Hotel Mona ****

Hotel Mona Hotel Mona Hotel Mona

Evropa / Srbija / Zlatibor

Adresa:

Miladina Pećinara 26, 31315 ZlatiborHotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane, kao i spa i wellness centrom, u kojima se možete potpuno opustiti uz brojne tretmane.

Lokacija: u samom centru naselja, na 200 m od jezera.

Hotelska ponuda: recepcija, bar sa poslastičarnicom, restoran "Perun", restoran "Vila", wellness centar, relax soba, sauna, turski hamam, arapski razul, kapsula zdravlja, kozmetički salon, masaže, hidromasažne kade, fitnes centar, bazen sa turbodžetom, kongresni centar, igraonica "Monica" (igraonica je opremljena velikim lavirintima, bazenom sa lopticama, zidom za planinarko penjanje, lego kockama, toboganom, košem, strunjačama itd., decu čuvaju profesionalni animatori, pored igraonice se nalazi bar za roditelje), parking. Postoje sobe koje mogu da prime kućne ljubimce i sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Standardne sobe (cca 20 m2): jedna prostorija, dva odvojena kreveta ili franuski ležaj, SAT TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.

Porodične sobe (26-30 m2): jedna prostorija, dva kreveta ili francuski krevet, jedan ili dva pomoćna ležaja, SAT TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.

Superior sobe (cca 29 m2): nalaze se u novom delu hotela, sobe su sa novim nameštajem i luksuznim kupatilima, sastoji se od jedne prostorije, dva odvojena ležaja ili francuski ležaj, jedan pomoćni ležaj, SAT TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.

Apartmani Klasik (cca 35-40 m2): dnevni boravak sa garniturom za sedenje i spavaća soba sa francuskim ležajem, SAT TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.

Apartman Mona (cca 45-50 m2): moderno stilizovan apartman koji se sastoji od dnevnog boravka sa garniturom za sedenje i spavanje i spavaćom sobom sa francuskim ležajem, SAT TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.

Ishrana: polupansion - doručak i večera, samoposluživanje – izbor više jela ukoliko u hotelu boravi više od 30 gostiju, u suprotnom, gost bira obrok na osnovu ankete.

Wellness centar omogućava potpuno opuštanje i udaljavanje od svakodnevnog stresa. Wellness poboljšava kvalitet života, vraća fizičku formu i samim tim predstavlja sredstvo za sprečavanje nastanka bolesti ili smanjenja njihovog inteziteta. Na površini od 700 m2 zastupljeni su sadržaji koji neprimetno spajaju filozofiju Istoka, tehnologiju Zapada, stare i nove tradicije.

Spa zona ima zatvoreni bazen u kome je stalna teperatura vode 28 C, a gejziri i vodopad vam pružaju poseban doživljaj, dva hidromasažna bazena. Oaza toplote – ovde možete pročistiti svoj organizam i vratiti koži elastičnost. Tu se nalaze različite vrste sauna kao što su finska i bio sauna, kao i tursko kupatilo – hamam. NEO QI – kapsula zdravlja: ovo je multifunkcionalni uređaj koji kombinacijom Infrared sauna, Parna aroma sauna, Hidroterapija, vibromasaža, Vichi tuševi, Svetlosna hromoterapija i muziko terapija, pruža energetski tretman koji eliminišu mišićnu i vaskularnu napetost i uspostavlja tok Qi energije. Namenjena je za jednu osobu, a postoji mogućnost izbora 11 različitih programa.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Hotel Palisad ****

Hotel Palisad

Hotel Palisad je renoviran 2012. godine i čine jedinstven spoj prirodnog ambijenta i modernog stila, koje će ulepšati Vaš boravak. Hotel ima 210 soba i 30 apartmana.

Hotel Mona ****

Hotel Mona

Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane, kao i spa i wellness centrom, u kojima se možete potpuno opustiti uz brojne tretmane.

LINKOVI

X