto vreme uklopio u sadašnjost i budućnost.

Royal Hotel ****

Royal Hotel

Novi hotel iz grupacije Milenij hotela otvoren u julu 2014. Nalazi se pored Grand hotela 4 opatijska cvijeta.

Design hotel Astoria ****

Design hotel Astoria

Ovaj hotel je idealna polazišna tačka za šetnju pored mora ili uživanje na suncu na terasi nekog od brojnih kafea smeštenih u središtu grada.

Hotel Bristol ****

Hotel Bristol

Dopustite da vas impozantna arhitektura hotela odvede u monarhijsko razdoblje - prelepa ukrasna stukatura fasade ili veličanstveni oblik balkona u kovanom gvožđu.

Milenij hotel Agava ****

Milenij hotel Agava

Hotel je smešten u samom srcu grada, u neposrednoj blizini parka Angiolina sa predivnim pogledom na Kvarnerski zaliv.

Thalasso Therapia Wellness Centar *

Thalasso Therapia Wellness Centar

Sadržaji koji će nadmašiti i očekivanja najzahtevnijih. Ovaj centar nudi aktivnosti i relaksaciju koju svako može osmisliti na svoj način...

Hotel Opatija **

Hotel Opatija

Hotel je smešten u centru grada, u neposrednoj blizini šetališta i okružen je parkom. Hotelska ponuda: 200 soba sa pogledom na more ili park.

Hotel Continental ****

Hotel Continental

Hotel Continental smešten je u staroj vili iz vremena Austro-Ugarske igrađenoj 1898. godine, a u sklopu hotela nalazi se 53 sobe i apartmana.

LINKOVI

X