Serenity Resort Residence Phuket *****

Serenity Resort Residence Phuket Serenity Resort Residence Phuket Serenity Resort Residence Phuket

Azija / Tajland / Puket

Adresa:

14 Moo 5, Rawai, Phuket. 83130 Thailand.


Telefon:

+66 (0) 76 371 900


Web:

http://www.serenityphuket.com/

Hotel je lociran 45 min od aerodroma, 25 min od grada Puket.  Ovaj hotel nudi moderne sobe sa TV-om, DVD-em … Hotel ima bar, restoran, spa centar, teretanu, bazen.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Serenity Resort Residence Phuket *****

Serenity Resort Residence Phuket

Hotel je lociran 45 min od aerodroma, 25 min od grada Puket. Ovaj hotel nudi moderne sobe sa TV-om, DVD-em … Hotel ima bar, restoran, spa centar, teretanu, bazen.

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa *****

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

Ekskluzivan kompleks koji čine 3 hotelska krila na površini od 75 hektara, u tropskoj bašti. Aerodrom Puket udaljen je oko 50km.

Amari Phuket ****

Amari Phuket

Smešten u malom zalivu, na mirnoj lokaciji, na samom kraju Patonga, na manjoj plaži, od koje je Patong plaža udaljena samo 10-12 minuta hoda.

Burasari Resort ****

Burasari Resort

Ekskluzivan boutique resort se nalazi u jednoj od sporednih ulica Patonga, na samo nekoliko minuta hoda od plaže Patong. Predstavlja oazu mira u savremenom thai stilu.

Impiana Resort Patong Phuket ****

Impiana Resort Patong Phuket

Predivan hotel lociran direktno na lepoj beloj Petong peščanoj plaži, sastoji se od bungalova koji su poređani u nizu i izgrađeni u tajlandskom stilu.

JW Marriott Phuket Resort & Spa *****

JW Marriott Phuket Resort & Spa

Smešten na severu Puketa, na lepoj plaži Mai Khao, u blizini nacionalnog parka. U svom sastavu ima veliki otvoreni lobi, sobe su rapoređene u 2 trospratne zgrade.

Andaman Seaview Hotel Karon ****

Andaman Seaview Hotel Karon

Predivan hotel sa kinesko portugalskim šarmom, nalazi se na Karon plaži. Gostima stavlja na raspolaganje restoran, hotelsku pekaru sa pecivom i pool bar...

Sea Sun Sand Resort & Spa ****

Sea Sun Sand Resort & Spa

Hotel je lociran na 5 minuta hoda od Patong plaže. Sve sobe su klimatizovane, opremljene su sa SAT TV, besplatnim WiFi, sefom i minibarom.

Beyond Resort Karon ****

Beyond Resort Karon

Divan hotelski kompleks visoke srednje klase, lociran direktno na lepoj peščanoj plaži, u mirnom delu, na kraju zaliva, sa lepim pogledom na Karon plažu.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X