Astera Sathorn ***

Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn Astera Sathorn

Azija / Tajland / Bangkok

Adresa:

143 S Sathorn Rd, Khwaeng Yan Nawa, Khet Sathon, Krung Thep Maha Nakhon 10120, Thailand


Telefon:

+66 2 212 7090


Web:

http://www.asterasathorn.com

Hotel Astera Sathorn svojim gostima nudi recepciju koja radi 24 časa, prevoz do aerodroma, usluge konsijerža i još mnogo toga, a nalazi se na veoma maloj udaljenosti od pristaništa i železničke stanice. Svojim gostima nudi sve neophodne pogodnosti i usluge.

Poseduje bazen, saunu i fitnes centar, kao i besplatni wi-fi internet, satelitsku televiziju, usluge perionice veša, iznajmljivanje limuzina i organizovanje tura. Gostima su na raspolaganju sobe podeljene u pet kategorija, tako da svako može odabrati ono što mu najviše odgovara. 

PONUDA HOTELA NA OVOJ DESTINACIJI

The Grand Sathorn ****

The Grand Sathorn

Nalazi se u srcu poslovne četvrti, šoping zone i zabavnih područja u Bangkoku. Hotel se nalazi na svega 5-7 minuta hoda od železnicke stanice.

Astera Sathorn ***

Astera Sathorn

Hotel Astera Sathorn svojim gostima nudi recepciju koja radi 24 časa, prevoz do aerodroma, usluge konsijerža i još mnogo toga...

Furama Xclusive Asoke Sukhumvit ****

Furama Xclusive Asoke Sukhumvit

Lociran u poslovnoj četvrti, ovaj moderni hotel nudi "M3" restoran sa internacionalnim jelima.

Chatrium Hotel Riverside Bangkok ****

Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Ekskluzivan hotel nalazi se na reci Chao Praya.

i Residence Sathorn Bangkok Hotel ***

i Residence Sathorn Bangkok Hotel

i Residence Sathorn Bangkok Hotel nudi svojim gostima sve što im je potrebno i ima kapacitet od 82 sobe, koje su u potpunosti opremljene, poseduju klimu, sef, WiFi...

Hotel Montien Bangkok *****

Hotel Montien Bangkok

Hotel visoke srednje klase nalazi se na Surawong Road-u, svojim gostima stavlja na raspolaganje 3 restorana sa ponudom tajladskih i internacionalnih jela.

Rembrandt Hotel Bangkok ****

Rembrandt Hotel Bangkok

Hotel je lociran u novom delu Bangkoka, Sukhumvit. Dobro je povezan sa svim delovima grada, pa gostima omogućava pristup svim atrakcijama Bangkoka.

Eastin Grand Hotel Sathoran Bangkok ****

Eastin Grand Hotel Sathoran Bangkok

Komforan hotel, elegantno uređen, sa impozantnim lobijem, lociran je u poslovnoj četvrti Sathorn, samo nekoliko minuta od reke Chao Praya.

Furama Silom Bangkok ****

Furama Silom Bangkok

Predivni hotel leži na Silom Road-u, u centru business distrikta. Sa svojim modernim dizajnom i odličnim položajem se ističe u odnosu na druge hotele.

Ponude na ovoj lokaciji

LINKOVI

X