Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg ****

Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg

Evropa / Rusija / Sankt Peterburg

Adresa:

Ulitsa Mayakovskogo 3A, Saint Petersburg, Russia


Telefon:

+7 812 335-11-88


Web:

https://novotel-st-petersburg-centre.hotelsinsaintpetersburg.net/en/#map

Hotel se nalazi u centru Sankt Peterburga, na 150 m od Nevskog prospekta i svih značajnih kulturnoistorijskih znamenitosti grada. U blizini hotela nalaze se tržni centar, brojne prodavnice, restorani, barovi, muzejiNa 3 km od hotela nalazi se Ernitaž- Zimski dvorac, a na 4 minuta hoda od hotela nalazi se metro stanica Majakovska. Hotel od sadržaja ima 233 sobe, bar, restoran, tursko kupatilo, teretanu, kongresne sale,menjačnicu, suvenirnicu. Sobe imaju sef, wi fi, ketler za kafu i čaj, radni sto,TV, klima uređaj, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Usluga: doručak se služi po principu samoposluživanja.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg ****

Novotel St Petersburg Centre Saint Petersburg

Hotel se nalazi u centru Sankt Peterburga, na 150 m od Nevskog prospekta i svih značajnih kulturnoistorijskih znamenitosti grada.

Courtyard St. Petersburg Center West/Pushkin Hotel ****

Courtyard St. Petersburg Center West/Pushkin Hotel

Hotel nudi moderan prostor i pametni dizajn, sa luksuznim posteljinama, besplatnim Wi-Fi internetom i TV setovima.

Park Inn Pulkovskaya ****

Park Inn Pulkovskaya

Hotel se nalazi u poslovnom delu St.Peterburga, u neposrednoj blizini Moskovskog bulevara, jednog od glavnih bulevara u grada, samim tim je i dobra povezanost sa centrom.

Azimut Saint Petersburg ****

Azimut Saint Petersburg

Hotel se nalazi u admiralitetskoj četvrti, u širem centru grada, pored reke Fontanke.Udaljenost od centralnog gradskog bulevara, Nevskog prospekta je 4 km).

Golden Triangle ****

Golden Triangle

Posetite udoban i šarmantan butik hotel, sa 55 soba i 3 deluks apartmana, vrhunskom lokacijom i umetnički inspirisanim dizajnom enterijera.

Holiday Inn Moskovye Vorota ****

Holiday Inn Moskovye Vorota

Hotel se nalazi blizu Moskovske Trijumfalne kapije, sa parkingom i besplatnim Wi-Fi internetom.

NasHOTEL ****

NasHOTEL

Hotel sa četiri zvezdice, pogodno smešten na Vasilevski ostrvu, u blizini metro stanice i najvećeg izložbenog prostora Lenexpo.

Hotel Moscow ****

Hotel Moscow

Hotel "Moskva " se nalazi u istorijskom centru Sankt Peterburga, na nasipu reke Neve.

Azimut ****

Azimut

Hotel se nalazi na raskrsnici 2 magistrale – Ljermontovog i Rižkog prospekta (tako su nastala tri korpusa u hotelu – Ljermontov, Rižki i Fontanka)

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X