Chatrium Hotel Riverside Bangkok ****

Chatrium Hotel Riverside Bangkok Chatrium Hotel Riverside Bangkok Chatrium Hotel Riverside Bangkok Chatrium Hotel Riverside Bangkok Chatrium Hotel Riverside Bangkok Chatrium Hotel Riverside Bangkok Chatrium Hotel Riverside Bangkok Chatrium Hotel Riverside Bangkok Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Azija / Tajland / Bangkok

Adresa:

Charoen Krung Road, Bangkok, ThailandEkskluzivan hotel nalazi se na reci Chao Praya. U blizini se nalaze i restorani, a hotel u ponudi ima infinity pool sa đakuzijem, dečiji bazen, pool bar, 3 restorana, lounge, fitness centar, sauna, spa... Ovaj hotel ima kategorizaciju ****+.

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

i Residence Sathorn Bangkok Hotel ***

i Residence Sathorn Bangkok Hotel

i Residence Sathorn Bangkok Hotel nudi svojim gostima sve što im je potrebno i ima kapacitet od 82 sobe, koje su u potpunosti opremljene, poseduju klimu, sef, WiFi...

Furama Silom Bangkok ****

Furama Silom Bangkok

Predivni hotel leži na Silom Road-u, u centru business distrikta. Sa svojim modernim dizajnom i odličnim položajem se ističe u odnosu na druge hotele.

Chatrium Hotel Riverside Bangkok ****

Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Ekskluzivan hotel nalazi se na reci Chao Praya.

Rembrandt Hotel Bangkok ****

Rembrandt Hotel Bangkok

Hotel je lociran u novom delu Bangkoka, Sukhumvit. Dobro je povezan sa svim delovima grada, pa gostima omogućava pristup svim atrakcijama Bangkoka.

Centara Watergate Pavilon Hotel & Spa ****

Centara Watergate Pavilon Hotel & Spa

Lociran direktno pored Watergate Pavilion Shopping Mall-a, ovaj moderni hotel sa fontanama i uređenim baštenskim delom...

Hotel Montien Bangkok *****

Hotel Montien Bangkok

Hotel visoke srednje klase nalazi se na Surawong Road-u, svojim gostima stavlja na raspolaganje 3 restorana sa ponudom tajladskih i internacionalnih jela.

Eastin Grand Hotel Sathoran Bangkok ****

Eastin Grand Hotel Sathoran Bangkok

Komforan hotel, elegantno uređen, sa impozantnim lobijem, lociran je u poslovnoj četvrti Sathorn, samo nekoliko minuta od reke Chao Praya.

Astera Sathorn ***

Astera Sathorn

Hotel Astera Sathorn svojim gostima nudi recepciju koja radi 24 časa, prevoz do aerodroma, usluge konsijerža i još mnogo toga...

The Grand Sathorn ****

The Grand Sathorn

Nalazi se u srcu poslovne četvrti, šoping zone i zabavnih područja u Bangkoku. Hotel se nalazi na svega 5-7 minuta hoda od železnicke stanice.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X