Petro Palace ****

Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace Petro Palace

Evropa / Rusija / Sankt Peterburg

Adresa:

Malaya Morskaya Ulitsa 14, Saint-Petersburg


Telefon:

+ 7 812 571 3006


Web:

http://www.petropalacehotel.com/home/?language=English

Smešten na 5 minuta hoda od Dvorskog trga i bulevara Nevski prospekt u Sankt Peterburgu, ovaj nedavno renovirani hotel nudi klimatizovane sobe opremljene TV-om sa ravnim ekranom, zatvoreni bazen, dobro opremljenu teretanu i besplatan bežični internet. Iz italijanskog restorana Trattoria Settimo Cielo pruža se predivan pogled na Isakijevski sabor i na Muzej Ermitaž. Klasično uređene sobe u hotelu Petro Palace sadrže radni sto, električno kuvalo i mini-bar. Svetla, moderna kupatila nude besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Spa sadržaji  uključuju hidromasažnu kadu i saunu koja nudi besplatni, celodnevni pristup gostima.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

Ambassador ****

Ambassador

Ako dolazite u Sankt Peterburg, hotel koji će vam definitivno pruiti najbolji smeštaj, komfor i usluge je Ambassador.

Golden Triangle ****

Golden Triangle

Posetite udoban i šarmantan butik hotel, sa 55 soba i 3 deluks apartmana, vrhunskom lokacijom i umetnički inspirisanim dizajnom enterijera.

Holiday Inn Moskovye Vorota ****

Holiday Inn Moskovye Vorota

Hotel se nalazi blizu Moskovske Trijumfalne kapije, sa parkingom i besplatnim Wi-Fi internetom.

Best Western Plus Centre ****

Best Western Plus Centre

Best Western Plus Centre Hotel smešten je u srcu jednog od najlepših gradova sveta, koji vam nudi sve što vam je potrebno za jedno nezaboravno putovanje...

NasHOTEL ****

NasHOTEL

Hotel sa četiri zvezdice, pogodno smešten na Vasilevski ostrvu, u blizini metro stanice i najvećeg izložbenog prostora Lenexpo.

Hotel Moscow ****

Hotel Moscow

Hotel "Moskva " se nalazi u istorijskom centru Sankt Peterburga, na nasipu reke Neve.

Park Inn Pulkovskaya ****

Park Inn Pulkovskaya

Hotel se nalazi u poslovnom delu St.Peterburga, u neposrednoj blizini Moskovskog bulevara, jednog od glavnih bulevara u grada, samim tim je i dobra povezanost sa centrom.

Petro Palace ****

Petro Palace

Smešten na 5 minuta hoda od Dvorskog trga i bulevara Nevski prospekt u Sankt Peterburgu, ovaj nedavno renovirani hotel nudi klimatizovane sobe opremljene TV-om...

Park Inn Pribaltiyskaya ****

Park Inn Pribaltiyskaya

Hotel se nalazi u blizini izložbenog prostora Lenexpo. Sagrađen je 1978.god. Renoviran je 2002.g. Ima 10 spratova i 1200 soba. Skoro iz svake sobe se vidi Finski zaliv.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X