Hotel Thermana Park Laško ****

Hotel Thermana Park Laško Hotel Thermana Park Laško Hotel Thermana Park Laško

Evropa / Slovenija / Terme Laško

Adresa:

Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško, Slovenia


Telefon:

+386 3 423 21 00


Web:

http://www.thermana.si/en/accommodation/hotel-thermana-park-laskosuperior/

Svojom dobro promišljenom ponudom, savremeno uređenim enterijerom i eksterijerom ovaj izvanredan hotel nudi sve što vam treba za odmor.

Lokacija: svega 15 min. lagane šetnje od samog centra mesta Laško, u netaknutom prirodnom okruženju reke Savinje. Raspolaže sa 188 savremeno opremljenih soba. Hotelska ponuda: recepcija, hotelski restoran, a la carte restoran, kafe, Termalni centar sa unutrašnjim i spoljašnjim bezenima na 2200 m2 vodene površine, Sauna centar, Wellness Spa centar, dve konferencijske sale.

Standardne sobe: klima uređaj, TV, mini bar, internet, telefon, sef, kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, bademantil.

Ishrana – polupansion (doručak i večera – samoposluživanje, izbor više jela).

Standardne sobe nemaju balkon i nemaju pogled na reku.

WELLNESS & SPA SADRŽAJI:
 

TERMALNI CENTAR 

Na 2200 m2 vodenih površina, zatvorenih i otvorenih bazena ispod staklene kupole, možete da uživate ali i da se provodite. Možete uživati u bazenu sa talasima, tri whirlpoola koji se podižu iznad bazena, Kneippov put, dečije igralište na vodi, masažni bazen, brza reka i tobogani. Na otvorenom nalaze se bazeni za plivanje, dečiji bazeni, bazen sa divljom rekom, tobogan i termalni bazen povezan sa zatvorenim bazenom. Na ušću Rečice i Savinje blista masažni bazen u obliku kristala, koji gostima pruža dodir sa prirodom u zagrljaju termalnih voda.

SAUNA CENTAR

Ukoliko želite da Vaše uživanje upotpunite programima detokcikacije organizma morate posetiti moderan Sauna centar hotela Wellness Park Laško. Savremene saune sa primesom grada Laško - infracrvena, Laconium, Sanarium, potom klasične finske i parne saune sa tradicijom tematsko uređenih sauna. Tri mesta za odmor, hladni i topli termalni bazen i barom za osvježenje čine da Vaš užitak bude kompletan. Nakon Sauna centa imaćete utisak da ste upravo rođeni.

WELLNESS SPA CENTAR

Ukoliko želite da telu i umu priuštite samo najbolje, kutak za Vas nalazi se upravo ovde. Ovo je mesto gde svako može da doživi svoj wellness.Ovde ćete doživeti potpuno fizičko i psihičko zadovoljstvo i blagostanje – baš onakvo kakvo propagira i sama definicija WELLNESS – a kao stila života. Wellness Spa centar Laško uzeo je najbolje iz prirode kako biste se osetili kao ponovo rođeni.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Hotel Thermana Park Laško ****

Hotel Thermana Park Laško

Svojom dobro promišljenom ponudom, savremeno uređenim enterijerom i eksterijerom ovaj izvanredan hotel nudi sve što vam treba za odmor.

Zdravilišče Laško ****

Zdravilišče Laško

Hotel Zdravilišče Laško je smešten u mirnom parku u blizini reke Savinje, na 15 minuta hoda od centra Laškog.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X