Amari Phuket ****

Amari Phuket Amari Phuket Amari Phuket Amari Phuket Amari Phuket Amari Phuket Amari Phuket Amari Phuket Amari Phuket

Azija / Tajland / Puket

Adresa:

2 Meun Ngern Road Patong Beach, 83150, ThailandSmešten u malom zalivu, na mirnoj lokaciji, na samom kraju Patonga, na manjoj plaži, od koje je Patong plaža udaljena samo 10-12 minuta hoda. Luksuzan hotel poseduje 2 bazena sa ležaljkama i suncobranima, 2 restorana, bar u lobiju...

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Burasari Resort ****

Burasari Resort

Ekskluzivan boutique resort se nalazi u jednoj od sporednih ulica Patonga, na samo nekoliko minuta hoda od plaže Patong. Predstavlja oazu mira u savremenom thai stilu.

Beyond Resort Karon ****

Beyond Resort Karon

Divan hotelski kompleks visoke srednje klase, lociran direktno na lepoj peščanoj plaži, u mirnom delu, na kraju zaliva, sa lepim pogledom na Karon plažu.

JW Marriott Phuket Resort & Spa *****

JW Marriott Phuket Resort & Spa

Smešten na severu Puketa, na lepoj plaži Mai Khao, u blizini nacionalnog parka. U svom sastavu ima veliki otvoreni lobi, sobe su rapoređene u 2 trospratne zgrade.

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa *****

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

Ekskluzivan kompleks koji čine 3 hotelska krila na površini od 75 hektara, u tropskoj bašti. Aerodrom Puket udaljen je oko 50km.

Impiana Resort Patong Phuket ****

Impiana Resort Patong Phuket

Predivan hotel lociran direktno na lepoj beloj Petong peščanoj plaži, sastoji se od bungalova koji su poređani u nizu i izgrađeni u tajlandskom stilu.

The Surin *****

The Surin

Luksuzni resort, predstavlja kombinaciju savremene elegancije i moderne kulture. Izolovan je u jednom prelepom zalivu, sa nizom bungalova smeštenih na padini brega.

Andaman Seaview Hotel Karon ****

Andaman Seaview Hotel Karon

Predivan hotel sa kinesko portugalskim šarmom, nalazi se na Karon plaži. Gostima stavlja na raspolaganje restoran, hotelsku pekaru sa pecivom i pool bar...

Sea Sun Sand Resort & Spa ****

Sea Sun Sand Resort & Spa

Hotel je lociran na 5 minuta hoda od Patong plaže. Sve sobe su klimatizovane, opremljene su sa SAT TV, besplatnim WiFi, sefom i minibarom.

Holiday Inn Resort Phuket ****

Holiday Inn Resort Phuket

Komforan kompleks koji je samo putem odvojen od plaže Patong i leži u jednoj tropskoj bašti, a čine ga glavno krilo i ekskluzivno Busakom krilo.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X