Petro Palace ****

Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace

Evropa / Rusija / Sankt Peterburg

Adresa:

Malaya Morskaya Ulitsa 14, Saint-Petersburg


Telefon:

+ 7 812 571 3006


Web:

http://www.petropalacehotel.com/home/?language=English

Smešten na 5 minuta hoda od Dvorskog trga i bulevara Nevski prospekt u Sankt Peterburgu, ovaj nedavno renovirani hotel nudi klimatizovane sobe opremljene TV-om sa ravnim ekranom, zatvoreni bazen, dobro opremljenu teretanu i besplatan bežični internet. Iz italijanskog restorana Trattoria Settimo Cielo pruža se predivan pogled na Isakijevski sabor i na Muzej Ermitaž. Klasično uređene sobe u hotelu Petro Palace sadrže radni sto, električno kuvalo i mini-bar. Svetla, moderna kupatila nude besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Spa sadržaji  uključuju hidromasažnu kadu i saunu koja nudi besplatni, celodnevni pristup gostima.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Park Inn Pribaltiyskaya ****

Park Inn Pribaltiyskaya

Hotel se nalazi u blizini izložbenog prostora Lenexpo. Sagrađen je 1978.god. Renoviran je 2002.g. Ima 10 spratova i 1200 soba. Skoro iz svake sobe se vidi Finski zaliv.

Courtyard St. Petersburg Center West/Pushkin Hotel ****

Courtyard St. Petersburg Center West/Pushkin Hotel

Hotel nudi moderan prostor i pametni dizajn, sa luksuznim posteljinama, besplatnim Wi-Fi internetom i TV setovima.

Park Inn Pulkovskaya ****

Park Inn Pulkovskaya

Hotel se nalazi u poslovnom delu St.Peterburga, u neposrednoj blizini Moskovskog bulevara, jednog od glavnih bulevara u grada, samim tim je i dobra povezanost sa centrom.

Holiday Inn Moskovye Vorota ****

Holiday Inn Moskovye Vorota

Hotel se nalazi blizu Moskovske Trijumfalne kapije, sa parkingom i besplatnim Wi-Fi internetom.

Petro Palace ****

Petro Palace

Smešten na 5 minuta hoda od Dvorskog trga i bulevara Nevski prospekt u Sankt Peterburgu, ovaj nedavno renovirani hotel nudi klimatizovane sobe opremljene TV-om...

Best Western Plus Centre ****

Best Western Plus Centre

Best Western Plus Centre Hotel smešten je u srcu jednog od najlepših gradova sveta, koji vam nudi sve što vam je potrebno za jedno nezaboravno putovanje...

Azimut ****

Azimut

Hotel se nalazi na raskrsnici 2 magistrale – Ljermontovog i Rižkog prospekta (tako su nastala tri korpusa u hotelu – Ljermontov, Rižki i Fontanka)

Hotel Moscow ****

Hotel Moscow

Hotel "Moskva " se nalazi u istorijskom centru Sankt Peterburga, na nasipu reke Neve.

NasHOTEL ****

NasHOTEL

Hotel sa četiri zvezdice, pogodno smešten na Vasilevski ostrvu, u blizini metro stanice i najvećeg izložbenog prostora Lenexpo.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X