Malahini Kuda Bandos ***

Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos Malahini Kuda Bandos

Azija / Maldivi / Maldivi

Adresa:

Malahini Kuda Bandos, Kaafu Atoll, North Central Province, Maldives

Telefon:

+960 664 4556

Web:

www.malahini.mv/

Smešten u gradu Maleu, rizort Malahini Kuda Bandos sadrži spa centar i privatnu plažu. Pored toga raspolaže restoranom, hidromasažnom kadom i sadržajima za sportove na vodi.

Neke smeštajne jedinice nude prostor za sedenje. Gosti mogu uz šolju čaja da uživaju u pogledu na more ili vrt. Sobe sadrže sopstveno kupatilo. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile i besplatan toaletni pribor. Rizort Malahini Kuda Bandos nudi besplatan bežični internet. Na raspolaganju je i flat-screen TV.

Ponuda rizorta obuhvata frizerski salon, prodavnicu poklona i recepciju koja radi non-stop.

Gosti mogu da igraju stoni tenis u okviru objekta. Rizort Malahini Kuda Bandos se nalazi na 10 km od Nacionalnog muzeja i Trga Republike. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Male, udaljen 9 km od rizorta, odnosno 10 minuta vožnje gliserom.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Chaaya Reef Ellaidhoo ****

Chaaya Reef Ellaidhoo

Hotel je ušuškan u bujnu tropsku vegetaciju ostrva Ellaidhoo, svojim gostima stavlja na raspolaganje 2 luksuzna restorana, kao i snack bar i pool bar, bazen, biblioteku..

Malahini Kuda Bandos ***

Malahini Kuda Bandos

Smešten u gradu Maleu, rizort Malahini Kuda Bandos sadrži spa centar i privatnu plažu. Pored toga raspolaže restoranom, hidromasažnom kadom i sadržajima za sportove...

Zitahli Resorts & Spa Kuda - Funafaru *****

Zitahli Resorts & Spa Kuda - Funafaru

Zitahli Resorts & Spa Kuda - Funafaru nalazi se na Noonu Atolu, i pruža intiman rajski odmor u kome je potpuna relaksacija zagarantovana.

Conrad Maldives Rangali Island *****

Conrad Maldives Rangali Island

Kompleks posebno omiljen kod ronilaca, sastoji se od 2 ostrva. Na glavnom ostrvu Rangalifinohlu nalaze se recepcija i lounge, Beach i Spa Water vile i glavni restoran.

Kandima Maldives ****

Kandima Maldives

Smešteno na najvećem ostrvu atola Dalu, odmaralište Kandima Maldives nudi najduži otvoreni bazen na Maldivima, brojne sportove na vodi, najveći klub na plaži i teniske i košarkaške terene

Coco Palm Dhuni Kolhu *****

Coco Palm Dhuni Kolhu

Ovaj divan resort nalazi se na ostrvu Dhuni Kolhu u Bea Atolu. Odlikuje se čarobnim plažama, prelepom lagunom, i skoro netaknutim podvodnim svetom.

Lux Maldives *****

Lux Maldives

U južnom delu Ari atola, usred prostrane lagune, nalazi se ovaj predivan hotel.

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives *****

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives

Odličan hotel za odmor u opuštenoj atmosferi koja osvaja svakog gosta. Aerodrom Male je udaljen oko 90km.

Angsana Ihuru *****

Angsana Ihuru

Prelepi kompleks, jedan od najčešće slikanih motiva Maldiva, ugnežden u tropski ambijent ostrva, okružen belim plažama.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X