Bangkok / Puket - Uskrs / 1.maj

13 dana / 10 noćenja

Bangkok / Puket - Uskrs / 1.maj

Polazak: 28.04.2016. 

Povratak: 10.05.2016.  

13 DANA/10 NOĆENJA

1. dan BEOGRAD – ABU DABI  

Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta EY 072  za Abu Dabi u 12:55. Sletanje na aerodrom u 20:20 Nastavak putovanja za Bangkok letom EY 402 u 21:30.  

2. dan ABU DABI  - BANGKOK

Sletanje u 07:10 po lokalnom vremenu. Transfer do hotela REMBRANDT HOTEL BANGKOK****. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

3. / 4.dan BANGKOK

Doručak. Slobodno vreme za razgledanje grada. Noćenje.

5. dan BANGKOK – PUKET

Doručak. Transfer do aerodroma 2 sata pre leta.Čekiranje na let PG 924 12:30 za Puket. Sletanje u 13:55. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

6. /11. dan PUKET

Boravak u hotelu na bazi noćenja  s doručkom. Dani namenjeni za odmor, kupanje, šoping i razne druge aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.

12.  dan PUKET –ABU DABI

Doručak. Slobodno vreme. Dolazak na aerodrom 2 sata pre leta EY 431 u 20:30 za Abu Dabi.Sletanje na aerodrom u 23:55 po lokalnom vremenu.

13.dan ABU DABI - BEOGRAD

Nastavak za Beograd letom EY 071 u 02:05.Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 05:50.

Hotel i  usluga/

Cena aranžmana po osobi u ½  sobi

29.04 – 09.05.2016

Rembrandt Hotel Bangkok ****,BB

Serenity Resort Phuket ****,BB

1.139  

Rembrandt Hotel Bangkok ****,BB

Amari Phuket *****,BB

1.329  €

Mogućnost rezervacije drugih hotela i termina na UPIT!!! 

CENA UKLJUČUJE: avio prevoz, transfere prema programu, 3 noćenja s doručkom u hotelu REMBRANDT HOTEL BANGKOK****u Bangkoku, 7 noćenja s doručkom u izabranom hotelu na Puketu, troškove organizacije putovanja. 

CENA NE UKLJUCUJE: aerodromske takse (cca. 244 €) tajlandsku vizu (cca. 60 €) međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove, kao i sve programom ne navedene usluge.

Način plaćanja: 50% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Uni Credit banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put.

Viza: naša agencija posreduje pri pribavljanju viza za Tajland. Njakasnije 15 dana pre započinjanja putovanja potrbno je dostaviti 1 fotografiju i pasoš koji važi još najmanje 6 meseci od datuma započinjanja putovanja.

Smešten u malom zalivu, na mirnoj lokaciji, na samom kraju Patonga, na manjoj plaži, od koje je Patong plaža udaljena samo 10-12 minuta hoda.

Hotel je lociran u novom delu Bangkoka, Sukhumvit. Dobro je povezan sa svim delovima grada, pa gostima omogućava pristup svim atrakcijama Bangkoka.

Hotel je lociran 45 min od aerodroma, 25 min od grada Puket. Ovaj hotel nudi moderne sobe sa TV-om, DVD-em … Hotel ima bar, restoran, spa centar, teretanu, bazen.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja TTC TOP TRAVEL CENTRA i čine sastavni deo ovog programa.

Licenca OTP br. 41/2013, vazi od 05.06.2013. god. U skladu sa odredbama Zakona o turizmu TTC Top Travel Centar ima garanciju putovanja u visini od 300.000 eur, kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o osiguranju i polisi  228669, od 25.01.2016., Milenijum osiguranja.

U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti, putnik se može obratiti Asistentskoj kući Coris na sledeći broj telefona + 381 11 36 36 999, ili na mail:coris@coris.rs. Pozivanjem Call Centra Asistentske kuće moguće je obezbediti prinudni smeštaj, povratak putnika u zemlju, i potpunu podršku putniku 24h.

Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi
Detaljnije o ponudi Detaljnije o ponudi

 

Top Travel Centar je turistička agencija koja se bavi prodajom avio karata za ceo svet, organizacijom grupnih i individualnih turističkih putovanja, zimovanja i letovanja, krstarenja, smeštaja u hotelima u zemlji i inostranstvu. Top Travel Centar realizuje putovanja po meri i želji klijenta!

 

U domenu poslovnih putovanja, Top Travel Centar se bavi organizacijom seminara, konferencija i tim bilding putovanja. Cilj je da svojim klijentima pruže najviši nivo usluga uz najpovoljnije cene, da kroz realizovane poslove grade poverenje i budu agencija kojoj se veruje i kojoj se uvek vra?ate. Moderna poslovnica u centru grada, ljubazno i profesionalno osoblje, kvalitetna usluga, briga o klijentima... su samo neki od razloga zbog kojih se Top Travel Centar svrstava u vode?e agencije u zemlji.

Sva prava zadržana. | 2014 - 2020 Copyright TTC. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group

X